• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunalımdayım neyapıcam bilmiyorum yardım :-(

Ailesine senden bahsettiğindem nasıl eminsin?
annesiyle konuştuğu gün beni hiç aramadı kendini kaybetmiş gibiydi onu gördüğümde çok bitkindi söylediğine inandım annesinin söylediklerini söyledi bana
bir kerede telefonda benmle konuşurken annesi yanına gelip seni evlendiricem ben dedi benim duyacağım şekilde anladım ordan bei istemediğini annesinin

Utanma özlem hemen silkin kendine gel .. Sen bir insansın hata tabiki yapabilirsin kimse yarın ne olacağını bilemez ama srn bunca acılar çekmiş srn şu hayatta en iyisini hak ediyorsun evladınla insan gibi yaşayabileceğin srni srven evladını seven birisi ile beraber olmalısın .. Hatta evlrneceğin kişiyi kendine göre değil evladına göre seçmelisin lütfen güzel anne silkelen kendine gel lütfen psikoloğa git lütfen çocuğun için bu adamı çıkar hayatından yemin ediyorum canım yandı öyle kötü oldum inşallah allah sana bu adamdan kurtulma aklını verir ve cocuğuna iyi bir baba olucak kaliteli bir beylr tanışıp evlenirsin
ben kötü bir anneyim.
bu hatadan dönücem ama ben kötü anneyim biliyorum.allah beni affetsin

annesiyle konuştuğu gün beni hiç aramadı kendini kaybetmiş gibiydi onu gördüğümde çok bitkindi söylediğine inandım annesinin söylediklerini söyledi bana
bir kerede telefonda benmle konuşurken annesi yanına gelip seni evlendiricem ben dedi benim duyacağım şekilde anladım ordan bei istemediğini annesinin

Oyunun içindesin vay adama bak ne oyunlar etmiş sana....o bitkinliği başka şeyden olmasın? Bi de yanında o lafı soyleyenin annesi olduğunu nerden biliosun...

Sen bu adamdan o seni bırakmadığı süre e vazgeçmezsin

burda yazılanlara gerçekten ihtiyacım var.sağlıklı dşünemiyorum belkide insanız hepimiz herkes br gün bir hataya düşüyor.
oyzden sağlıklı kararlar alamadığımdan yazdım.zaten aslında bende farkındayım bu işte bir gariplik olduğunun o yüzden konu açtım
benim bir çocuğum var o yüzden ailesi istemiyor beni.çocuk olmasa bşandığıı bile söylemezdim diyor.
bana kalsa ben yine varım senile dior ama ailemide atamam senin için diyor.
madem benimle evlenmiceksin ozamn eve gitmeyelim diyorum ozamn yanımada gelme diyor senin sınırların varsa benimde sınırlarım var diyor.
ayrılıyorum bana laflar söylüyor haksızlık ettiğimi düşünüp barışıyorum işte ben bu duurmdan kurtulaıyorum
canım benim tabikide insanız elbetteki hatalarımız yanlışlarımız olucak olmalı da ama önemli olan o hatadan ders almasını bilmek hata olduğunu bile bile devam etmek hem yanlış hem günah. Sağlıklı düşünemiyosun farkındayım terapiste gitme durumun varmı bilmiyorum ama lütfen bi şekilde yarat. bak çocuğun varmış o minicik yavrunun ne suçu ne günahı var yarın öbür gün bunları duysa kahrolursun bunu biliyosun dimi, lütfen geç olmadan kurtul kimse için yapamıyosan yavrun için yap , o kadar damı sevmiyosun onu ben eminimki canını bile verirsin onun kılına zarar gelse, şi,mdi gelmesede ilerde gelicek ama sen bu adi adamla birlikte oldukça... Onun ailesi kim ya seni istemiyo asıl istenmicek biri varsa o da şuanda senin görüştün yaratık !
sana blöf yapıyo senin sınırların varsa benim de var diye sakın kanma güzel kardeşim. lütfen bugün bu adamı çıkar hayatından ve kimseye anlatamıyosan yakınlarından bi terapistten yardım al çünkü gerçkten ihtiyacın var, doğruları görmen lazım ki çocuğuna güzel gelecek sunasın senin çok güçlü bi anne olman lazım. Ayrıl ve asla geri dönme kesin noktayı koy. seni bu zamana kadar çok özür dilerim ama kullanmış lütfen bundan sonrasına izin verme lütfen. sen çok kıymetlisin sen çok değerlisin sen çok özelsin ve en önemlisi bi annesin.

