Bunalıma girdim, akıl fikir verin dostlar

Sana denecek o kadar çok laf var kii.. git aldir deseydim benden iyisi olmazdi herhalde..hadis ten örnek veriosun ama bebek aldırmanin gunahi nerde..
Allah inancim ce korkum oldugu icin zaten yapamiyorum ya. Kolay mi bir candan vazgecmek.. Nedurumda yim beni yasayan anlar yasamayn bos konusurr. Bekara kari bosamak kolay lafi o kadar dogru kii

Dukkan kiramjzla geciniyoruz
Ben maddiyat saglamiyorum yani. Evimdeyim her gun anneme kactigim yok ama hamilelik plansiz bir sejilde olmasi bana bir isaret mi Allah belki suan beni siniyor durum karssinda napicam diye. Zor durumdayim evet Ama Allah buyuk ben inaniyorum gzuel gunler yakinda pes eden kaybeder bu hayatta oyle dusunuyorum

Allah inancim ce korkum oldugu icin zaten yapamiyorum ya. Kolay mi bir candan vazgecmek.. Nedurumda yim beni yasayan anlar yasamayn bos konusurr. Bekara kari bosamak kolay lafi o kadar dogru kii
9 sene sonra bi kızım oldu Allâh ima binlerce şükür olsun. O yüzden dualarim da hep derim allahım hak edene nasip et...

Pardon ama seks olmayan bir tane evlilik var mi? Korunarak hamile kaldim lafini okuyamiyormusunuz? Yada laf sokmak icin mi yazimin altina yorum yapiyorsunuz??
korunarak hamıle kalmak bınde bır ıhtımal olamaz mı olabılır ama olan olduktan sonra su sartlarda ıkıncı bır cocugu dunyaya getırmek yanlıs olur..
hem esınle problemlerın varmıs bır zahmet sevısmeyıver...
ben esımle sıkıntım oldugunda ılk ara verdıgım ıs seks oluyor, problemım varsa ben esım bıle olsa bır adamla sevısmem sekssız de hayat suruyor kusura bakmayın...!!!

Sekssiz hayat bir noktadan sonra baska bitiyle surer o yzuden su sacma vereksiz yorumunuzu alip benim postumu terket arkadadimm allah beni kianyanun bsina bersin diyroum su hamile halimle yazma isine bak!

Allah kuluna akıl vermiş kullansın her başına geleni benden bilmesin diye. Yorumlarınızdan Allah sözü eksik olmamış da sanırsın Allah ha bire sizi sınıyor. Kusura bakmayın da bu başınıza gelenin onun sınavıyla falan ilgisi yok , doğurun 2. yi hata 3. yü de bakalım nasıl gidecek hayatınız.

Korunun arkadaslar. Bakamayacaginiz cocugu ana rahmine dusurmemek icin korunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…