bunaldım

sariyapraklar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
384
95
98
42
nerden başlasam bilemiyorum ama iyice kpana kısılmıs hissediyorum kendımı bn ıkıncı evlılığını yapmış bırı olarak bu evlılığımde de mutlu olamadım malesef eşimden bıraz ılgı sevgı bekledıkce benden daha da uzaklaştı aldattı benı yakaladım aılemın çevremın baskısı oğlumzun oluşu bı sekılde affettım çalışıyorum bu arada ogluma annem bakıyor kırk gunlukken teslım ettım şimdı 4 yasına gırcek bı kaç gun sonra ALLAHIM OĞLUMUN KADERI BAHTI GUZEL OLSUN uc senedır calışıyorum esıme destek oluyorum esım ne maas gununu soyler ne yardım eder doğru durust evı bn gecındırıyom kıra faturalar gıda vs. şimdıde çalıştıgım işyerı çok zor durumda burdakı ınsanlar bana ıyılık yaptılar zor zamanımda hep yardım ettıler işler çok kötu bısuru borc varmıs ödeymemış falan icralar bıarz once polısler patronun arabayıda göturdu ıkı aydır maaşımı alamıyorum aılemden bıraz borc aldım hallettım kıra vs seylerı ama bunaldım bu ay napcam kafam karışık esımle ayrı yasıyoz arada bı barışıyoz yıne bısey oluyor aılesının evıne gııdyor aılesıde onlarda kalmam için eve bı maas daha gırsın dıye derdındeler bn kabul etmedım ııcn sorunlu aramız bu kadar derdın arasında oğluma hıcvakıt gecıremıyom bnden kötusu yok ıı nıyetımle yaklastıkca bnden kötusu yok sımdı ALLAHIM YARDIM BN NAPCAM okadar bunaldım kı ne annelıgımı tadabıldım ne evlılıgımde mutlu olabıldım kafam karmakarışık sadece yazmak ıstedım dua edın benım ıcın çok ıhtıyacım var

Ne kadar süre sonra cocugunuz oldu?ilk evliliginiz de degilmis..anlayamadiniz mi bu adamdan baba olmayacagini

Zaten evlilik olamamış bu, eşin olmamış yanında değil, destek değil, adam gibi baba değil, destekçi değil ne bu adam? Neden tahammül ediyorsun ki her yükün altında sen varsan, çocuğun psikolojisi için daha kötü bu yapılan şey.

Anlaşmazlık çıkınca ailesinin evine gitmedi de nesi hem? Nerden tutsam dökülüyor bu evlilik...

yani yaşadıklarınız salt anlattığınız kadar olamaz diyorum bazen..yoksa insan neden kalır ki?
aşk sevgi desem...........hiçbiri yok diyorsunuz,hep küsüz ayrı hayatımız diyorsunuz
para desem.............evi geçindiren sizsiniz,adam maaşından para bile vermiyor
çocuk desem..........anneniz bakıyormuş zaten
bir de üstüne aldatılmışsınız...
madem öyle sizi tutan nedir?

evlenır evlenmez hamıle kaldım ılk evlılıgımden cocuk yok ozamanlar ıyıydı ya bazen çok ıı oluyor parasını esırgemıyor dolu dolu harcıyor bazende kuruş bıle harcamıyor ıkı taraftanda sıkıstımbunaldım ıyıce daha işyerımdeyım çıkışımı mı ıstesem ıkı aylık mmaas duruyor ama ödeme yapamaz şimdı bılmıyorum ya bılmıyorum

Başka bir iş bulun maaşınız düzene girsin. Sana geçmişte iyilikleri olabilir ama hayatını bir şekilde devam ettirmen gerekli, vefa ile aç karın doymaz, borçla hele hiç doymaz.

Ailenin yanına geçsen çok daha rahatlayacaksın sanki
Hem çocuğunla vakit geçirirsin
Hem kira vs derdin olmaz
Zaten bu evlilik değil adam kimlik olarak var o kadar..

aılem ıstemıyor ıkıncı evlılıgın dıye bosanmamı ıstemıyor ayrılırsan red edrız dıyolar evlatlıktan red ederım dıyor babam onlar elınden gelenı herseyı yaptılar maddı manevı ogluma gul gıbı bakıyolar çevre baskısı bosandıgımda akrablardan bı suru sacma sapan laf lar duyunca onlarda yıprandı kızım ıdar eet oglun ıcın dıyolar bunca seye ragmen sevıyorum bı de ben bu adamı daha anlatmadıgım bıcok sey

oğlum ongunlukken rahatsızlandı yırmı gun falan yoğun bakımda kaldı o ara uzuntuden sutum kesıldı o ara kayınvaldelerle bırlıkte oturuyoduk görumcem bı kavga cıkardı bızıde ıstemedı ne benı ne esımı ne oglumu ev tuttuk bı sekılde yuzuklerımızı sattık borc buldu falan aılemde oglumu tuttugumuz soguk evde görunce burda olur dıye göturduler çalışın yuvanızı kurun dıye o gun bugundur calışıyorum ama benden kötusu yokkkkk

oğlunuz annenizle mi yaşıyor? o kısmı anlamadım..yoksa sabah bırakıp akşam alıyor musunuz?

oğlum annemde kalıyor baska bı semtteler ıkı vasıtalık bn hafta sonları görmeye gııdyorum bazen hafta ıcı nerden tutsam olmuyor acıl bısey yapmam lazım ama kafam okadar karışıkkı sınırlerım okdar bozukkı

yok artıkkkk....
evladınız bile yanınızda değil,siz hangi evi geçindiriyorsunuz,aile mi orası???
4 yıldır çocuğunuzdan nasıl ayrı kalırsınız??? koca desen değil baba desen hiç değil..siz oğlunuzu 40 günlük annenize vermişsiniz..ne anladım ben o işten...
yaa çok şey yazmak istedim de tutuyorum kendimi yeminle..

bir de yazmışsınız oğlumun bahtı kaderi güzzel olsun diye...bunu da mı çocuğa yüklediniz maşallahhh...........
siz adama ve ailesine para kazanıp getiriyorsunuz,oğlunuz annesinden uzakta büyümüş,hangi kısım oğlunuz için anlayamadım..........

Bence en mantıklısı arkadaşların da dediği gibi ailenin yanına tasinip yeni bir iş bulmak.o koca bozuntusunu da postalayin annesine daimi olarak. Allah bazen insanların tekerini ters donderir kendinizde suçluluk hissetmeyin. Mutsuzluk kaderiniz değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…