Bunaldim

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
133
Buraya konu acmayacaktim güya ama yine dayanamadim aciyorum bilmiyorum belki sizin yaptiginiz yorumlari okuyup belki aglarim aglayim ki icimdeki sıkıntı gitsin artik az cok biliyorsun beni bosanamayacagimi da dayanacak gücüm kalmadı genelde bütün konularim ayni sayılır ama bu defa farkli en azindan oncekilerde aglayip rahatliyordum bu son tartışmamız da esimle kirildigimdan mi yoksa eşimden sogudum dan mi aglayamiyorum aglamadikca icimdeki sıkıntı hic geçmiyor kalbimi çıkarıp atasim geliyor o kadar aci çekiyorum o kadar sıkıntı dayim ki dışardaki sevgi dolu hayata ozeniyorum neden ben onlar gibi olamadım neden kendimi bildim bileli mutsuzum diyorum artik olanlari ailemede anlatmiyacam gecen anlattim babamin dedigi laf az mi vurdu sana cok mu kendisi annemi o kadar cok dövdüğü icin azi çoğu arastiriyor onun icin hicbirsey benim cektiklerim sonrada esimi aramış esimde babam dan yüz bulmuş demekki abartilacak birsey yok diyor en cok uzende bu oldu esimle baristim ama su içimde ki sıkıntı hic geçmiyor gun gectikce daha cok artıyor ben niye gelmişim ki bu hayata surekli üzülmek surekli aci cekmek icin mi burda birgun ölüp gidersem o zaman anlarlar kiymetimi ama iş işten coktan gecmis olacak herkese iyi bayramlar

kendini magdur gormekten vazgec.insanlari magdur et gerekirse.seni magdur edeni et.su hayatta ogrendigim bisiy varsa o da magdur olmamak.magdur ettirmeyeceksin kendini.vuruyor mu sana sende firlat kafasina bisey.
babandan annenden baskasindan insaf bekledigin surece bisey duzelmez bunu unutma.kendini insaf edilmesi gereken olmaktan cikar.sen insaf et ya da etme ezdirme kiz kendini

Senin babanla benim babayı alıp kafalarını birbirine vura vura patlatalım.. yıldım valla yeminle.. insan kız evladına sahip çıkmaz mı??? Bende evliliğimi bitirmek istiyorum ve ayrılınca her şey iyi mi olcak ayrılma diyen bi babayla mecbur totomun üstüne oturuyorum.. benim de kollarımı evladım bağlıyo.. çok küçük gidemiyorum bi yere.. gidicek yerim yok çünkü...

Sizde çocuk var mı??

kendini magdur gormekten vazgec.insanlari magdur et gerekirse.seni magdur edeni et.su hayatta ogrendigim bisiy varsa o da magdur olmamak.magdur ettirmeyeceksin kendini.vuruyor mu sana sende firlat kafasina bisey.
babandan annenden baskasindan insaf bekledigin surece bisey duzelmez bunu unutma.kendini insaf edilmesi gereken olmaktan cikar.sen insaf et ya da etme ezdirme kiz kendini
Olmuyor yapamiyorum sizin dediğinizi

Senin babanla benim babayı alıp kafalarını birbirine vura vura patlatalım.. yıldım valla yeminle.. insan kız evladına sahip çıkmaz mı??? Bende evliliğimi bitirmek istiyorum ve ayrılınca her şey iyi mi olcak ayrılma diyen bi babayla mecbur totomun üstüne oturuyorum.. benim de kollarımı evladım bağlıyo.. çok küçük gidemiyorum bi yere.. gidicek yerim yok çünkü...

Sizde çocuk var mı??
Var iki yasinda zaten oda olmasa hayatimdan vazgecmistim

hiç polise şikayet ettin mi?
bu zamana kadar sustun ve değişen bir şey olmadı.
bir de böyle dene.
rapor al, şikayet et. belki değişir bir şeyler.

Var iki yasinda zaten oda olmasa hayatimdan vazgecmistim
Çocuk yoksa kaç kurtar kendini diycektim.. Allah yardımcımız olsun.. yok sayın eşinizi.. rutin işlerini yap ve muhattap olma onunla ki üstüne sıçramasın.. kendine vurdurcak duruma getirme.. çünkü içlerinde hayvan olduğu için böyleleri kendilerini tutamıyo...

Çocuk yoksa kaç kurtar kendini diycektim.. Allah yardımcımız olsun.. yok sayın eşinizi.. rutin işlerini yap ve muhattap olma onunla ki üstüne sıçramasın.. kendine vurdurcak duruma getirme.. çünkü içlerinde hayvan olduğu için böyleleri kendilerini tutamıyo...
Oyle de yapamıyorum iste aradan zaman gecince konuşuyorum kincil insan değilim umursamadan da yapamıyorum herseyi takiyorum

Bilmiyorum korkuyorum herseyden
korksan da korkmasan da dayak yiyorsun. şikayet ettiğinde de farklı bir şey olmayacak. ya kocan korkacak ya da yine dövecek.
dolayısıyla korkacak bir şey yok. zaten korktuğun şeyi yaşıyorsun.

Arkadasimlarim var mesela hic tinlamiyorla surekli gulmesini biliyorlar ama ben yapamıyorum banA bir ay agla deseler bir ay aglarim kesintisiz

korksan da korkmasan da dayak yiyorsun. şikayet ettiğinde de farklı bir şey olmayacak. ya kocan korkacak ya da yine dövecek.
dolayısıyla korkacak bir şey yok. zaten korktuğun şeyi yaşıyorsun.
Bu defa tüm ailesi uzerime gelecek abisi ablasi babasi annesi ben onlarla basedemem

Konuşma onunla.
Tanımıyormuş gibi davran.
Bak beben büyüyor, onun da psikolojisi bozulacak.
Çok rica ediyorum bu kişiyi adam yerine koyma!!!

Bir köşeye çekilip kimsenin size acimasini sizi kurtarmasını bekleyemezsiniz. Kurtulmak ve mutlu olmak istiyorsanız bunu kendiniz basarmalisiniz.
Doğru diyorsunuz da yapamıyorum hic ozguvenim yok cesaretim.yok korkak icine kapanik birisiyim yani ruh olarak

Back
X