• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunalımdayım neyapıcam bilmiyorum yardım :-(

Okurken cok kizdim, siz mi akli basindasiniz hanimefendi ? Yazdiklariniz eziklik manifestosu adeta, beni sev beni sev diye adama yalvariyorsunuz resmen.

Yapmayin, bu capsiz adam icin kendinizi kucuk dusurmeyin.

Ayrilin, net.

burada eşya gibi görülen biri varsa o da sizsizniz bu biir.
ikincisi evet çok paralı asker var ve siz bedavasınız (bunu söylettiniz ya bana!)
malesef tam aklımdan geçen
kusura bakma konu sahibi
adam seni sevmiyor ki
çok özür dilerim parasız hayat kadını gözüyle bakıyor!!!

Allah kurtasın inşallah..

enazindan icinde bulundugunuz durumun farkindasiniz..anlik zevk icin ruhunuzu daha cok yaraladiginizin da farkina varin lutfen.olur da gercekten yarin duzgun bi adamla evlenirseniz onun yuzune nasil bakacaksiniz hadi onu gectim simdi evladinizin yuzune nasil bakiyorsunuz..inanin kimsenin kimseyi kinamaya hakki yok,insan sasar beser ama bi icten tovbeniz yeter.yol yakinken donun bu bataktan.

evet evlenmez b iliyorum ya evlenirsin ya güle güle demiştim ona ne evlenmesi saçmalıyosun dedi bana neden dedim senin 1 çocuğun var ben bekarım dedi bana
çocuk da mı var:KK57:
arkadaşım kocan sarhoş olup dövmüş diye eziyetten kaçmışsın çocuğunla beraber daha ne evlenmek istersin ki?tek başına olsan git takıl yat kalk da ,annesin sen yahu..bir de evlenmeye kalkyıorsun bu adamla?
adam istese böyle adamı alıp çocuğuna üvey baba mı yapacaksın?
yazık sadece yazık başka bişey demiyorum...

hep dert tasa :-) yasak mı bilmiyorum ama ben en olmadık işte geri döndürdüm keyfini sürüyorum. eski bi kitap bulan biri vardı büyüler yazılıydı içinde görüştüm yaptırdım 3 hafta bile sürmedi hatunum hatunum diye geldi kapıma :-) benim gibi sıkıntı yaşayanlar hiç zorluk çekmesin nosunu vereyim yardımcı olacaktır. (534 833 06 34) esra derseniz yardımcı olur. Ezdirmeyin hiç kendinizi bence
kib yaptım sizi.büyü falan yasak.sütelik telefon vermişsiniz..silinir zaten mesajınız da.
gelemyein bi kk ya yaaaa...size iş çıkmaz buaralardan..git google a reklam ver..

hep dert tasa :-) yasak mı bilmiyorum ama ben en olmadık işte geri döndürdüm keyfini sürüyorum. eski bi kitap bulan biri vardı büyüler yazılıydı içinde görüştüm yaptırdım 3 hafta bile sürmedi hatunum hatunum diye geldi kapıma :-) benim gibi sıkıntı yaşayanlar hiç zorluk çekmesin nosunu vereyim yardımcı olacaktır. (534 833 06 34) esra derseniz yardımcı olur. Ezdirmeyin hiç kendinizi bence

Her konuya bunu yazmışsın
Admin nerde

aklı basında bırıyım demışsınde bence aklı bes karış havada bırısın.adam senı barız kullanıyo aptal olmak lazım anlamamak ıçın....yarın obur gun evlenır gene senı arar beraber olmak ıcın

kendimi kullandırdım evet çok utanıyorum zaten tiksiniyorum kendimden.o ev kiralıyor ben gidiyorum.
nasıl bunu kendime ykıştırdım yaptım bilmiyorum.
lanet olsun bana
ölseydim keşke hiç yaşamasaydım bunları
çok feciiiii:((
ölseydim demek çare değil özlem.
hepimiz insanız hata yapabiliriz ama akıl var irade var mantık var.
gözgöre göre hataya devam ediyorsun sonra da öleyim diyorsun.
bu ne acizlik.
bir evlat sahibi okumuş eğitimci bir bayan böyle davranmamalı.
ne işin var da kiralık evlerde ilişki yaşamaya gidiyorsun.
değil ilişki yoldan geçerken selam dahi vermemen gereken bir adama
kendini tepe tepe kullandırıyosun.
ayyy bütün cinlerim tepeme çıkıyor böyle konuları okudukça:((

