• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunalımdayım, Yardıma ihtiyacım var...

Şimdi ailemin yanındayım. İçim öyle dolu ki... Ama güçlü Görünmek zorundayım. Hem ailemi hem taşıdığım bebeği üzmemek için Gülüyor gibi yapıyorum. Ama deli gibi ağlamak isyan etmek istiyorum. Öfkemi bastırıyorum ama başka şekilde patlamaktan korkuyorum.

allah belasini versin insan musvettesi...aslinda kopucak firtinann sinyallerini vermis esin.siddet evli bi kadinla iliski.borclarini saklamasi..bunlarin bazilarini bile bile hamile kalmissn..ama belkide bu melegi allah sana en zor aninda guc vetsn diye gndermistr..ypabilecegn tek sey evladina sarilmk ondan guc alip yeni bi hayat kurmak..allah yardmcn olsun cnm.

Üç yıl önce hem de evli bir Kadınla yine bir macerası olmuştu. Ama o zaman her insan hata yapar dedim ve affettim. Düzelmem çok uzun zaman almıştı. Ama bu kez be oldu anlamıyorum. Kadın hiç güzel değil, hiçbir kariyeri yok. Nesine kapıldı bilemiyorum. O kadar merhametli bir insan, hem de kendisi babasını küçük yaşta kaybetmiş. Doğmamış evladını nasıl kapı dışarı etti Aklım almıyor. Bu olaydan daha bir gün önce çok mutluyduk, gelecek planları yapıyorduk. Bir anda şantaj mı Yaptılar, tehdit mi ettiler bilemiyorum. Facebook hesabına bakıyorum, hala mutlu günlerimizin fotoğrafları duruyor. Delirmek üzereyim...
Keşke 3 yil önce affetmeseymişsin.
Ben bu işlerin tehditle falan olacağina inanmiyorum eşin karaktersizmiş.

Bunca zaman nasıl böyle aşık adam rolünü yapabilmiş, gerçekten hayret. illa ki bazı sinyaller vardır da sen görmek istememişsindir. Adam pisliğin önde gideniymiş. Çok üzüldüm durumuna gerçekten. Ama bundan sonra mutlu ol. Kurtuluyorsun bu adamdan.

Hadi seni aldattı da gününü gün etti. Madem boşanmak isteyecekti de ne diye çocuk yapmak istedi senden? Yazık değil mi o masum yavruya? bütün erkeklerden nefret ettim artık... :KK20:

Ön belirtiler varmış şiddet gibi ama aşk insanın gözünü kör ediyor gerçi ben aşk'a da inanmıyorum ancak iyi karektere inanıyorum, artık olan olmuş kendi yolunu çizeceksin , dünyanın sonu değil yeni sayfa açacaksın hayata devam geriye bakma yok, tabi zaman herşeyin ilacı
Şimdi ailemin yanındayım. İçim öyle dolu ki... Ama güçlü Görünmek zorundayım. Hem ailemi hem taşıdığım bebeği üzmemek için Gülüyor gibi yapıyorum. Ama deli gibi ağlamak isyan etmek istiyorum. Öfkemi bastırıyorum ama başka şekilde patlamaktan korkuyorum.

Pis cibiliyetsiz herif. Sürüm sürüm süründürülesi varlık.

Böyle durumlarda anlaşmalı boşanan kadınları hiç anlamıyorum. Anlayabileceğimi de hiç sanmıyorum.
1,5 yıl ne demek ya?

Başkasının evliliği, eşyaları üzerine umarsızca yerleşebilen kadından çekeceği var demektir.
Allah senin ve evladının yardımcısı olsun.
Aynen Dediğin gibi, eve girdiğimde benim bütün fotoğraflarımın dolaplara saklandığını gördüm. Adımın yazdığı herşey saklamış ama benim çeyiz tencerelerimle yemekler yapılmış, benim mutfağımda. Birlikte alışveriş listesi yapmışlar. Delireceğim ya... Bu nasıl karaktesizlik, nasıl midesizlik anlayamıyorum. Bebeğimin beşiğinin önünde bunu nasıl yapar o kadın? Hiç mi onuru yok acaba...