ben ona defalarca bunu söyleyerek ayrıldım.beni eşya olarak görme diyor.
çok paralı asker var gibi laflar söylüyor ama kalbim seni istiyor diyor bana böyle laflar öyleyince ben yine yumuşuyorum
burada eşya gibi görülen biri varsa o da sizsizniz bu biir.
ikincisi evet çok paralı asker var ve siz bedavasınız (bunu söylettiniz ya bana!)

albirini vur otekine. gakiba sizde bi sorun var. bazi insanlar problemden zevk aliyor.. ya senin minibus soferuyle ne isin var. kullandigini 30000 kilometreden anladim.. ilk evliliginden cok daha beter bi hata yapiyorsun. ve ayni hayati hakedecek bi kisiligin oldugunu ispatliyorsun. zayifsin. alinma ama oyle

albirini vur otekine. gakiba sizde bi sorun var. bazi insanlar problemden zevk aliyor.. ya senin minibus soferuyle ne isin var. kullandigini 30000 kilometreden anladim.. ilk evliliginden cok daha beter bi hata yapiyorsun. ve ayni hayati hakedecek bi kisiligin oldugunu ispatliyorsun. zayifsin. alinma ama oyle
:KK61::KK61::KK61:

Parali asker nedir ya!!!! Oro.... nun yumusatilmisi mi????

Arkadaşım saf mısın sen? Adam şişme bebek muamelesi yapıyor farkında değil misin? Yatak altında süren bir ilişkiye aşk demem ben,kimse kusura bakmasin!

ablacım içinde bulunduğun durumla ilgili argoda çok güzel tabirler var lakin şu an burada söyleyemiyorum tabii ki, eğitimciyim diyorsun güzelim diyorsun aklı başındayım diyorsun anlattığın hikayeye bak.. Niye kendine yazık ediyorsun? Adam içti dövdü diye kocanı boşamışsın, nice hayaller kurup severken sana zarar verdiğinde kopabilmişsin..Bu uçkuruna düşkün yok kimseyle evlenmeyeceğim, yok seni bırakmam diyen beş para etmez adam müsveddesine niye kendini kullandırıyorsun???
Aynaya nasıl bakıyorsun onu anlamıyorum..Seninle sadece bacak arası muhabbeti olan bir adamı nasıl evine yatağına sokabiliyorsun? Gözünü aç, adamın seninle evlenmeye tabii ki niyeti yok, anası danası bahane, kendini kurtar, yazık etme...

Okumuş aklı başındayım diyorsunuz ve bu adam beni seviyor mu diye burada ki arkadaşlara soruyorsunuz!
Anlattıklarına bakarsak adam seni değil seninle sevişmeyi seviyor.
Ev dışında başka bir yerde görüşmek istememek sana da aynı şeyi çağrıştırmıyor mu?
Şuan evlenicem derdine kendini ne kadar kullandırdığının, ne kadar küçük düştüğünün farkında değilsin desem.. nasıl olamazsın yani herşey bu kadar barizken nasıl göremezsin.
Adam resmen seni kullanıyor, resmen seninle bedavaya birlikte olabilmek için görüşüyor.
Yani kusurabakma ama çok daha ağırlarını yazabilirdim, hakaret etmek için değil, durumunla yüzleşebilmen için.

Katılıyorum fazlası bile var apaçık ortada herşey ama sizin psikolojiniz bozuk bence ondan göremiyorsunuz..Psikolojik destek şart bence ;)

Yaşamınızı toptan değiştirin, adam sizi cinsel ihtiyaçlarını gidermek için kullanıyor. Evli değilse ki, bence evli, evlenmesi yakındır. Muhtemelen evlenince devam edelim diyecek, siz de devam edeceksiniz. Haydi diyelim cidden bekar, O aile sizi kabul etmez, o zorla evlense de sizinle, ki evleneceğini hiiiiiç zannetmiyorum emin olun korkunç bir evlilik hayatı sizi bekliyor...

bunları bile bile neden hala devam ediyorsunuzki....ilk evliliğinizden ders almış olmanız lazım..evlilik için acele etmenize gerek yok..sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş..kendinizi kullandırtmayın

