Selam kizlar bilen bilir cok problemli bir evliligi yada iliskiyi diyelim bitirdim. Hayatimi sifirdan insaa etmeye calisiyorum. Tek olsam sorun degil tabi ama iki cocugum var. Yeni ise basladim, nerden nasil baslamaliyima o kadar kafa yoruyorum ki deliricem artik
Daha once bosanmis, cocuklariyla yalniz basina ayakta kalmis arkadaslardan yardim istiyorum aslinda.. Nasil basardiniz ?? Caresizlik, korku psikolojisini nasil yendiniz vs..
Moralim cok bozuk. Bunlari okumak bana iyi gelecek gibi
Umarim oyle olur tesekkurler moral oldunuz banaHiç korkmayın.
Siz güçlü bi kadın olmasaydınız iki çocuğumla nasıl boşanayım vs der mutsuz bi evliliği devam ettirir çocuklarınızı da buna mahkum ederdiniz.
Çok kadının cesaret edemediğini yapıp boşanmış, işe başlamış, kendi ayaklarınız üzerinde durmuşsunuz.
Her şeyin üstesinden gelirsiniz.
Ne güzel bir lafmış gerçekten, ağzınıza sağlıkÇok sevdiğim bir laf vardır.
Hayatının altının üstünden daha güzel olmadığını nereden biliyorsun,
Ne güzel bir lafmış gerçekten, ağzınıza sağlık
Selam kizlar bilen bilir cok problemli bir evliligi yada iliskiyi diyelim bitirdim. Hayatimi sifirdan insaa etmeye calisiyorum. Tek olsam sorun degil tabi ama iki cocugum var. Yeni ise basladim, nerden nasil baslamaliyima o kadar kafa yoruyorum ki deliricem artik
Daha once bosanmis, cocuklariyla yalniz basina ayakta kalmis arkadaslardan yardim istiyorum aslinda.. Nasil basardiniz ?? Caresizlik, korku psikolojisini nasil yendiniz vs..
Moralim cok bozuk. Bunlari okumak bana iyi gelecek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?