- Emoji Skoru
- 977
- Puanlar
- 73
- Konu Sahibi forestnight
-
sen gel benim yanıma benimle 1 saat geçir yemin ederim kendini sevmezsen adımı değiştiricem :) valla bak sadece 1 saat garanti :)Ben küçüklüğümden beri ilk kez icimdekileri paylaşıyorum küçüklüğümden beri aynaya bakmıyorum hep uzaktan baktım. Yüzümü görmeye tahammülüm yok. Çünkü çok cirkinim. Cillerim var benlerim var burnum eğri dişlerim yamuk. Hatta 23 yaşında olmama rağmen çok zayifim. ne kalcam var ne gobegim Şimdi erkek arkadaşımla tartıştıkta şöyle bi aynaya baktım sevgili benim neyime dedim gülmek bile yakismazmi insana bana yakışmıyor. Allah a şükür sağlığım yerinde evet ama sukursuzluk olarak düşünmeyin ama kendimi çok basit çirkin sevimsiz hissediyorum 23 yaşındayım ve ilk kez bunları dile getiriyorum bana vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
Çok isterim:)sen gel benim yanıma benimle 1 saat geçir yemin ederim kendini sevmezsen adımı değiştiricem :) valla bak sadece 1 saat garanti :)
çirkin olsaydın sevgilin olmazdı emin ol..Ben küçüklüğümden beri ilk kez icimdekileri paylaşıyorum küçüklüğümden beri aynaya bakmıyorum hep uzaktan baktım. Yüzümü görmeye tahammülüm yok. Çünkü çok cirkinim. Cillerim var benlerim var burnum eğri dişlerim yamuk. Hatta 23 yaşında olmama rağmen çok zayifim. ne kalcam var ne gobegim Şimdi erkek arkadaşımla tartıştıkta şöyle bi aynaya baktım sevgili benim neyime dedim gülmek bile yakismazmi insana bana yakışmıyor. Allah a şükür sağlığım yerinde evet ama sukursuzluk olarak düşünmeyin ama kendimi çok basit çirkin sevimsiz hissediyorum 23 yaşındayım ve ilk kez bunları dile getiriyorum bana vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
Daha öncede söylemiştim makyajsız yüzüme bakmaz kimse sevgilim var ama etrafta o kadar güzel kız varki benim kendime güvenim olmadığından sürekli basının etini yiyorum kıskançlık krizlerine giriyorum Yani anlicagin onuda kaybetmem an meselesiçirkin olsaydın sevgilin olmazdı emin ol..
valla istediğin zaman beklerim :) karşında ömrünü şişko olarak geçirmiş kimse tarafından beğenilmemiş ama yinede hayat dolu amaaaaannn püüff diyen biri var ona göreÇok isterim:)