Bunalım

Fatma1995f

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
42
2
16
30
Hanımlar bir arkadaşım için soruyorum ailesiyle arasi iyi değilmiş evden gitmek istiyormuş ama korkuyormus pişman olmaktan.Nasil bir süreç izlemesi konusunda bilgili arkadaşlardan bilgi istiyor ne yapmalı sizce tek başına yaşamak zor mu

Arkadaş çalışıyor mu? Çalışmıyorsa önce bir işe girsin, sonra ailesini alsın karşısına ben desin ayrı eve çıkacağım. Başka ne diyelim? Çantasını alsın evden gizlice çıksın, bir otel odasına yerleşsin sonra internetten tanıştığı birine güvenip ona bel bağlasın ve bu yaşadıklarını Esra Erol'da anlatsın mi? Kaç yaşında bu arkadaş?

Hanımlar bir arkadaşım için soruyorum ailesiyle arasi iyi değilmiş evden gitmek istiyormuş ama korkuyormus pişman olmaktan.Nasil bir süreç izlemesi konusunda bilgili arkadaşlardan bilgi istiyor ne yapmalı sizce tek başına yaşamak zor mu
Şartlarını bilmeden kim ne diyebilir ki?

Bu kişinin siz olduğunu düşünüyorum konularınızdan dolayı ama önemi yok başkası da olabilir, yalnız yaşamak zor değil bende yalnız yaşadım hatta her insanın bunu yaşaması gerektiğini savunurum, ama bişeyleri silerek değil desteğini alarak, bu çok önemli, maddi vs değil manevi olarak bi güçtür aile, bunu kaybetmeyi göze alacağın bi sebep olmamalı

Dürüst olun bu kişi sizsiniz. Başkası adına sorupta nasış sağlıklı cevaplar alabilirsiniz?

Arkafaşınız kaç yaşında?
Bir işi var mi? Birikmiş parası var mi? Nerede ,kiminle kalacak? Aylık ne kazanacak?masrafları ne olacak?para yetecek mi?
Para olduktan sonra herkes bavulunu toplayıp gider..

Back
X