Bunalımdayım,boyum çok kısa

Boy igneleri herkese verilmiyor malesef ki. Baya kısa boylu olmak gerekiyor ki öncelikle hormon seviyesinin düsük ve kemiklerin kapanmamıs olması gerekiyor. Bence kendinle barısık olmalısın kendine stres yapacagına beslenmene dikkat et. Düzenli uyu ve hemen basketbola basla.

Bende 1.60 boyundayım uzun boylu olmak elbette ki bende isterdim olmadıgım icin de hayatı kendime zindan edecek degilim olsun böyle olmam makbulmüs..

Allaha sükür ki saglıklıyım ya tek bacagım olmasaydı?? Bu sekilde düsünerek sükretmelisin.

Son düzenleme:
Boyun uzun değil minyonsun ama vücut hatların nasıl, orantılı mı?
Uzun olup iri yarı görüntüde olanlar da var, bence önemli olan dişi görünüp güzel hatlara sahip olmak.
Bunları düşün biraz da...
Uzun olan bütün kadınlar çekici değildir :82:
Aklına Kylie Minogue gelsin en basitinden, kadın 153 ama fiziği de kendi de çok çekici

ablacım sağlığın yerinde isetakma cnm ya bnm boy 1.63 üstüne birde tombulum :26:

Sevgili arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve edindiğim tecrübeleri ben yandım başkaları yanmasın diye bu fromda paylaşmak istedim.umarım birilerine faydamız dokunur.

Arkadaşlar şimdi piyasada uzamayla ilgili bir sürü tarım bakanlığı onaylı ilaçlar veya karışlımlar var.tarım bakanlığı her güya zararsız ilaçı onaylar bir kere bu sizin için referans olmasın.tarım bakanlığından ziyade ürünün sağlık bakanlığı tarafından onaylı olup olmadığını sorgulayın.

Boy uzamasıyla ilgili böyle mucize bir ilaç varsa bunu önce sezen aksu kullanırdı yada 155 lik şakira .yani ünlüler akın ederdi başta hollowodd olmak üzere.böyle bir mucize varsa yıllara yayılan boy uzatma ameliyatları yapılmazdı ...yani biraz düşünmek gerekir.

şimdi bir vitamin karışımı bir ilaç hazırlarım birde onay hemen bir site açar altına ve her yere yalan kullanmış numarası yapan karakterler olurum sonra bakarım parama...eğer siz uzamadım derseniz bende bünye derim işte sihirli kelime bu ...bünye meselesi uzanlar var derim, sizden kurtulurum.

Lütfen bu tür insanlara pirim vermeyin çok iyi araştırınız paranıza yazıktır.

Sevgi ve saygılarımla

tatlım daha kücüksün yani 16 yaşındasın ve daha uzarsın.ben senin yaşlarındayken 1.59dum şimdi ise 1.65im tabi ergenliğe geç girmiş olmamın etkisi olacak ki sonradan da uzadım diyebilirim.bence takma 1.60 a yaklaşırsın aynı kalsa bile sorun değil.ben de hep istemişimdir uzun olmayı ama dışarda cüceleri görünce ya da ayakları fazlaca sekenleri görünce hep şükrettim ne kadar sağlıklıyım diye.allah hastalık vermesin boy falan ne ki.arada böyle topuklu falan giyiyorum iyi oluyor.minyonluk da ayrı bi hava katıyor bence insana.insanları şirinlikleriyle hemen etkiliyor ve minyon kızlardan hoşlanan erkekler çok fazla.nişanlım cok uzun boylu düz sandalet falan giyince buluştuğumuzda birbirimizi öpmek için ayağımın ucuna dikilmek zorunda kalıyorum ve muzip bi şekilde gülüyor.sorun etme çok tatlı bi kızsındır bizi burda oyalıyosun=))

Benimde çok kısa çokk. Nefret ettiğim halde süt içiyorum her gün. 17 yaşındayım boyum 1.65. Hayır Hayır normal değil Arkadaşlarımın arasında küçücük kalıyorum hepsi 70-75.. Off. Uzarmıyım bu saatten sonra çok şey istemiyorumki sadece 5 cm ..