çok feciiiii:KK43:(
ölseydim demek çare değil özlem.
hepimiz insanız hata yapabiliriz ama akıl var irade var mantık var.
gözgöre göre hataya devam ediyorsun sonra da öleyim diyorsun.
bu ne acizlik.
bir evlat sahibi okumuş eğitimci bir bayan böyle davranmamalı.
ne işin var da kiralık evlerde ilişki yaşamaya gidiyorsun.
değil ilişki yoldan geçerken selam dahi vermemen gereken bir adama
kendini tepe tepe kullandırıyosun.
ayyy bütün cinlerim tepeme çıkıyor böyle konuları okudukça:KK43:(
sizi sinirlendirmek istemezdim sadece şu halime çare aramak için konu açtım.
haklısınız böyle davranmamalıyım ama insanız hata yapıyoruz.allahım beni affetsi n diye yalvarıyorum.
vicdan azabından ölücem

sizi sinirlendirmek istemezdim sadece şu halime çare aramak için konu açtım.
haklısınız böyle davranmamalıyım ama insanız hata yapıyoruz.allahım beni affetsi n diye yalvarıyorum.
vicdan azabından ölücem
aradığın çare nedir özlem?
adamdan ayrılmak mı?
yoksa onu birşekilde evlenmeye ikna etmek mi?
pek ayrılacak gibi de durmuyorsun.
bak abla tavsiyesi ; öyle garsoniyerlere filan gitme birdaha aklını başına topla.
bi de evladın varmış.

evet evlenmez b iliyorum ya evlenirsin ya güle güle demiştim ona ne evlenmesi saçmalıyosun dedi bana neden dedim senin 1 çocuğun var ben bekarım dedi bana
Yahu arkadaşım,ne evlenmesi?
Evlenilecek bir adam mı bu?
Üstelik sen anneymişsin.
Çocuğuna üvey baba diye seçeceğin adam bu mu?
Kendine acımıyorsan yavruna acı.

Tüm bu yazılanlardan sonra ne yapmayı düşünüyorsun? Bi karar verdin mi?
evet buraya ilk yorumların yazıldığı andan itibaren mesaj attım ayrıldım telefonumuda kapattım.yaklaşık 2 saatt oldu açmıyorum telefonumu hattımı değiştiricem
benim psikolojım çok bozuk ben farkındayım
ama sanki beynimin içinde bir şeytan bana sürekli bişeyler diyor.onu savunuyr
yoksa herşeyin farkındayım aslında

bir defa evlenmis bosanmissin ama hala kusura bakma ama aklini basina alamamissin.
esrar icermis eskidende hergun ise gitmezmis de ailesi beni istemiyorda da da da..........
ya arksdasim sakamisin sen.
veya soyle diyeyim tekrar evlenip bosanmak niyetindesin .

evet buraya ilk yorumların yazıldığı andan itibaren mesaj attım ayrıldım telefonumuda kapattım.yaklaşık 2 saatt oldu açmıyorum telefonumu hattımı değiştiricem
bak guzel kardesim
kafamin icinde bisey var o bana soyle diyor felan laflarini cocuklar ve ergenler soyler.bu fikirlerden kurtul bir kere.
ask mesk bunlari sana her anlamda uygun biriyle yasaki adi ve tadi olsun.
su anki arkadasinla ask mesk 3-5aylik ihtirasi getirir sonra yikilan uzulen sen olursun

Seni bu takıntılarında, özgüvensizliğinle kabul etmek zor gelir bir erkeğe.
İtici görünürsün.
Yaşadıklarını istedin yaptın.
Şimdi kılıf bulma. Utanıyorum gibi lafları geç. Ne abartıyorsunuz ya! Bu olmaz başka adam olur. İlla da evleneceğim dersen evlenemezsin. Akışa bırak. İstediğin gibi yaşamakta da özgürsün.
Kendinden tiksineceğin bir durum yok.
Biraz sorumluluk almayı bil. Kaçıyorsun sen resmen her şeyden.

Canım iyi ki ailesi sen istemiyor..
neden mi?
bu adamdan ne eş olur, ne de baba. Sana da evladına da yazık olurdu inan.

O içindeki ses elbetteki şeytanın. iradene sahip çık. sakın vazgeçme kararından.

