bunalimdayim yardim edin lutfen

alize27

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
104
82
103
39+4 uncu gunumuzdeyiz hala dogumdan hic bi belirti yok.heran olacak diye beklemekten biktim cok korkuyorum ayin 28 ine kadar olmazsa suni sanci verilecek eger onda sorun olursa sezeryan mi oluyor ben sezeryan olmak istemiyorum suni sanci ile dogum yapanlar fikirlerini soyleyebilir mi lutfen cok kotu durumdayim bulundugum yerde hic kimsem yok sezeryan olmak istemiyorum :(

suni sancıyla bebek gelir.ama rahim çıkışın darsa veya bebek büyükse sezaryen oluyor.artık kolay kolay sezaryen yapılmıyor biliyorsun yasaklandı

evet ben fransa dayim burada kesinlikle son ana kadar zorluyorlarmis yine de sezeryan yapilmiyormus ama o beni daha da korkutuyor onca aciyi cekip sezeryana donmekte var offffffff ilk dogumum zaten korkum buyuktu bi de bizim hanim efendi inatci cikti yaa :(

40+2 de hafif sancıyla sabah 4.30da acil e gittim..orda muaynede 3 cm açıklığım olduğu görüldü, yatış yaptılar..sancı odasına alındım..saat 9.00 sıralarında suni sancı verildi..suni sancı kötü bişeydi hakkaten..yapılan muaynelerde bebeğin iri olduğunu ve aşağı inmediğini gördü doktorlar..suni sancının dozunu arttırdılar..bebek belki iner diye...doktor normal doğurtalım diye çok kasmıcaz ama şansımızı deneyelim dedi..beklediler..açıklığım 7cm oldu.ama bebek halen yukardaydı..bu sancıya halen inmediyse..bir de bebek iri diye saat 14.30da beni sezeryana aldılar..ben de normal doğum istiyordum..ama kısmet..normal doğumdan da gözüm korkmadı değil orda:) bi ara beni nolur sezeryana alın ben yapamıcammm die bağırdığımı hatırlıyorum:) sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle..

Sıkma canını benimki de 39+6 da geldi. Açılmam olmadı, suyum gelmedi, bebek inmedi. Sadece dehşet bi sancı vardı. 12 saat deli gibi sancı çektim. Ama 5 dk içinde de doğum yaptım. Çok zordu fakat her şey bitip bebeğini kucağına alınca, evinizde yeni düzeninize geçince hele de aradan zaman geçip dikiş ağrıların bitince sanki o acıları çekmemiş, o depresyona girmemiş, hatta hiç hamile olmamış gibi hissediyorsun. SOn 9-10 ayı gerçekten zar zor anımsıyorum. Üstelik sadece 1 ay geçti. Öldürmeyen acı güçlendirir, öldürmeyen depresyon da olgunlaştırırmış :)

bende 39+1 deyim ağrım sancım yok.nst de de sancı çıkmıyor.kızım olacak inş.doktorum eylülün altısına kadar bekleyelim dedi.olmazsa ben doğurtacağım dedi. :44:

düşünme bukadar bende senin gibiydim hastaneyi görmek bile istemiyodum dogum yapalı 15 gün oldu sanki o acıları ben cekmemisim sakin ol bol bol dua et stres yapma allah kolaylık versin bir avazda kurtarsın insallah

39+4 uncu gunumuzdeyiz hala dogumdan hic bi belirti yok.heran olacak diye beklemekten biktim cok korkuyorum ayin 28 ine kadar olmazsa suni sanci verilecek eger onda sorun olursa sezeryan mi oluyor ben sezeryan olmak istemiyorum suni sanci ile dogum yapanlar fikirlerini soyleyebilir mi lutfen cok kotu durumdayim bulundugum yerde hic kimsem yok sezeryan olmak istemiyorum :(

ben de fransada yasiyorum, dogum yapali 20gun oluyor. son gun dediklerinden sonra 5 gun gecti hic bir dogum belirtisi olmadi, suyum gelmedi, jinekolojik muayeneden cok korktugum icin acilma var mi bakamadilar, ebelere dokundurtmadim bile :26: epidural yaptilar en son, alt taraf uyusunca acilma var mi bakabildiler, 3 cm acikla doguma basladik, suni sanci verdiler ama hic bisey hissetmedim. herkes cok abartiyo gibi geliyor bana yok suni sanci cok zor, normal dogum cok zor diye.. benim o kadar kolay gectiki gule oynaya dogum yaptim, ikinma vakti gelince bi gulme tuttu beni, esim yanimda onunla turkce konusuyorum, basimdaki ebeler kiziyor, fransizca konus yoksa dogurtmayiz diye :52: yani gayet
eglenceli bi dogum gecirdim. :32: hic kafana takma kardes herkesinki farkli farkli, herkes zor deneyimler yasiyor diye seninki de oyle olacak diye bisey yok, kendini rahatlat, sonucu cok guzel oluyor.. allah yavruna bir an evvel kavustursun..

Back
X