- 28 Mart 2025
- 209
- 66
- 13
- 20
- Konu Sahibi kivircik2005
Merhaba . Çok büyük bir bunalım yaşıyorum. Psikiyatri doktorum antideprasan yanında bir ilaç daha yazdı destek olarak. Kendi kendime konuşmalarım, hayal kurmalarım azaldı ama içimde inanılmaz boşluk var. Zedprex ve onun yanında aripa kullanıyorum. zedprex bir ay oldu aripa ise birkaç gün. Biliyorum çok erken ama bu boşluk beni inanılmaz yoruyor . Biraz azaldı gibi ama ben biraz sabırsızım . Çok yorucu birseymis bu boşluk hissi. Doktorum eskisine göre daha iyisin dedi. Hobi edin kendine dedi . Bende kitap okuyorum, temizlik yapıyorum beni inanmaz rahatlatıyor , birşeyler çiziyorum , günlük tutuyorum . İçimdeki çocuğu iyileştirmeye çalışıyorum. Dışarıya çıkıp yürüyüşler yapıyorum. Anne babam bana karşı daha ılımlım eskisi gibi bağırıp çağırmıyorlar. Depresyonda miyim? Canım mi sıkılıyor anlamadım . Doktorum da sende şu rahatsızlık var demiyor . Geçiştiriyor, eskisine göre daha iyisin diyor . Belki de daha kötü olmamam için söylemiyordur bilmiyorum... Başka ne gibi hobiler yapabilirim . Tavsiyeleriniz var mı ve benim gibi dönem atlattınız mi? Tavsiyeleri almak istiyorum ?
Son düzenleme: