- 3 Temmuz 2016
- 374
- 543
- 53
Anne sütünden kesilince bebeğinizin uykusu daha normale dönecek. Ne şekilde korundunuz bilmiyorum ama kondom hap gibi yöntemler ile korunduysanız hamile kalma olasılığı inanılmaz düşük olmasına rağmen bu size denk gelsiyse allahın emri derim karşı gelmem. Ama geleneksel yöntem kullandıysanız bilemiycem. Ben direk aldırmayın derim ne şekilde hamile kalırsanız kalın. Anne karnına düşen bebekle kucağınızdakinin canı arasında bir fark yok. Sırf o mercimek kadar henüz diye bitki muamelesi yapamıycam üzgünum. Aldırmayın. Artık doğumda tüplerinizi mi bağlatırsınız bilmem ama kesin bir korunma yöntemi bulun.Öncelikle hepinize merhaba
Daha evvel de konu actim eşimle aramızda yaşananlar la ilgili kendisi çalışmıyor,evde vs bana yardımcı olmayan biriydi. Sin zamanlar da surekli tartisarak anne evi,ev arasi gidip geliyordum. Ama surekli beni ikna ediyordu bariisiyorduk bu arada 11 ayina giricek bebegimiz var.kendisi tam bir anne ve meme düşkünü aşırı hareketli,surekli kucak isteyen bir bebek. Ben 1 hafta once hamile olduğumu ogrendim ve resmen dünya basima yıkıldı. Kınayan insanlar ozellikle yorum atmayin çünkü ciddi anlamda psikolijk travma yaşıyorum. Aglak,gülmeyen, sinirli mutsuz biri oldum. Sevinemiyorum çünkü planli olmus bir hamilleik degil tamamiyle sürpriz korundugumuz halde. Kafayi yemek uzereyim bir tarafim aldirmak zorundasin aklini kaybedersin burcu diger tarafim dogur idare edersin diyor ama kotu olan taraf agir basiyor.
Maddi olarak bombok olan hayatima bir cocuk getirerek inun geleceğini hayatini garantilememek cok büyük haksizlik olucak. Mide bulantilarim bas donmelerim halsizligim sabrim kalmdi resmen. Emziriyorum hala bebeğimi sutten kesmen gerek sedi doktor emzik biberon almadi bebegim ve ciddi anlamda 2 3 kisinin dönüşümlü bakabbilicegi bir cocuk cok hareketli sadce ona bakiyorum diyebilirim o uyur uyumaz ise kosuyorum 5 dk zmaankm yok uyku duzeni hic yok gece 5 6 kere kalkiyor. Ben Napicam 2. Cocukla hersey shaa kotu daha beter olucak evlilgiim sarsilicak hissine kapliyorum lutfen birileri birrseyler yazsin kismeye anlatamiyroum kendimi yiyio bitirdim resmen..
Yorum yaparken haddini asman ne kadar dogru? Rabbim basina getirse nasil dusunutsun acaba burda hem bu kadar zorlukla gek hamile biri olarak sizden tavziye almayi beklerken su yazilar.. Kinadiginizi yasamadikca olmeyeceksiniz bu u bilin...Eşiniz çalışsa hiç fena olmaz. Bu ne rahatlık.. Karı koca çalışıyoruz hala daha acaba nasıl yeteceğiz ilerde diye düşünüyoruz. Yazık o çocuklara,sizin gereksizliğinizin anlık zevklerinizin bedelini ödemek zorunda değilller.
Yada boşverin daha çok sevişin,korunmayın. Ay pardon korunurken oluyodu dimi..
Pardon ama seks olmayan bir tane evlilik var mi? Korunarak hamile kaldim lafini okuyamiyormusunuz? Yada laf sokmak icin mi yazimin altina yorum yapiyorsunuz??çalışmayan bir eş-problemli bir evlilik-arada yapılan kaçak sevişmeler ve bir çocuk...
doğur demeyeceğim en olsam aldırırdım..
onunda hayatını karartma zaten eşin iyi bir eş olsa çalışır sana destek olur, ikinci bir çocuk bu şartlarda olmamalı zaten psikolojinde buna müsait değil...
Suan is ariyor..Eşiniz işe girse???
Suan is ariyor..Eşiniz işe girse???
Ya birsey sorucam niye bu kadar abes geliyor, durum acaba?Korunurken nasil hamile kaldin herneyseeeeeesin olacak adami al karsina ciddi ciddi konus ikinciyi dogurmadan cogu seyi düzene sokman lazim yoksa psikolojin cöker
He canim omur boyu her dakika birbirimizi yiyoruz.Uykuya 5 dakika vakit yok.5 dakikalık zevke var.. Veee bunun faturası o masuma kesilecek..
Her şeyi anladım da evliliğiniz sarsilacak hissi için geç değil mi?Öncelikle hepinize merhaba
Daha evvel de konu actim eşimle aramızda yaşananlar la ilgili kendisi çalışmıyor,evde vs bana yardımcı olmayan biriydi. Sin zamanlar da surekli tartisarak anne evi,ev arasi gidip geliyordum. Ama surekli beni ikna ediyordu bariisiyorduk bu arada 11 ayina giricek bebegimiz var.kendisi tam bir anne ve meme düşkünü aşırı hareketli,surekli kucak isteyen bir bebek. Ben 1 hafta once hamile olduğumu ogrendim ve resmen dünya basima yıkıldı. Kınayan insanlar ozellikle yorum atmayin çünkü ciddi anlamda psikolijk travma yaşıyorum. Aglak,gülmeyen, sinirli mutsuz biri oldum. Sevinemiyorum çünkü planli olmus bir hamilleik degil tamamiyle sürpriz korundugumuz halde. Kafayi yemek uzereyim bir tarafim aldirmak zorundasin aklini kaybedersin burcu diger tarafim dogur idare edersin diyor ama kotu olan taraf agir basiyor.
Maddi olarak bombok olan hayatima bir cocuk getirerek inun geleceğini hayatini garantilememek cok büyük haksizlik olucak. Mide bulantilarim bas donmelerim halsizligim sabrim kalmdi resmen. Emziriyorum hala bebeğimi sutten kesmen gerek sedi doktor emzik biberon almadi bebegim ve ciddi anlamda 2 3 kisinin dönüşümlü bakabbilicegi bir cocuk cok hareketli sadce ona bakiyorum diyebilirim o uyur uyumaz ise kosuyorum 5 dk zmaankm yok uyku duzeni hic yok gece 5 6 kere kalkiyor. Ben Napicam 2. Cocukla hersey shaa kotu daha beter olucak evlilgiim sarsilicak hissine kapliyorum lutfen birileri birrseyler yazsin kismeye anlatamiyroum kendimi yiyio bitirdim resmen..
Sana denecek o kadar çok laf var kii.. git aldir deseydim benden iyisi olmazdi herhalde..hadis ten örnek veriosun ama bebek aldırmanin gunahi nerde..He canim omur boyu her dakika birbirimizi yiyoruz.
Pardon ama sen ben nasil dunyaya geliyoruz? Seks olmayan bir evlilik mi var kavga vs olsa seks olmuyor mu yanii bu ne sacma cevap yaa. Rabbim islah etsin bizleri
Kinamadigini yasamadan kimse olmezmis zaten bisey diyemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?