merhaba arkadaşlar.derdimi sizle paylaşıcam etrafımdaki insanlara anlatamam ne olur bana yol gösterin.
bir evlilik yaptım eşimin alkol alıp her defasında beni dövmesi sebebiyle boşandım.
bu bende çok yaralara yol açtı ruhumda.kimse benimle artık evlenmez psikolojisine kapıldım.yaşım genç sürekli yeniden evlenmek düşüncesi var kafamda.
güzel bir işim var.eğitim sektöründe çalışıyorum güzelimde okumuş aklı başında biriyim ama bu beynime söz geçiremiyorum.elimdekilerin kıymetini hiç bilmiyorum.
şuan hayatımda biri var.kendisinin haftanın hergünü belli saatlerde gidip geldiği bir işi yok.haftanın belli günleri çalışıyor.(minibüs şoförü)liseden okumayı bırakmış okulu terketmiş zamanında kötü günler geçirmiş kötü şeylere bulaşmış(esrar vb-şuan kullanmadığını söylüyor)benimle evlenmeyi düşünmüyor çünkü ailesi razı gelmiyor.ailem benim için daha önde diyor bana ama senide seviyorum diyor.vazgeçemiyorum diyor.ama ailemi üzemem diyor.
şuana kadar ben onu hep şaşırttım annesine çiçek yolladım ona hediyeler aldım(doğumgününde).ama o hiç bana böyle şeyler almadı bırakın hediyeyi bir tek gül bile almadı.hep evde görüşüyoruz ve beraber oluyoruz.dışarda hiç görüşmüyoruz çünkü istemiyor.ne yaptıysam ne dediysem onu bir türlü ikna edemedim.
kızıyorum kendime hep onun dediklerini yaptığım için ama kendime hakim olamıyorum yine çağırsa yine gidiyorum çünkü onu çok seviyorum.
onun sevgiside sadece laflarında.mesela bugün işyerime gel oturalım diyorum hem kimsede yok fazla diyorum gelemem yorgunum hemde erken kalkamam diyor.
kimseyle evlenmicem diyor ölene kadar seninleyim diyor asla bırakmam diyor.ama ailesi ona baskı yapıyormuş evlendirmek için(anlattıklarına göre ailesi biraz eski kafalı-doğulu oldukları için ordaki usulleri istanbulda uygulamaya çalışıyorlar)ailen baskı yaparsa neolacak diyorum yapsınlar kabul etmem diyor.sevdiğini söylüyor ama hep lafta elle tutulur gözle görülür hiç birşey yok.
ben şimdi neyapayım?yeniden evlenmeye takmış durumdayım.başka yerlerde olmadık insanlarda medet arıyorum.bu adam beni seviyormu sizce yoksa gönülmü eğlendiriyor.defalarca ondan ayrıldım hep üzgün oluyor laf vuruyor bana senin sevgin yalanmış diyor sonra barışıyorum.psikoloim tamamen gitmiş durumda ben neyapayım :-(
sarhoş kocadan kaçıp,esrarcı sevgiliye tutulmuşsunuz yanlış üstü yanlış
ne olacak biliyormusun 1 yıl bilemedin iki yıl seninle olur.ailesi helal süt emmiş bir kız buldukları anda topuk.........

ablacım içinde bulunduğun durumla ilgili argoda çok güzel tabirler var lakin şu an burada söyleyemiyorum tabii ki, eğitimciyim diyorsun güzelim diyorsun aklı başındayım diyorsun anlattığın hikayeye bak.. Niye kendine yazık ediyorsun? Adam içti dövdü diye kocanı boşamışsın, nice hayaller kurup severken sana zarar verdiğinde kopabilmişsin..Bu uçkuruna düşkün yok kimseyle evlenmeyeceğim, yok seni bırakmam diyen beş para etmez adam müsveddesine niye kendini kullandırıyorsun???
Aynaya nasıl bakıyorsun onu anlamıyorum..Seninle sadece bacak arası muhabbeti olan bir adamı nasıl evine yatağına sokabiliyorsun? Gözünü aç, adamın seninle evlenmeye tabii ki niyeti yok, anası danası bahane, kendini kurtar, yazık etme...
kendimi kullandırdım evet çok utanıyorum zaten tiksiniyorum kendimden.o ev kiralıyor ben gidiyorum.
nasıl bunu kendime ykıştırdım yaptım bilmiyorum.
lanet olsun bana
ölseydim keşke hiç yaşamasaydım bunları

Yaşamınızı toptan değiştirin, adam sizi cinsel ihtiyaçlarını gidermek için kullanıyor. Evli değilse ki, bence evli, evlenmesi yakındır. Muhtemelen evlenince devam edelim diyecek, siz de devam edeceksiniz. Haydi diyelim cidden bekar, O aile sizi kabul etmez, o zorla evlense de sizinle, ki evleneceğini hiiiiiç zannetmiyorum emin olun korkunç bir evlilik hayatı sizi bekliyor...
evet evlenmez b iliyorum ya evlenirsin ya güle güle demiştim ona ne evlenmesi saçmalıyosun dedi bana neden dedim senin 1 çocuğun var ben bekarım dedi bana