Pis cibiliyetsiz herif. Sürüm sürüm süründürülesi varlık.

Böyle durumlarda anlaşmalı boşanan kadınları hiç anlamıyorum. Anlayabileceğimi de hiç sanmıyorum.
1,5 yıl ne demek ya?
Anlaşmalı boşanırsın araba, arsa nafaka vs. Sorun çıkarmayacağını söyledi. Anlaşmalı boşanmayıp uzatırsam evin Üzerindeki tüm borçlara beni de ortak edecekti. Düşünsene haberim bile olmayan bir borca ortak olup bir de Borçlu çıkacaktım. Yıllarca bu stresle yaşamak da cabası. Bından dolayı anlaşmalı boşandım. Evladımın en azından maddi hakkını koruyabilmek adına...

Bunca zaman nasıl böyle aşık adam rolünü yapabilmiş, gerçekten hayret. illa ki bazı sinyaller vardır da sen görmek istememişsindir. Adam pisliğin önde gideniymiş. Çok üzüldüm durumuna gerçekten. Ama bundan sonra mutlu ol. Kurtuluyorsun bu adamdan.

Hadi seni aldattı da gününü gün etti. Madem boşanmak isteyecekti de ne diye çocuk yapmak istedi senden? Yazık değil mi o masum yavruya? bütün erkeklerden nefret ettim artık... :KK20:
Bu bebek öyle bir mucize ki... Yıllarca olmadı, tedavi falan fayda etmedi. Haziran Ay'ı için tüp bebek randevusu aldık en son. Mayıs'ta hiçbir tedavi uygulamadan kendiliğimden hamile kaldım. Allah'ın işi... Başımıza bunların geleceğini nereden bilebilirdim ki. O bana Allah'ın hediyesi, ona tutunacağım artık. Küçük oğluma...

Bak sana su kadarini soyleyebilirim o ikisi asla mutlu olamayacaklar bundan emin ol..
Seni hamile hamile aglatan ,bunu yasatan o kaltak ve eski kocan olacak pisligin yakasi boktan kurtulmaz ..Hic adetim degildir kufretmek ama o kadar icten soyledim ki bu sefer ..
Ikincisi her serde bir hayir vardir unutma belki de Rabbim seni kurtardi bu mikrobun elinden ilerde kimbilir cok mutlu bir evlilik yaparsin bu gunlerin aklina bile gelmez onlar surunurken ..
Benim eski kaynim karisini komsusuyla aldatmis ,ustelik bu iki kadin birbirlerinden cikmayan,yedikleri ictikleri ayri gitmeyen iki arkadasmis ama maalesef kadinin yuvasini yikmislar ..Ustelik bu kadinin da iki cocugu varken ..Sonra ne oldu biliyor musun adam bu ikinci kadini insan yerine koymadi bir sure sonra,dovdu,sovdu parasiz birakti ,ve bir sure sonra ayrildilar cunku adam yine aldatti ,ama ilk karisi o kadar mutlu ki,ikinci evliligini yapti bir kizi oldu ,duzeni oldu..Eski kaynim hep der ben cok buyuk hayvanlik yaptim diye ama gecmis olsun .
her gecenin bir sabahi vardir ,Allah sorar hesabini merak etme

