Bunalima girdim iyice :(

mozzy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
1.719
1.580
248
İstanbul
Selam kizlar bilen bilir cok problemli bir evliligi yada iliskiyi diyelim bitirdim. Hayatimi sifirdan insaa etmeye calisiyorum. Tek olsam sorun degil tabi ama iki cocugum var. Yeni ise basladim, nerden nasil baslamaliyima o kadar kafa yoruyorum ki deliricem artik :(

Daha once bosanmis, cocuklariyla yalniz basina ayakta kalmis arkadaslardan yardim istiyorum aslinda.. Nasil basardiniz ?? Caresizlik, korku psikolojisini nasil yendiniz vs..

Moralim cok bozuk. Bunlari okumak bana iyi gelecek gibi

Selam kizlar bilen bilir cok problemli bir evliligi yada iliskiyi diyelim bitirdim. Hayatimi sifirdan insaa etmeye calisiyorum. Tek olsam sorun degil tabi ama iki cocugum var. Yeni ise basladim, nerden nasil baslamaliyima o kadar kafa yoruyorum ki deliricem artik :KK43:

Daha once bosanmis, cocuklariyla yalniz basina ayakta kalmis arkadaslardan yardim istiyorum aslinda.. Nasil basardiniz ?? Caresizlik, korku psikolojisini nasil yendiniz vs..

Düşün ki yaratıcı her şeyi hazırlamış sana sadece yürümesi kalmış ! Rahat ol akışına bırak...Zamanla her şey yerine oturucak

Hiç korkmayın.
Siz güçlü bi kadın olmasaydınız iki çocuğumla nasıl boşanayım vs der mutsuz bi evliliği devam ettirir çocuklarınızı da buna mahkum ederdiniz.
Çok kadının cesaret edemediğini yapıp boşanmış, işe başlamış, kendi ayaklarınız üzerinde durmuşsunuz.
Her şeyin üstesinden gelirsiniz.

Hiç korkmayın.
Siz güçlü bi kadın olmasaydınız iki çocuğumla nasıl boşanayım vs der mutsuz bi evliliği devam ettirir çocuklarınızı da buna mahkum ederdiniz.
Çok kadının cesaret edemediğini yapıp boşanmış, işe başlamış, kendi ayaklarınız üzerinde durmuşsunuz.
Her şeyin üstesinden gelirsiniz.
Umarim oyle olur tesekkurler moral oldunuz bana

Tanıdığım bir kadın vardı. Kocası 5 çocukla bırakıp bir başka kadına gitmiş. Kadın habire kazak örüp fabrikaya satardı. Çocuklar büyüdü okudu. 5 çocuk... biri hakim biri profesör bir emniyet müdürü vs. Oldular. Yani bir kadın ve hayat mücadelesi. Yaparsın yapacaksın yapmak zorundasın.

Hayatın alt üst olmuş gibi ve korkuyorsun.Haklısın.
Çok sevdiğim bir laf vardır.
Hayatının altının üstünden daha güzel olmadığını nereden biliyorsun,
Rabbim kulunu sıkıştırır,hayatını zorlaştırır,sonra çook güzel kapılar açar.Geceden sonra doğan güneş hesabı.
Annem bizimle beraber büyüdü,iki ufacık kız çocuğu ile.Koca olmadan.Annem yapmışsa siz de yapabilirsiniz.
Korkun,korktuğunuz başınıza gelsin ki savunmanız güçlensin.
İnsan başına gelmeyen her olayın cahilidir,yaşadıkça tecrübe olur,güç olur.
Allah yardımcınız olsun ve olacaktır zaten,yeter ki siz akıllı olun.

Sizin onlardan neyiniz eksik ? Siz de onlar gibi başarırsınız yapmanız gereken tek şey kendinize güvenmek. Yapabilirsiniz.

İşiniz var, muhtaç değilsiniz ve güçlüsünüz ki boşandınız. Eminim her şey, akışına bıraktığınız ve gelecekte ne olacak diye deli gibi düşünmediğiniz takdirde çok güzel olacak. Beyninizi susturun, yeter..
Tertemiz sayfanız hayırlı uğurlu olsun..

2 MELEĞİNİZ var ve zaten hayata yeniden başlamışsınız
İşiniz var ve şuan idare sizde güçlü olduğunuz buradan belli
Kendinize güvenin ,hiçbirşeyden de korkmayın herşey zamanla rayına oturacaktır.
KOlaylıklar dilerim....

kadın olarak dünyaya gelmen yeterli canım, sıfırdan başlamana. Başıma gelmedi ama çok gördüm, hatta 5 çocukla kalanı gördüm.Kadın isterse yapıyor, Rabbim de vermiş o gücü kuvveti.Bu noktaya gelmen bile başlı başına kuvvetli biri olduğunu gösterir.Asla kendini güçsüz hissetme, her şeyden önce sen bir annesin.Başaracaksın.

Ya Allah Bismillah deyip cikin yola siz dogru ve guclu olduktan sonra Rabbim yardimci elbet olacaktir.ama hayat isiginizi umutsuzluklara kapilarak kendi kendinize sondurmeyin.mutlu ve huzurlu olmaya calisin.

Selam kizlar bilen bilir cok problemli bir evliligi yada iliskiyi diyelim bitirdim. Hayatimi sifirdan insaa etmeye calisiyorum. Tek olsam sorun degil tabi ama iki cocugum var. Yeni ise basladim, nerden nasil baslamaliyima o kadar kafa yoruyorum ki deliricem artik :KK43:

Ben çaresiz değil, kendi ayakları üzerinde duran, birçok kadın gibi sorunlu bir evliliğe boyun eğmek yerine boşanmayı başarmış, işini bulmuş, saygın bir kadın gördüm karşımda. Sen neden bu kadar güvensizsin kendine anlamadım?

Bak zaten zoru başarmışsın, bundan sonra da kendine güvenmeye devam ederek başaramayacağın şey yok.

Rabbim karşına iyileri çıkarsın, çektiklerin geleceğindeki hayırların vesilesi olsun canım.

Coklu alinti yapamadim telden giriyorum. Korkmamin sebebi belli bir duzenin bozulmasi galiba. Problemli eski este buna tuz biber tabi. Guzel dilekleriniz icin tesekkurler. Rabbim sikintida olan herkese yardim etsin. Ben dahil

Back
X