bunalım..

mutsuzum diyorum bunaldığımı söylüyorum. hastalandım ben doktorlar hep psikolojik evliliği kaldıramamış olabilirsin dedi. eşim bunları bile bile beni rahat bırakmamakta kararlı
Sayet arkadaslarinla adamlarin laf attigi, yiyecek gibi baktigi yerlerde takilmak istemiyorsan esin ozguvensiz bence. Bi de farkında degilsin ama sana guvenmiyor. Sen gittigin mekanda kas göz mu yapacakmissin adamlara? Neden istemiyor gitmeni?

Izin alma ya da eve hapsolma ile mi sevgi saygı duyduğunuz belli oluyormuş..
Amaci farklı geldi bana açıkçası..
Evlenmeden önce de böyle miydi?

soruyorum bende bana güvenmiyomusun diyorum güvende sorun yok. evli birisi yalnız dışarda arkadaşıyla oturmamalıymış. bakın bunlar 6 ay önce bana söylense ben bu evliliği yapmazdım. resmen kendimi kandırılmış hissediyorum.

mutsuzum diyorum bunaldığımı söylüyorum. hastalandım ben doktorlar hep psikolojik evliliği kaldıramamış olabilirsin dedi. eşim bunları bile bile beni rahat bırakmamakta kararlı

O kararlı evet önemli olan senin ne kadar kararlı olduğun, olabildiğin...
"Ben bu şekilde bir evlilik istemiyorum" cümlesi keskin bir cümledir mesela. Senin yerinde olsam kullanırdım. Ama benim kaybetme korkum yok. Daha üç beş aylık evliyken bir tartışma sırasında eşim evden çıkmaya kalktı, çıkarsan bir daha o kapıdan giremezsin dedim. Blöf yapmadığımı, ciddi olduğumu biliyordu. Girdi içeri oturdu ve o son oldu bir daha tartışırken gitmeye kalkmadı. Gitme noolur diye yalvarsaydım o gece her tartışmada aynı şeyi yapacaktı. Sen alttan aldığın sürece tepene çıkacak, sen kaybetmekten korktuğun sürece seni kontrol altında tutacak.

Sayet arkadaslarinla adamlarin laf attigi, yiyecek gibi baktigi yerlerde takilmak istemiyorsan esin ozguvensiz bence. Bi de farkında degilsin ama sana guvenmiyor. Sen gittigin mekanda kas göz mu yapacakmissin adamlara? Neden istemiyor gitmeni?

yom gayet elit ortamlarda otururuz en azından adam baksa bile yüz verecek kadar basit değilim hadi diyelim ben öyle bi kızım bunu kocamnın yanında da yapabilirim. diyorum güvensizliğin kendine mi bana mı diye.. bu laflarım da onu kırıyor

Izin alma ya da eve hapsolma ile mi sevgi saygı duyduğunuz belli oluyormuş..
Amaci farklı geldi bana açıkçası..
Evlenmeden önce de böyle miydi?

evlenmeden önce kızlarla çıkabiliyodum. ve onu haftada 3-4 defa gördüğüm için bi özlem oluyodu onunla bişey yapmak hoşuma gidiyodu şuan onu özlememe fırsat vermiyo

bende de o korku yok birde ailem arkamda. kavga ediyoruz ben geliyorum der gelme derim ben sana şunu yapıyorum der yapma derim. yani zorlamıyorum bişeye

Şimdi konuşmaya karar vereyim akşam gidip konuşayım olay bi şekilde bana patlar. eşime laf anlatmak mümkün değil. at gözlüğü var asla hatalı olduğunu kabul etmez ailecek öyleler daha doğrusu. ben artık yoruldum. geçen dudağını ısırdım işte o kadar trip attı ben mal gibi kaldım öyle sonra devam etmek istedi uzatma diyo yahu sen benim hevesimi kırdın nasıl uzatmayayım? sonra geldi yanıma ben bunları hakedecek ne yaptım sen bi bana bu şekilde davranıyosun sen beni sevmiyosun demeye başladı cevap vermedim çünkü anlamayacağını biliyorum

Çiftler ne kadar flört etsede birbirlerini aynı evin içine girince daha iyi tanıyorlar. Eşin sana dudagının ısırılmasından hoşlanmadığını nasıl belli ettiyse sende hoşlanmadığın şeyleri şimdiden dile getir . Daha yeni evlisiniz sonuçta birbirinizin sınırlarını belirlemede en uygun ve zor bir dönem. Ama emin ol şimdiden herşeye boyun eğersen ileriki yıllarda sorunlar dahada büyür. Onun ailesiyle görüşmüyor olmanız da içten içe eşini rahatsız ediyor olmalı ki oda senin aile ilişkilerine müdahale ediyor olmalı diye düşündüm. İlk önce bence aileler ile ilişkiler düzeltilmeli eğer ortada büyük sorunlar yok ise tabi .

Valla iyi katlanıyorsun ne diyeyim. Bu çözümlerin hiç biri uymuyorsa sana kendi çözümünü kendin bulacaksın.

ailesiyle olan sorunlarımı lütfen diğer konularımda okuyun. zaten sürekli aile sorunu paylaştım burda. yaşatılanlar kolay değildi.

+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…