- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.640
- 723
Devede boy varmis ama esek yol gösterirmis
O yüzden hic üzülmeye degmez, rahat ol...
Devede boy varmis ama esek yol gösterirmis
O yüzden hic üzülmeye degmez, rahat ol...
Uzun boylular bu durumda deveyse, kısalar eşek mi oluyo??
Ben bu at gibi kadın ifadesini uzun boylu güzel kadınlar için kullanırım ama iyi anlamdamesela Hürrem i oynayan kız için dedim en son
lirik güzele katılıyorum bu boy konusunda tabıkı kısa boylu insanlarda kıskanılabılır .benim karşılaştıgım çok durum var uzun oldugum için cok hasetle laf sokuluyor ayyy deve gibisin yok çok irisin bilmem ne ...sinir bozucu gerçektenbıde çok çirkin bir lafta var at gibi..hiç hoş degil
Ben bu at gibi kadın ifadesini uzun boylu güzel kadınlar için kullanırım ama iyi anlamdamesela Hürrem i oynayan kız için dedim en son
bugunku kk'de ilk gulusum :)
evet hurremi oynayan kiz gercekten hos ve at gibi :)
kanli canli boylu kadinlara at gibi derlerdi hatta tas gibi
turkcemizde mecazi anlamda kullandigimiz sozler o kadar hos ve tuhafki
At gibi kelimesine ben de alışamadım ama en son sevgilim bana böyle diyerek iltifat etti iltifat! At!
Demek söyleyenler varmış
ben uzunlara hakaret edildiğine rastlamadım nedense genelde iltifat edilir... arkadan konuşanları bilememtopik topik sizi takip edicek biri değilim endişeniz olmasın ama yorumlarınıza fazlasıyla denk geldim!! ayrıca ne niyetle söylediğinizi bilemem oraya ne yazdıysanız o !! burda insanlarla yüz yüze konuşma fırsatımız olmadığı için yaptıkları yorumlara göre değerlendirebiliyoruz ve bende sizin a yazarken b demek istediğinizi anlayamam yazdığınıza yorum yaparım...
kızlar benim boy problemim var çok kısayım çok mutsuzum lutfen yardım edin
ben 16 yasında 1.55 boylarında filanım ama ewdeki metrelere gore ( eczane de farklı cıkıyormuş sanırım )
lutfen yardım edn annemn boyu 1 .57 babamın boyu ise 1. 72 civarlarında
ne yaparsam uzarım bana bi fikir werinn
Öncelikle mrb,başlık ilgimi çekti ve aranıza katıldım.Öncelikle 1.55 boy 16 yaşında biri için kısa sayılmaz ki.İkincisi bu durum seni bu kadar rahatsız ediyor madem bir dr.a gidip durumunu özetle kan tahlili yaptır.Yani hormonal değerlerinin normal çalışıp çalışmadığına baktır.Özellikle troid hormonunun gelişim üzerindeki etkisi çok büyük.Mesela hipotroid rahatsızlığı olan insanlarda gelişim erken yaşta duruyor.Umarım yazdıklarımla bir nebzede olsa fayda sağlamışımdır.Ayrıca beslenmene dikkat et ve imkanın varsa boy uzamasını sağlayacak sporlarla uğraş.Mesela basketbol.Herşeyden önemlisi sağlıklı olduğun için şükret ve boyunu kesinlikle takıntı yapma.Unutumaki sağlık Allahın bize bahşettiği en büyük lütuf.Anlaştık mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?