napıcan canım uzayıp da sana ne getirisi olucak...kısa boylu olmanın olumsuz yanları neler yani nedir seni bukadar bunalıma sokacak? gerçekten soruyorum uzun boylu olmayı neden istiyosun

165 boyla kendini nasıl kısa hissediyon canım anlamadım yaa hem 170 -175 olupta napıcan sırf arkadaşlarınla aynı boyda olmak içinmi

canım peki neden uzun boylu olmak isterdin cevaplar benim için önemli

165 boyla kendini nasıl kısa hissediyon canım anlamadım yaa hem 170 -175 olupta napıcan sırf arkadaşlarınla aynı boyda olmak içinmi

Yoo onlada alakası yokta. Sanırım asıl sebeb sevgilim.. Soruyorum mesela sence boyum nasıl kilom falan diye. Oda diyo herşeyin süper askm ama boyun biraz daha uzarsa süper olcak diyo. Bende takıyorum hemen kafaya. Ama aslında sebeb oda değil . Ciddi anlamda kendim çok istiyorum uzamak istiyorum.. Çokta değil sadece 5 cm.

boyun kaç canım merak ettim laf sokanlarda kıskançlarından laf sokmuştur
Bende çok uzun sayılmam çokta kıısa sayılmam ama minyonum...

Hem bodur tavuk her daim piliç
canım boyun kaç senin
canım neden 165 ve 170 arası ideal boydur ...benimde bazı takıntılarım var da ondan bu kadar soru

boyun biraz uzasa mı...ay onun boyu çok mu uzun canım...merak ettim şimdi bence senin boyun "biraz daha uzun olsa çok güzel olucak" lafını hiç haketmiyor ki tam yani 165...

boyun biraz uzasa mı...ay onun boyu çok mu uzun canım...merak ettim şimdi bence senin boyun "biraz daha uzun olsa çok güzel olucak" lafını hiç haketmiyor ki tam yani 165...

Sevgilim 1.75 canım..

Sevgilim 1.75 canım..

aslında bir erkeğe göre 175 de çok uzun değil...hadi sana bişey itiraf edeyim tıpki benim gibisin sevgilim 175 ben 165 topuklu giyemiyorum yanında sırf bu yüzden kısa olmak isterdm ve sevgilin sana uzun olsaydın diyo çok şaştım bu yüzden canım..peki sen topuklu giyiyomusun yanında

ben 19 yaşındayım hala uzuorm . İlk regl kaç yaşnda olduğuna da bağlı cnm . Bol bol süt yoğurt peynir ye

Bodur tavuk her dem piliç demişler...
benim boyum da kısa ve kimse yaşıma inanamıyor...Ve bu halimle çok mutluyum..
Sen yaşlardayken de sınıfta en kısa bendim ama hiç kompleks yapmadım..Kendini beğen herkes seni beğenir:13:

ah be kardeşim, dert ettiğin şeye bak... 1.boyun çok kısa degil onu bil.. hem ne guzel ayakkabılar var sımdı platformlu, mantar topuklu, sevimlisi de var, agırı da var. sana bisey dıyımmı ben 170 boyundayım eşim olsa olsa 176 177 falan.. bende ozeniyorum platformlu ayakkabılara ama gıyemıyorum geçmiyim onu diye. bayana cok yakısıyor bence topuklu ayakkabı:)

canım üzme kendini birincisi hala uzama ihtimalin var ikinciside uzamasan dahi üzülme bayanların topuklu ayakkabı giymek gibi bir şansı var hemde çok kısa değilsin bende 162 yim eşimde 1.82 ama ben boyumdan memnunum hiç takmam hatta eşimle aramda 20 cm olmasına rağmen hiç topuklu ayakkabıda kullanmıyorum boyum ona yakın bile olsun istemiyorum ben kendimi böyle seviyorum beğeniyorum tabi eşimde öyle hem kısa boylular yaşını göstermiyor minyon oldukları için hemde her erkek uzun bayandan hoşlanmaz

bende önceden öyleydim boy aynası görmek istemezsim benim boy sadece 95 cm şükret sağlığın yerindeyse boyun önemi yok canım ALLAH sağlık versin boyun 1 70 olsa iyimi olcaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…