Canım benim bu adam senle imkan yok evlenmez , herkez aynı fikirde farkindaysan. Seni seviyor olsa ailesini mutlaka karşısına alır sonucu ne olursa olsun senle evlenir (çevremde buna benzer bir örnek vardı çünkü.cocuk aşkı için ailesini işini arkadaşlarını hepsini bıraktı.) O seni sevse senle birlikte olmaz , burdan bile belli seni sevmediği :( .kendine gel toparla kendini ve en kısa zamanda ayrıl ondan ....

evet evlenmez b iliyorum ya evlenirsin ya güle güle demiştim ona ne evlenmesi saçmalıyosun dedi bana neden dedim senin 1 çocuğun var ben bekarım dedi bana

Çocuğun olduğu kısmını atlamışım, bu durumu daha da kötü yapıyor. Çocuğunuza nasıl örnek olduğunuzu bir daha düşünün bence, gayri meşru ilişkilerden kaçının.

merhaba arkadaşlar.derdimi sizle paylaşıcam etrafımdaki insanlara anlatamam ne olur bana yol gösterin.
bir evlilik yaptım eşimin alkol alıp her defasında beni dövmesi sebebiyle boşandım.
bu bende çok yaralara yol açtı ruhumda.kimse benimle artık evlenmez psikolojisine kapıldım.yaşım genç sürekli yeniden evlenmek düşüncesi var kafamda.
güzel bir işim var.eğitim sektöründe çalışıyorum güzelimde okumuş aklı başında biriyim ama bu beynime söz geçiremiyorum.elimdekilerin kıymetini hiç bilmiyorum.
şuan hayatımda biri var.kendisinin haftanın hergünü belli saatlerde gidip geldiği bir işi yok.haftanın belli günleri çalışıyor.(minibüs şoförü)liseden okumayı bırakmış okulu terketmiş zamanında kötü günler geçirmiş kötü şeylere bulaşmış(esrar vb-şuan kullanmadığını söylüyor)benimle evlenmeyi düşünmüyor çünkü ailesi razı gelmiyor.ailem benim için daha önde diyor bana ama senide seviyorum diyor.vazgeçemiyorum diyor.ama ailemi üzemem diyor.
şuana kadar ben onu hep şaşırttım annesine çiçek yolladım ona hediyeler aldım(doğumgününde).ama o hiç bana böyle şeyler almadı bırakın hediyeyi bir tek gül bile almadı.hep evde görüşüyoruz ve beraber oluyoruz.dışarda hiç görüşmüyoruz çünkü istemiyor.ne yaptıysam ne dediysem onu bir türlü ikna edemedim.
kızıyorum kendime hep onun dediklerini yaptığım için ama kendime hakim olamıyorum yine çağırsa yine gidiyorum çünkü onu çok seviyorum.
onun sevgiside sadece laflarında.mesela bugün işyerime gel oturalım diyorum hem kimsede yok fazla diyorum gelemem yorgunum hemde erken kalkamam diyor.
kimseyle evlenmicem diyor ölene kadar seninleyim diyor asla bırakmam diyor.ama ailesi ona baskı yapıyormuş evlendirmek için(anlattıklarına göre ailesi biraz eski kafalı-doğulu oldukları için ordaki usulleri istanbulda uygulamaya çalışıyorlar)ailen baskı yaparsa neolacak diyorum yapsınlar kabul etmem diyor.sevdiğini söylüyor ama hep lafta elle tutulur gözle görülür hiç birşey yok.
ben şimdi neyapayım?yeniden evlenmeye takmış durumdayım.başka yerlerde olmadık insanlarda medet arıyorum.bu adam beni seviyormu sizce yoksa gönülmü eğlendiriyor.defalarca ondan ayrıldım hep üzgün oluyor laf vuruyor bana senin sevgin yalanmış diyor sonra barışıyorum.psikoloim tamamen gitmiş durumda ben neyapayım :-(
napıyosun canım sen kendine ya?
bi insan kendi hayatını böyle harcar mı?
felaket senaryosu gibi adam.
daha kötü ne olacak Allah aşkına.
Kendini neden kullandırıyorsun bu adama?
tek amacı seninle birlikte olmakmış görmüyomusun?
böyle sevgi mi olur,böyle adamla evlensen ne olur farkındamısın?
Hay Allahım ya cidden şaşırıyorum bazen ne yazacağımı.:KK43:(
oyuncak olmuşsun adamın elinde ,
aç gözlerini.

Back
X