bunaldım..

şu an için Allahtan bebişim yok, ahh bi de bazen bebek sahibi olmayı çok istiyorum ama bu haller aklıma gelince erteliyorum

geçen gün benim yardımcı abla temizlik esnasında bana "sen eskiden böyle değildin çocuk seni yoruyor" dedi. tabi kadın da illallah etti temizlikten önce toplamaya
cidden çocuk olunca ev beş kat daha fazla ve hızlı dağılıyor, eskiden işim yokmuş benim

Sanıyorum bu konuda en şanslılardan biriyim.
Aynı sıkıntıları yaşamıştım ben de.Dile getirdim birkaç kere ve ona düşen görevleri yapmıyorum.Hala da hatırlatıyorum ama daha özenli şimdi.Dır dır eder şikayet eder gibi değil de ciddi bir konu olduğu için ciddi ciddi dile getirdim,belki adamına göre değişir,benimki şimdi yapıyor.
Konuştun mu hiç bu konuyu eşinle düzgünce.

o da bir dert! makineyi açıyorum önce eşimin yerleştirdiklerini tekrar yerleştiriyorum beş makinelik yer çıkıyor

Ya ben anlamadım benimki de çok pasaklıdır çoraplarını salonda çıkarıp koltuğun bir köşesine özenle sıkıştırır mesela. Ben dikkat etmezsem vay ki vay..
Ama napiyim bu onun huyu değiştiremem ki. Kazanıyoruz çok şükür kadın tutuyorum ben de. Öyle "kadınsın tabi yopocokson" tipi cümleler zaten kurmaz.
Çalışmasam yapardım ama o ayrı..

Valla bizimki onu da yıkamıyo kardeş napak ölek mi ? Boşver olduğu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…