- 8 Nisan 2015
- 384
- 95
- 98
- 42
- Konu Sahibi sariyapraklar
-
annesi bakıyor kadın çalışırken benim anladığım,ama orda kaldığını düşünmedim..öyle mi acaba??Cocugunuz neden annenizde?
oğlunuz annenizle mi yaşıyor? o kısmı anlamadım..yoksa sabah bırakıp akşam alıyor musunuz?oğlum ongunlukken rahatsızlandı yırmı gun falan yoğun bakımda kaldı o ara uzuntuden sutum kesıldı o ara kayınvaldelerle bırlıkte oturuyoduk görumcem bı kavga cıkardı bızıde ıstemedı ne benı ne esımı ne oglumu ev tuttuk bı sekılde yuzuklerımızı sattık borc buldu falan aılemde oglumu tuttugumuz soguk evde görunce burda olur dıye göturduler çalışın yuvanızı kurun dıye o gun bugundur calışıyorum ama benden kötusu yokkkkk
yok artıkkkk....oğlum annemde kalıyor baska bı semtteler ıkı vasıtalık bn hafta sonları görmeye gııdyorum bazen hafta ıcı nerden tutsam olmuyor acıl bısey yapmam lazım ama kafam okadar karışıkkı sınırlerım okdar bozukkı
bir de yazmışsınız oğlumun bahtı kaderi güzzel olsun diye...bunu da mı çocuğa yüklediniz maşallahhh...........nerden başlasam bilemiyorum ama iyice kpana kısılmıs hissediyorum kendımı bn ıkıncı evlılığını yapmış bırı olarak bu evlılığımde de mutlu olamadım malesef eşimden bıraz ılgı sevgı bekledıkce benden daha da uzaklaştı aldattı benı yakaladım aılemın çevremın baskısı oğlumzun oluşu bı sekılde affettım çalışıyorum bu arada ogluma annem bakıyor kırk gunlukken teslım ettım şimdı 4 yasına gırcek bı kaç gun sonra ALLAHIM OĞLUMUN KADERI BAHTI GUZEL OLSUN uc senedır calışıyorum esıme destek oluyorum esım ne maas gununu soyler ne yardım eder doğru durust evı bn gecındırıyom kıra faturalar gıda vs. şimdıde çalıştıgım işyerı çok zor durumda burdakı ınsanlar bana ıyılık yaptılar zor zamanımda hep yardım ettıler işler çok kötu bısuru borc varmıs ödeymemış falan icralar bıarz once polısler patronun arabayıda göturdu ıkı aydır maaşımı alamıyorum aılemden bıraz borc aldım hallettım kıra vs seylerı ama bunaldım bu ay napcam kafam karışık esımle ayrı yasıyoz arada bı barışıyoz yıne bısey oluyor aılesının evıne gııdyor aılesıde onlarda kalmam için eve bı maas daha gırsın dıye derdındeler bn kabul etmedım ııcn sorunlu aramız bu kadar derdın arasında oğluma hıcvakıt gecıremıyom bnden kötusu yok ıı nıyetımle yaklastıkca bnden kötusu yok sımdı ALLAHIM YARDIM BN NAPCAM okadar bunaldım kı ne annelıgımı tadabıldım ne evlılıgımde mutlu olabıldım kafam karmakarışık sadece yazmak ıstedım dua edın benım ıcın çok ıhtıyacım var
Bazı insalar koca olmadan yapamıyor maalesef. 3. evliliği deneyin bence bir çocukta ondan yapıp annenize bırakırsınız.çocuk orda sizin ne işiniz var koca bile olamayan adamın evinde?
sadece aklım almıyor benim..koca deliliğine de bağlamak istemiyorum aslında..Bazı insalar koca olmadan yapamıyor maalesef. 3. evliliği deneyin bence bir çocukta ondan yapıp annenize bırakırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?