- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
Buraya konu acmayacaktim güya ama yine dayanamadim aciyorum bilmiyorum belki sizin yaptiginiz yorumlari okuyup belki aglarim aglayim ki icimdeki sıkıntı gitsin artik az cok biliyorsun beni bosanamayacagimi da dayanacak gücüm kalmadı genelde bütün konularim ayni sayılır ama bu defa farkli en azindan oncekilerde aglayip rahatliyordum bu son tartışmamız da esimle kirildigimdan mi yoksa eşimden sogudum dan mi aglayamiyorum aglamadikca icimdeki sıkıntı hic geçmiyor kalbimi çıkarıp atasim geliyor o kadar aci çekiyorum o kadar sıkıntı dayim ki dışardaki sevgi dolu hayata ozeniyorum neden ben onlar gibi olamadım neden kendimi bildim bileli mutsuzum diyorum artik olanlari ailemede anlatmiyacam gecen anlattim babamin dedigi laf az mi vurdu sana cok mu kendisi annemi o kadar cok dövdüğü icin azi çoğu arastiriyor onun icin hicbirsey benim cektiklerim sonrada esimi aramış esimde babam dan yüz bulmuş demekki abartilacak birsey yok diyor en cok uzende bu oldu esimle baristim ama su içimde ki sıkıntı hic geçmiyor gun gectikce daha cok artıyor ben niye gelmişim ki bu hayata surekli üzülmek surekli aci cekmek icin mi burda birgun ölüp gidersem o zaman anlarlar kiymetimi ama iş işten coktan gecmis olacak herkese iyi bayramlar