- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi saribaykuss
-
Can'ım yorum yapmadan geçemedim.Doğal olarak özlüyorum,gekdiğinde de en çok benimle vakit geçirsin diyorsun.Ama araya özlem girdiğinde bile bu tarz davranıyorsa.Evlilikten sonra daha da arkadaş düşkünü olur gibi geldi bana.Sende fazla baskılama,öyle mi tamam ben de kendime vakit ayırıyorum de onun yaptığını yap.Ters teper iyice.Askerde kac aydir yolunu gozleyen benim arkadaslari degil tabikide onlardan daha fazla benle ilgilensin benle olsun istiyorum
Umarim olmaz gercekten cok seviyorum onu canimdan bi can gibi bende arkadas muhabbeti geriyo beni
7 24 birlikte olmak mi istiyorsun? Bence cok fazla birak arkd da vakit gecirsin. Bu kadar vazgecilmez oldugunu onsuz yapamayacagini belli etmesen iyi olur gibi.Birkac defa konu acmisligim var ciddi evlilige dogru giden iliskim var askerden izne geldi
Tabikide benlede dolu dolu zaman geciriyo ama arkadaslariyla bir tık daha fazla beraberken 100 kere arıyolar mesaj atiyolar benimde suratım asılıyo bagriyorum kiziyorum tartisiyoruz yok sana ne zararları var ben arkadaslarimla gezemezmiyim durmadan tavır yapiyosun surat asıyosun arkadas konusunda cok ustume geliyosun bilmem ne.
Arkadaslari konusunda evet cok ustune gidiyorum onlarla benden daha fazla vakit gecirdigi icin sinirleniyorum aksam gene aynı bi durum oldu demesinmi bana "sen 7/24 beraber olalım istiyosun ama benimde arkadaslarimla isim oluyo" demesine acayip bozuldum tabikide 7 24 beraber olmak istiyorum ben onun boyle demesi cok zoruma gitti arkadaslar ben mi abartiyorum ? Mantikli dusunemiyorum şu güzelim izinli günleri hep tartismayla gecer oldu arkadaslarina saga sola gitmesi yuzunden bana bi yol gosterin nasıl bi tavır hal hareket takınmalıyım ben ?
Ayrıldık arkadas arkadas yetti canıma
Cok fazla canim yaniyo simdiden ozledim ne yapacagimi bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?