bunalım mı bıkkınlık mı kıskançlık mı:(((

imral

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
313
1
96
36
Antalya
merhaba kızlar öyle saçma bir durum içindyimki nasıl anlatcam bilmiyorum.daha öncede konular açmıştım okuyalar bilir.ben uzun bir zamannişanlı kalcam nişanlım askere gidecek daha ama ben uzadıkca sevgimizin bitmesinden korktum ve depresyon ve iş stresi ile garip bir hal aldı.uzman yardımı aldım o halimden allaha sükür kurtuldum.şimdi işyerinde arkadasım hafta sonu evleniyor ve işten ayrılıyor.facede daha yıllar önceki samimi arkadasımın resmini gördüm evlenmiş 3 gün önce aslında ailelerimizin güveni tam isteyince göüşüyoruz bizi sıkmıyorlar ama çevremdekiler evlenince ben garip bir hale düstüm.nişanlıma gergin davranıyorum herkesin düğün ne zaman demesinden bıktım düğünse bi an önce olsun diyorum biliyorum aslında zaman lazım ama saçmalamadan duramıyorum.ben onları kıskanıyormuyum diyorum kıskanç biride değilim uzun dönem nişanlı kalan arkadaşlarım varmı sizde yasadınızmı böyle durumlar kızlar kusura bakmayın türkçem çok kötü

Canım bu kısançlık değil normal bazen ben de yaşıyorum bu duyguları arkadaşlarım iş bulunca evlenince haliyle insan heves ediyor

böyle beklemek bekledikçe daha çok istemek daha heyecanlı olmuyor mu??:81:
ne acelen var elbet evlenirsiniz:81:

benim fikrim bu işler uzatmaya gelmez,uzadıkça suyu çıkar.

Valla beni flört dönemi bile sıkmısken :)
Nisanlılıgı nasıl beklerim bilmiyorum..
Ama ben onu beklemeye razıyım evlilikten önceki son adım :)
Biz 5 yıldır cıkıyoruz bu sene 6. yılımız olacak ve daha ne kadar bekleriz belirsizzz...
Heveslenmen cok normal benim en yakın arkadasım suan 1 haftalık evli..
Onu görünce bende hevesleniyordum.. :34:

biz nişanlımla 7 yıldır tanışıyoruz evet uzaması güzel değil amaistesek askere gitmeden evlenme imkanımızda var aileler anlayıslı ama
esas derdim evlenmek değilde bian önce ozamana gelmek sanki evlenen arkadaslarım istedikleri hayali gerçekleştirdi ben daha yermde sayıyor gibyim diye strese giriyorum.halbuki ayrı şehirlerde olmamıza rağman şstediğimizde görüşüyoruz ben onlara gitsem ailem gitme demez o gelse kimse karışmaz aslında imrenilecek bir durumum var ama bu düşüncelerden de kurtulmak istiyorum bu düşünceler ile ondan ve evlilikten soğumaktan korkuyorum

bence hiç acele etmeyin tadını çıkarın nişanlı olmanızın. sakın askere gitmeden de evlenmeyin. sonra eşinin aklı sende kalır, sende daha kötü olursun evde tek başına kalırsan. ben 2 yıllık evliyim aynı durum bende bebek olarak var. bütün arkadaşlarımın, benden küçük kuzenlerimin, ablamın, benden sonra evlenen çoğu kişinin bebekleri oldu. bende bebeğim olsun diye çok imreniyorum onlara. ama kıskançlık değil tabi. sizin ki de kıskanmak değil sadece imrenmek :)))

sabırlı olacaksın canım çare bu. hem bak sen şimdi bekar olarak evlillere özenirsin. evlen bi zaman geçsin hergün dibinde gördüğün adam ellini tutunca eskisi gibi çarpmaz olsun o zaman da bekarlığa özenirsin. ben nişanlıyken bana yakınlarım dedi. aman acele etmeyin. nişanlılık evlilikten güzel. evlilik öyle bişi değil. "ayy ben çok aşığım hiç sıkılmam zaten 4senedir bekliyoruz" modundayım ya dank etmedi. aynen öylee canım. ne kadar aşık da olsan aynı evde hergün birlikte olunca bi sürü şey değişiyor. erkek de değişiyor da sen de değişiyorsun. hislerin değişiyor. aşık değil misin evlenince? yoo aşıksın ama şimdi bi özleip kavuşmak var bi her akşam görmek var.

