• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunaldım

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kızlar...eşime en ufak bi sesimi yükselteyim ya da biraz ters konuşayim hemen kavga çikariyor ben normal söylediğim şeylere bile bana çıkışıyorsun diyor bunaldim artik ya hep sen kadinsin bana nasil böyle konuşursun diyor hiç alttan alma yok ...sizin eşleriniz de böyle mi ben mi abartiyorum..

Kocana aşıkmışsın alttan alıver adamı. Erkeklik taslıyor aklınca :)

Senin eşin tam bir ataerkil zihniyetli. Sen kadınsın bana böyle nasıl konuşuyorsun ne demek be?

Değil. Ama bikere böyle üstünlük taslamaya kalkmıştı bir konuda. Aman yarabbi ben kendimi kaybettim. Sennn kimmsinnn beee, kimsin diye ciglik cigliga deliriyorum. :KK70: Adam beni sakinlestirmeye uğrasti sonra. En cildirdigim seydir. Erkegim sen kadinsin muhabbeti imasina dahi katlanamam.

Değil. Ama bikere böyle üstünlük taslamaya kalkmıştı bir konuda. Aman yarabbi ben kendimi kaybettim. Sennn kimmsinnn beee, kimsin diye ciglik cigliga deliriyorum. :KK70: Adam beni sakinlestirmeye uğrasti sonra. En cildirdigim seydir. Erkegim sen kadinsin muhabbeti imasina dahi katlanamam.
Ben de sevmiyorum ama sürekli mazur kalıyorum bu duruma aşiri tepki göstersem çok kötüye gidecek biliyorum..

Ben de sevmiyorum ama sürekli mazur kalıyorum bu duruma aşiri tepki göstersem çok kötüye gidecek biliyorum..

Kan beynime sicradimi is nereye gidecek onu dusunmuyorum daha dogru dusunemiyorum. Esim normalde o zihniyette biri olmadigi icin olayi daha alevlendirmek yerine beni sakinlestirdi lakin aksi olsaydi ve bana zarar verseydi. Boşanırdım kesin ve net. Dayak yicem korkusuna böyle aşagılanip duramam.
Edit: ustune gidin gerekirse dayak yiyin demiyorum. Yanlis olmasin. Ben kendim için soyledim.

Kan beynime sicradimi is nereye gidecek onu dusunmuyorum daha dogru dusunemiyorum. Esim normalde o zihniyette biri olmadigi icin olayi daha alevlendirmek yerine beni sakinlestirdi lakin aksi olsaydi ve bana zarar verseydi. Boşanırdım kesin ve net. Dayak yicem korkusuna böyle aşagılanip duramam.
Edit: ustune gidin gerekirse dayak yiyin demiyorum. Yanlis olmasin. Ben kendim için soyledim.
söylemeden geçemeyeceğim ağzın bal yesin :kahve:

Ne kendim sesimi yükseltirim ne de eşimin yükseltmesine izin veririm, ikili ilişkilerde en hassas olduğum şey kızsam bile bağırmam bana bağırılmasına da izin vermem, benim kırmızı çizgim o yüzden bizde sert kavgalar olmaz.

Ne kendim sesimi yükseltirim ne de eşimin yükseltmesine izin veririm, ikili ilişkilerde en hassas olduğum şey kızsam bile bağırmam bana bağırılmasına da izin vermem, benim kırmızı çizgim o yüzden bizde sert kavgalar olmaz.

Bunu yapabilenlere hayranim. :KK70: Bizde dikkat etmeye calisiyoruz. Genelde ben yapiyorsam o uyariyor, o yapiyorsa ben uyariyorum ama bizde bikac sert kavga gecti yinede. Galiba biz cok sinirliyiz ya da kontrolsuz.

Size söylemediği bir sorunu mu var acaba ? Canını sıkan?

Tabiki size böyle davranmasi hiç doğru değil hakkıda değil

Benim esim de oyle laboo benim ses yukseltmemi bagirmami kavga etmemi hic sevmez de tasvip de etmez.dahasi baska kadinlarin da ses yukseltmesine tahammulu yok.bana da yakistiramiyormus ama kendisi sinirlenince yukseltir.ben hakliysam bile sesimi yukeltmem asla saygisizlik etmem ama kendimi savunurum.diyorum ona bende sinirlenirim kizarim bi kadin olarak stresi mi atmam gerek biraz duymamazliktan gel biraz dinle beni biraz anla sonra baska bir yerde biriktigi icin patliyorum o zaman da toplum icinde niye bozdun beni diye cikisiyorsun diyorum haklisin der..benim esimin annesi de esiyle gecimsizmis zaten surekli bagirarak kavga edermis ondan doluyum diyor.orta yolu bulmaya calisiyoruz.

Back
X