Bunalımdayım,boyum çok kısa

Canım ben büyüme çaglarımda çok yemek seçtim buda büyümemi engelledi 14 yaşımın sonlarında boyum 1.58'di sonra kafama takmaya başladım süt içtim balya hapı kullandım bazende 100 kez zıplıyordum şuan 15 yaşımın içindeyim boyum 1.64 özelliklede zıplamak ve bunun yanında süt çok önemli sütü azalttıgım hatta bazen içmedigim ve az zıpladıgım günden beri boyumda pek artış olmuyor ben 1.70 olmak istiyorum ama o kadar olacagımı sanmıyorum şimdilik hedefim 1.68 sen hergün iki bardak süt ve balyagı kullanırsan yanındada günde 100 kez zıplarsan 1.60 olabilirsin ayrıca çok kafanada takma bende takmıyorum artık güzellige önem veriyorsan yüzünü ön plana çıkarmaya çalış fiziginde zarif olsun zaten artık topuklu ayakkabılar falanda var =)

annemn boyu 1 .57 babamın boyu ise 1. 72 civarlarında

sende anenin yaptını yaparsın 1.72 lik birini bulursun ...neyi sorun ediyorsun..?

Allah değer kadir kıymet bilenlere denk getirsin ...sanki boyu uzun olanlar çokmu kıymetli oluyor...

canim benim boyumda kisa.. amannn bosver.. ben hic takmiyom.. mutluyum ufacik tefecik kibarcayim :) hem soranada tam bi bucuk metreyim diyom geyik olsun diye... sanki kumas gibi

tam da benim annemin babamın boyları, ben de 16yken 1.55 tim hatta daha küçük de olabilir, şuan 1.62 yim

topuklu ayakkabılar ne güne duruyor canım diyecektim ama yaşın gereği okul falan derken daha spor giyiniyosundur eminim. ayakkabıların içine konulan yükseklikler oluyo bunu ayyakkabı tamircilerinde falan bulabilirsin diye düşünüyorum. ama en önemlisi muhakkak aktivitelerde bulun. ne bileyim basketbol !!! falan oyna kesinlikle. hadi buda işine gelmiyosa sürekli zıpla kapılara duvarlara hep bi hedef belirle oraya zıpla, inan zaman geçtikçe faydasını göreceksin. hem daha 16 yaşındasın gelişimin durmadı ki zamanla daha da uzayacak boyun bunun miktarını arttırmak senin elinde ama.

yaşım 21, boyum 154.
annem 150 babam 165 falan heralde.
eh ben lise 1 den beri bu boydayım.
bunalıma girecek bişey değil ki :)
bi de öğretmen olucam bi düşün.
öğrencilerim benden uzun olabilir. (olacaktır eminim)
topukluyu giyiyorsun hop oldum mu sana 165
saçımı topuz gibi yukardan topluyorum, hop bi 5 cm de ordan

cnm bı kere avdekı metrelerle boy olculmezkı once gıt bı eczanede olcttur ve de gunde bı avuc kabak cekırdegı hem boyu hem de saclarınız uzatır kızlar ben sac ıcın kullanıyorum tavsıye ederım bu arada boyun dengelı beslenmekle de alakası var asıtlı alkollu kafeınlı ıcecek ve yıyeceklerden uzak durman gerekıyo hatta bunlara uyarsanız 25 yasına kadar uzayabılırmıssınız

Canım henüz boyunun uzaması Durmuş değil. 4-5 sene daha uzayacaksin bu biiir,

Boyum 1.72 ve minyonlara o kadar özeniyorum ki anlatamam. Hem sempatikler hem şımarmak onlara daha cok yakışıyor, hem istediğin yükseklikte ayakkabı, çizme gidebilirsin sevimsiz durmaz bu ikiiii,

Minyonlar daha enerjik bence. Ne kadar minyon tanıdiysam hepsi de pire gibi enerjileri yerinde.

Bu arada, basketbolun boy uzatmadıgi kanıtlandı. B.bol sayesinde uzadım diyenler ergenlik döneminde oynayanlar ki o donem zaten uzuyorsun.

Tekrar söylüyorum boyunun uzaması bitmedi daha. Gereksiz bunalımlara girme sakın.

Yasim 19, boyum 156 cm civarlarinda.
Tabiki bazen bari 160 cm olsaydim diyorum ama unutmamamiz gereken cok önemli birsey var: Allahimiza sükürler olsunki elimiz ayagimiz tutuyor. O kadar cok insan varki eli ayagi olmayan, yürüyemeyen, sandalyeye muhtac olan. Hem kisa boylu olmak bence dezavantajdan cok avantaj. Minyon tipli insanlar cogunlukla yasindan cok daha genc gösterir. 30 yasina geldiginde ama 20-25 gibi gösterince bunlari hic takmayacaksin Hem topuklular ne güne duruyor

1.57 boyundayim bende cok sorun yapiyordum ama yasim ilerledikce sikayet etmekten vazgectim, kendimi boyle cok begeniyor ve seviyorum, kendinle barisik olmalisin... Kendini oldugun Gibi kabullen ve sev

Bayanlarda boy 18 yaşına kadar uzayabiliyor, ama tabi ki bu yüksek bir fark yaratmıyor 16 yaşa nazaran.
Bu durum için bunalım derecesinde kötü duruma düşmek çok saçma. :/ boyuna alışmaya bak bence, çünkü senin sahip olduğun standart şeylerden biri, değiştiremezsin. Bunu fazla kafaya takmaman gerekir bence. Hayatta kafaya takılacak daha mühim şeyler oluyor. Hele ki yaş büyüdükçe.

ben 18 inden sonra 1,5 cm daha uzamıstım su an 158 boyundayım 21 yasındayım cookkk mutluyumm minyonum 34 bedenim iyiki böyleyimm hıc de eksıklıgını yasamıyorum ) bence minyon olmak en güzelii. Voleybol yada basketbol oynarsan kesin uzarsın bıkaç cm daha vakıt kaybetme derim. şu an lisede oldugun ıcın topuklu vs giyemıuyorsundur ama ben normal hayatta topukluyu cok severimm bıkaç sene daha dayan yahu... hayattakı tek dersin bu olsun. sevgıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…