bence kendine yazık etme böyle şeylere dertlenip. güzel yönlerni düşün. nişanlılığın iyi şeylerine odaklan. bu günlerin gelmeyecek geri.

haklısınız kızlar yorumlarınızda teşekkür ederim aslında herşey çevreden kaynaklı hele birde eleştirilere çok kulak asan biri olunca zor oluyor.uzadıkça suyu çıkar olmaz filan denilince sanki olmıcak gibi sevgimiz bitecek gibi saçma karamsarlıklara giriyorum.uzun bir süre sonra evlensekte eski sevgimiz olmıcak diye korkuyorum

sizin aranızdaki bağ kuvvetli oldukça, istediği kadar uzasın bişeycik olmaz.5 sene sevgili,2 sene nişanlı kalmış biri olarak söylüyorum bunu..2 senelik de evliyim...bilmem anlatabildim mi :34:

Deece peki sen yaşadınmı böyle durumlar ebru nişanlımda farkında oda tek derdi benle evlenmek ama suan olmayacağını biliyor.ama o bana karsı hep artan bir aşkla yaklasıyor.belkide erkek olmasından kaynaklı biz bayanlar daha ince düşünüyoruz

Deece peki sen yaşadınmı böyle durumlar ebru nişanlımda farkında oda tek derdi benle evlenmek ama suan olmayacağını biliyor.ama o bana karsı hep artan bir aşkla yaklasıyor.belkide erkek olmasından kaynaklı biz bayanlar daha ince düşünüyoruz

Olmama sebebi nedir? Askerlik dışında.
Çok mantıklı değil ence askere gitmeden evlenmek ama, madem bu hayaliniz. Gerçekleştirmeniz için başka engel yoksa neden olmasın

Ebru tabiki mantıklı değil ben istesem o hazır evlenmeye ama bende asker öncesi evlenmeye karşıyım sadece uzayınca çok saçma düşüncelere kapılıyorum bununda farkındayım zaten

Ebru tabiki mantıklı değil ben istesem o hazır evlenmeye ama bende asker öncesi evlenmeye karşıyım sadece uzayınca çok saçma düşüncelere kapılıyorum bununda farkındayım zaten

Ben de diyorum ki, madem bu kadar istiyorsunuz, eğer imkanınız da varsa evlenin. Bu asker dönüşüne kadar içinizde büyümesin. Hayalinizi gerçekleştirin.

bizde 2.5 senedr çıkıyoduk daha yeni sözlendik. aynı dönemden bende geçtim. çıkarken herkes bildiiği için sizin ki ne zaman olucak falan diye çok soran oluyodu. o zaman sevgilimin askerlik durumu falan vardı. aynı bende evlenen arkadaşlarımı gördümmü özeniyodum biri bişey sordumu boğasım geliyodu. o dönemler insanın isteğini daha çok arttırıyo. artık durumumuz düzeldi ve sözlendik bayramdan sonra nişanım var. seneye de düğün diyoruz ama ondan önceki bekleme süreci benide çok yıpratmıştı. bence tadını çıkarın şimdi düşünüyorum da çok yersizmiş boşuna sözlümüde kendimide üzdüm. evlendikten sonra hep evli kalıcaksınız zaten nişanlılık sürecinin tadını çıkarın derim ben..

imral insan tabiki bir an önce evlenmek,kavuşmak istiyor ama mantıklı düşünmek lazım.ben de asker yolu gözledim nişanlandık 6 ay sonra askere gitti..iyi ki de gitmiş gelmiş. evlendikten,beraber yaşamaya başladıktan sonra çok daha zor olurdu...baba evinde oyalanıyosun bi şekilde o kadar zor gelmiyo ama düşünsene evlendin hele de çalışmıyosan bütün gün evde kurup durursun..tamam seviyorsunuz heyecanlısınız ama mantığınızı kaybetmeden davranın benceee

kıskançlık ağır bir tabir olur sizinki sadece heves.. ama şükredinki ciddi adımı atabilmişsiniz nişan yapılmış.. yıllarca çıkanlar nişanlanmak için bile can atanlar var:27: misal ben:52: bukunduğunuz durumun keyfini çıkarın nişanlılık dönemi bence beraberliğin en güzel dönemi..canınızı sıkmayın boşuna:32:

Back
X