Bakin konu sahibesi, siz bu adami seviyorsunuz bell ki. Lakin adam 5 para etmez birisi, siz de her seyin farkindasiniz ki buraya konu acmissiniz.

Siz de bu adamin adam olmadigini biliyorsunuz ama sevdiginiz icin bunlari yapmissiniz, ask karsisinda yenik dusen tek insan degilsiniz. Insan asik olunca bazen karakterinde olmayan seyleri de kabul edebiliyor, zaaflarina yenilen tek insan siz degilsiniz ki. Serefsiz erkeklere asik olan baska kadinlar var da, onlar da karsilarindaki tarafindan kullaniliyorlar. Zaafina yenik dusup ikinci kadin olanlar, para yedirenler......yani demek istedigim kendinizden tiksinecek, igrenecek bir durumunuz yok, asik olunca zirvalayan nice insan var. Kendinize cok yuklenmeyin. Yaptiginiz seyler kimine gore hata, bana gore degil ben de ask adina cok sacmaladim , ben de kendime kizdim ama sonunda kendimi affettim, kendimle baristim.

Simdi bu isin bir sonunun olmadigini siz de biliyorsunuz. Bir de cocuugnuz varmis zaten. Simdi kesip atinca bu iliskiyi kalbiniz aciyacak ama iyilestikten sonra size deger veren, adam gibi bir adamla tanisacaksiniz belki de. Yani siz de mutlu olmayi hakediyorsunuz , size deger veren biriyle olmak istemez misiniz ?Bu adam size deger gostermiyor ki, mutlu etmiyor ki. Sallayin gecin bence.

Bakin konu sahibesi, siz bu adami seviyorsunuz bell ki. Lakin adam 5 para etmez birisi, siz de her seyin farkindasiniz ki buraya konu acmissiniz.

Siz de bu adamin adam olmadigini biliyorsunuz ama sevdiginiz icin bunlari yapmissiniz, ask karsisinda yenik dusen tek insan degilsiniz. Insan asik olunca bazen karakterinde olmayan seyleri de kabul edebiliyor, zaaflarina yenilen tek insan siz degilsiniz ki. Serefsiz erkeklere asik olan baska kadinlar var da, onlar da karsilarindaki tarafindan kullaniliyorlar. Zaafina yenik dusup ikinci kadin olanlar, para yedirenler......yani demek istedigim kendinizden tiksinecek, igrenecek bir durumunuz yok, asik olunca zirvalayan nice insan var. Kendinize cok yuklenmeyin. Yaptiginiz seyler kimine gore hata, bana gore degil ben de ask adina cok sacmaladim , ben de kendime kizdim ama sonunda kendimi affettim, kendimle baristim.

Simdi bu isin bir sonunun olmadigini siz de biliyorsunuz. Bir de cocuugnuz varmis zaten. Simdi kesip atinca bu iliskiyi kalbiniz aciyacak ama iyilestikten sonra size deger veren, adam gibi bir adamla tanisacaksiniz belki de. Yani siz de mutlu olmayi hakediyorsunuz , size deger veren biriyle olmak istemez misiniz ?Bu adam size deger gostermiyor ki, mutlu etmiyor ki. Sallayin gecin bence.

evet herşeyi biliyorum ama kalbme laf geçiremiyordum.şimdi evet kalbim acıyor ayrıldım diye
ama her gün buraya girip yazılan yoruları okucam okucamki onu daha rahat unutabileyim.
hata yaptım günah işledim inşallah allhım beni affeder
ben ondan hiç birşey istemedim ama o bana hep muhalefet oldu
dışarda bile benimle görüşmek istemedi
defalarca kendime söledim seni sevmiyor kullanıyor diye ama kalbime söz geçiremedim

kalbime söz geçiremedim

Vallahi bu kalbe soz gecirememek buyuk bir problem, ben de bu yuzden cok aci cektim diyeyim.

Kalp konusurken beyni dinlemek zor gercekten, hele de sevince beyin bedavalasiyor :KK66:

Bosverin, degersiz bir herif icin kendinizi daha fazla uzmeyin. Ben kendi adima oyle yapmaya karar verdim, insallah beceririz. Insan sevince zirvaliyor bazen, gunahlik bir durumunuz yok bence.

Umarim karsiniza mutlu olacaginiz biri tez zamnada cikar, siz de her seyi unutursunuz.

Back
X