Allah inancim ce korkum oldugu icin zaten yapamiyorum ya. Kolay mi bir candan vazgecmek.. Nedurumda yim beni yasayan anlar yasamayn bos konusurr. Bekara kari bosamak kolay lafi o kadar dogru kiiSana denecek o kadar çok laf var kii.. git aldir deseydim benden iyisi olmazdi herhalde..hadis ten örnek veriosun ama bebek aldırmanin gunahi nerde..
Dukkan kiramjzla geciniyoruzHer şeyi anladım da evliliğiniz sarsilacak hissi için geç değil mi?
Belliki adamdan ne maddi ne manevi Hayır yok, anne evi ile mekik dokuyorsunuz. Daha ne sarsilacak?
Ben bebeği her şekil dünyaya getirmeyi secerdim. Vicdanen ve inancım gereği benim için doğrusu bu. Herkes için bu degisir tabiki.
Değişmeyen bir şey var ki,
o adamı koca diye beslemezdim.
Ne demek çalışmamak?
Hadi çalışmadın, evin yükünü almamak?
9 sene sonra bi kızım oldu Allâh ima binlerce şükür olsun. O yüzden dualarim da hep derim allahım hak edene nasip et...Allah inancim ce korkum oldugu icin zaten yapamiyorum ya. Kolay mi bir candan vazgecmek.. Nedurumda yim beni yasayan anlar yasamayn bos konusurr. Bekara kari bosamak kolay lafi o kadar dogru kii
korunarak hamıle kalmak bınde bır ıhtımal olamaz mı olabılır ama olan olduktan sonra su sartlarda ıkıncı bır cocugu dunyaya getırmek yanlıs olur..Pardon ama seks olmayan bir tane evlilik var mi? Korunarak hamile kaldim lafini okuyamiyormusunuz? Yada laf sokmak icin mi yazimin altina yorum yapiyorsunuz??
Sekssiz hayat bir noktadan sonra baska bitiyle surer o yzuden su sacma vereksiz yorumunuzu alip benim postumu terket arkadadimm allah beni kianyanun bsina bersin diyroum su hamile halimle yazma isine bak!korunarak hamıle kalmak bınde bır ıhtımal olamaz mı olabılır ama olan olduktan sonra su sartlarda ıkıncı bır cocugu dunyaya getırmek yanlıs olur..
hem esınle problemlerın varmıs bır zahmet sevısmeyıver...
ben esımle sıkıntım oldugunda ılk ara verdıgım ıs seks oluyor, problemım varsa ben esım bıle olsa bır adamla sevısmem sekssız de hayat suruyor kusura bakmayın...!!!
Allah kime veriyorsa o halediyordur canim sen sikma canini Allahin isine biz aciz kullari karisamayiz..9 sene sonra bi kızım oldu Allâh ima binlerce şükür olsun. O yüzden dualarim da hep derim allahım hak edene nasip et...
Allah kime veriyorsa o halediyordur canim sen sikma canini Allahin isine biz aciz kullari karisamayiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?