Bunalımdayım,boyum çok kısa

Ben bu at gibi kadın ifadesini uzun boylu güzel kadınlar için kullanırım ama iyi anlamda mesela Hürrem i oynayan kız için dedim en son

bugunku kk'de ilk gulusum :)

evet hurremi oynayan kiz gercekten hos ve at gibi :)

kanli canli boylu kadinlara at gibi derlerdi hatta tas gibi

turkcemizde mecazi anlamda kullandigimiz sozler o kadar hos ve tuhafki

Bende çok uzun sayılmam çokta kıısa sayılmam ama minyonum...

Hem bodur tavuk her daim piliç

"Devede de boy var ama eşşek önden gider"

Kendimi avutmak için söylediğim daimi sözlerimden biri.Nişanlımın boyu da 1.75-1.80 kadar var çünkü ne yapayım :))

(Türkçe kullanımına çok dikkat ederim,eşşek olarak yazmamın sebebi,eşek bir hayvan,eşşek ise halk dilinde insanlara söyleniş şekli olduğunu düşündüğüm için :)) )

Sonuç olarak bende alıştım boyumla mutlu olmaya.Yapacak birşey yok.Bana kısasın diyenlere "Sen çok uzunsun bir kere diyorum :))"
Çokta umursamıyorum,ya çok uzun olsaydım,o daha kötü diye düşünüyorum :))

At gibi kelimesine ben de alışamadım ama en son sevgilim bana böyle diyerek iltifat etti iltifat! At!

Ben bu at gibi kadın ifadesini uzun boylu güzel kadınlar için kullanırım ama iyi anlamda mesela Hürrem i oynayan kız için dedim en son

Demek söyleyenler varmış

boşver tatlım daha 5 senen var.spor da yaparsan rahat rahat uzarsın.kadınlara çok uzun boy zaten yakışmıyor.55-60-65 hiç farketmez bence.asil ve zarif ol.1.55 boyunda topuklu giyip çok şık kıyafetlerle herkesi çatlatan güzellikte bir arkadaşım vardı.Kimse de aman bu kızın boyu 155 demiyodu.önemli değil bence.

bugunku kk'de ilk gulusum :)

evet hurremi oynayan kiz gercekten hos ve at gibi :)

kanli canli boylu kadinlara at gibi derlerdi hatta tas gibi

turkcemizde mecazi anlamda kullandigimiz sozler o kadar hos ve tuhafki

Evet taş gibi de derim

At gibi kelimesine ben de alışamadım ama en son sevgilim bana böyle diyerek iltifat etti iltifat! At!

Demek söyleyenler varmış

Hayalcim ben kullanırım bu ifadeyi, daha çok uzun boylu hafif balık etli olanlara... kuğu gibi sülün gibi de derim. Ben bayanlarda uzun boyu seviyorum. Ergenlikte benimde boy uzatma çabalarına girdiğim olmuştur. Ama erken ergenliğe girince boyumun uzaması durdu. Gelişim döneminde sülalede ki erkek yaşıtlarımdan bile epey uzundum, ilkokulda arka sıralara oturtulurdum, bu kız uzun olacak derlerdi ama sonradan çektik işte

Son düzenleme:
canım ben lise 1e gidiyorum boyum 1.63 ve bir arkadaşım var 1.50 bile yoktur...Takılcak birşey değil düzenli olarak süt iç,protein al.
Matematik ve edebiyat hocam var 160 yada 1.55 minyon durmak emin ol daha iyi :) Mesela rahatça topuklu ayakkabı giyebilirsin... :)
Kendine güvenmezsen göze batarsın ama eğer güvenirsen seni kıskanırlar :)

Cnm boyun çokta kısa değil benim boyum 160 eşimin 180 hiçte problem değil ikimiz içinde topuklu ayakkabı giyince çok çok uzun olmuyorsun hem bence uzarsında bu kadar problem etmeye değmez cnm her zaman kendine güven o önemli

yapacagin en iyi sey 21 yasina kadar basketbol oynamak ve sut icmek.
basketbol kesinlikle boyu cok uzatiyor.
21 yasina kadar bu sporu yapmalisin uzamak icin(kizlarin boy acisindan gelisimi 21 yasina kadar devam eder)

öncelikle yaşın çok küçük daha uzarsın bol bol süt iç kasları geliştiren sporlar var voleybol basketbol gibi veya pilates yap beslenmene çok özen göster her gece sütünü iç bol bol meyve ye yürüyüş yap bunlar gelişimine çok büyük katkı sağlar

arkadaşım,kusura bakma ama ne kadar çok uzatmışsın..sen uzattıkça cevap hakkı doğuyor..lirik kendini beğeniyorsa kime ne zararı var ? amacım avukatlık değil ama gereksiz geldi uzaması..

konuyu açan genç kızımız,canım sağlığın yerinde mi? ailen yanında mı..gerisi boş..yaşın küçük,daha uzarsın muhtemelen..ancak bu biraz da genetik..yazdığına göre annen ve baban da uzun boylu insanlar değillermiş..olmadı topuklu ayakkabı giyersin,bi arkadaşın dediği gibi boy uzatan iğnelerden yaptırırsın ...üzme tatlı canını..

minik06 sana katılıyorum,bence insanlar rencide etmeden bazı kelimeleri kullanmalı.

konuyu açan arkadaşım diğer arkadaşların da dediği gibi bol bol basketbol oyna.içinin güzelliği her zaman daha önemlidir.

ben ne kısa boylu insanlar gördüm herkesin imrenerek baktığı :)

Son düzenleme:
yasın daha küçük 18 olana kadar uzarsın annen de uzun bi insan değil eee babanda çok uzun sayılmaz kafaya takılacak bi sorun değil bu hep şık topıklu ayakkabılar giyersin ben 178 boyundayım hiç topuklu giyemiyorum eşimde 184 onun yanında topuklu giyersem uzun gösteriyorum buda benim hoşuma gitmiyor 165 olursun bol bol spor yap sen bi bayanda en güzel boy 165 le 170 arası bence

Öncelikle mrb,başlık ilgimi çekti ve aranıza katıldım.Öncelikle 1.55 boy 16 yaşında biri için kısa sayılmaz ki.İkincisi bu durum seni bu kadar rahatsız ediyor madem bir dr.a gidip durumunu özetle kan tahlili yaptır.Yani hormonal değerlerinin normal çalışıp çalışmadığına baktır.Özellikle troid hormonunun gelişim üzerindeki etkisi çok büyük.Mesela hipotroid rahatsızlığı olan insanlarda gelişim erken yaşta duruyor.Umarım yazdıklarımla bir nebzede olsa fayda sağlamışımdır.Ayrıca beslenmene dikkat et ve imkanın varsa boy uzamasını sağlayacak sporlarla uğraş.Mesela basketbol.Herşeyden önemlisi sağlıklı olduğun için şükret ve boyunu kesinlikle takıntı yapma.Unutumaki sağlık Allahın bize bahşettiği en büyük lütuf.Anlaştık mı?

Son düzenleme:
21 yaşındayım 154 boyum var. 10 cm topuğu giydim mi tamamdır
bi de şöyle düşün seneye öğretmenliğe başlarsam falan öğrencilerimin çoğu benden uzun olabilir!!!

Konu dışına çıkmadan ve birbirimize hakarette bulunmadan yorumlarımıza devam edelim lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…