Benimde çok kısa çokk. Nefret ettiğim halde süt içiyorum her gün. 17 yaşındayım boyum 1.65. Hayır Hayır normal değilArkadaşlarımın arasında küçücük kalıyorum hepsi 70-75.. Off. Uzarmıyım bu saatten sonra çok şey istemiyorumki sadece 5 cm ..
Boy igneleri herkese verilmiyor malesef ki. Baya kısa boylu olmak gerekiyor ki öncelikle hormon seviyesinin düsük ve kemiklerin kapanmamıs olması gerekiyor. Bence kendinle barısık olmalısın kendine stres yapacagına beslenmene dikkat et. Düzenli uyu ve hemen basketbola basla.
Bende 1.60 boyundayım uzun boylu olmak elbette ki bende isterdim olmadıgım icin de hayatı kendime zindan edecek degilim olsun böyle olmam makbulmüs..
Allaha sükür ki saglıklıyım ya tek bacagım olmasaydı?? Bu sekilde düsünerek sükretmelisin.
165 boyla kendini nasıl kısa hissediyon canım anlamadım yaa hem 170 -175 olupta napıcan sırf arkadaşlarınla aynı boyda olmak içinmi
boyun kaç canım merak ettim laf sokanlarda kıskançlarından laf sokmuşturlirik güzele katılıyorum bu boy konusunda tabıkı kısa boylu insanlarda kıskanılabılır .benim karşılaştıgım çok durum var uzun oldugum için cok hasetle laf sokuluyor ayyy deve gibisin yok çok irisin bilmem ne ...sinir bozucu gerçektenbıde çok çirkin bir lafta var at gibi..hiç hoş degil
canım boyun kaç seninBende çok uzun sayılmam çokta kıısa sayılmam ama minyonum...
Hem bodur tavuk her daim piliç
canım neden 165 ve 170 arası ideal boydur ...benimde bazı takıntılarım var da ondan bu kadar soruyasın daha küçük 18 olana kadar uzarsın annen de uzun bi insan değil eee babanda çok uzun sayılmaz kafaya takılacak bi sorun değil bu hep şık topıklu ayakkabılar giyersin ben 178 boyundayım hiç topuklu giyemiyorum eşimde 184 onun yanında topuklu giyersem uzun gösteriyorum buda benim hoşuma gitmiyor 165 olursun bol bol spor yap sen bi bayanda en güzel boy 165 le 170 arası bence
Yoo onlada alakası yokta. Sanırım asıl sebeb sevgilim.. Soruyorum mesela sence boyum nasıl kilom falan diye. Oda diyo herşeyin süper askm ama boyun biraz daha uzarsa süper olcak diyo. Bende takıyorum hemen kafaya. Ama aslında sebeb oda değil . Ciddi anlamda kendim çok istiyorum uzamak istiyorum.. Çokta değil sadece 5 cm.
boyun biraz uzasa mı...ay onun boyu çok mu uzun canım...merak ettim şimdi bence senin boyun "biraz daha uzun olsa çok güzel olucak" lafını hiç haketmiyor ki tam yani 165...
Sevgilim 1.75 canım..
kızlar benim boy problemim var çok kısayım çok mutsuzum lutfen yardım edin
ben 16 yasında 1.55 boylarında filanım ama ewdeki metrelere gore ( eczane de farklı cıkıyormuş sanırım )
lutfen yardım edn annemn boyu 1 .57 babamın boyu ise 1. 72 civarlarında
ne yaparsam uzarım bana bi fikir werinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?