Bak sana su kadarini soyleyebilirim o ikisi asla mutlu olamayacaklar bundan emin ol..
Seni hamile hamile aglatan ,bunu yasatan o kaltak ve eski kocan olacak pisligin yakasi boktan kurtulmaz ..Hic adetim degildir kufretmek ama o kadar icten soyledim ki bu sefer ..
Ikincisi her serde bir hayir vardir unutma belki de Rabbim seni kurtardi bu mikrobun elinden ilerde kimbilir cok mutlu bir evlilik yaparsin bu gunlerin aklina bile gelmez onlar surunurken ..
Benim eski kaynim karisini komsusuyla aldatmis ,ustelik bu iki kadin birbirlerinden cikmayan,yedikleri ictikleri ayri gitmeyen iki arkadasmis ama maalesef kadinin yuvasini yikmislar ..Ustelik bu kadinin da iki cocugu varken ..Sonra ne oldu biliyor musun adam bu ikinci kadini insan yerine koymadi bir sure sonra,dovdu,sovdu parasiz birakti ,ve bir sure sonra ayrildilar cunku adam yine aldatti ,ama ilk karisi o kadar mutlu ki,ikinci evliligini yapti bir kizi oldu ,duzeni oldu..Eski kaynim hep der ben cok buyuk hayvanlik yaptim diye ama gecmis olsun .
her gecenin bir sabahi vardir ,Allah sorar hesabini merak etme
Kesinlikle doğru söylüyorsun. Bu kadın da benim eve davet ettiğim, yemek yedirdiğim iş arkadaşlarından biri. Yuvamı yıkmaya gelmiş... Yuva yıkanın yuvası olmaz. Allah iyilerle karşılaştırsın. İnşallah Dediğin gibi olur. Bu Adam'ı ben adam ettim, küçücük bir esnaftı, bileziklerimi satarak okula devam etmesine yardımcı oldum. Şimdi sayemde üniversite hocası. Ama tüm emeğimin üstüne o kadın gelip oturdu. Tüm beddualarım yakalarını bırakmaz inşallah...

Aslında öyle mutluyduk ki... Gözlerime aşkla bakardı. Ama bu ilişkisi bir buçuk Yıldır devam ediyormuş. Defalarca kafelerde aynı kişiyle görülmüş. Bu ikiyüzlülüğü kaldıramıyorum. Hem bana hem ona nasıl aşık gibi davranır? Yıllarımı harcanmış hissediyorum.
Bir bucuk yillik dost hayatini nasil bi kadin hissetmez de o adamdan gebe kalir aklim almiyor

Kesinlikle doğru söylüyorsun. Bu kadın da benim eve davet ettiğim, yemek yedirdiğim iş arkadaşlarından biri. Yuvamı yıkmaya gelmiş... Yuva yıkanın yuvası olmaz. Allah iyilerle karşılaştırsın. İnşallah Dediğin gibi olur. Bu Adam'ı ben adam ettim, küçücük bir esnaftı, bileziklerimi satarak okula devam etmesine yardımcı oldum. Şimdi sayemde üniversite hocası. Ama tüm emeğimin üstüne o kadın gelip oturdu. Tüm beddualarım yakalarını bırakmaz inşallah...

Bence de birakmaz ama beddua etme onlar zaten ayvayi yemis durumda ..Sen calisiyor musun peki ,kac yasindasin ?
Hayata karsi hic umutsuzluga kapilma gun olur devran doner bekle ve gor ,bu dediklerimi hatirlarsin

Üniversite öğrencisiydim onu tanıdığımda. Henüz 20 yaşındaydım. Benden on hal büyüktü zaten. Altı ay sonra nişan, bir yıla kalmadan düğün. Ilk Başlarda şiddet de vardı ama hep düzelir dedim. Günlük hayatta çok mutluyduk çünkü, ya da ben öyle zannettim. Son zamanlarda iyice Üstüme düşmüştü, çok seviyor gibiydi. Ama şimdi düşünüyorum da ben de çok fedakarlık yapmışım kendimden. Aşktan Gözlerim kör olmuş. Iki Kişiyi aynı anda idare edebilecek kadar zeki, bu arada başka Kadınlara da asılmış, yeni öğrwniyorum. Bir insanı hayatına almak, sonra bir anda tüm hayallerini yıkıp doğmamış bir bebekle kapı dışarı etmek bu kadar kolay mı? Hiç mi aklına gelmiyorum acaba?
Ya adam seni gebe halinle bosamis baska kadinla yasiyo HIC MI AKLINA GELMIYORUM ACABA KI diye soruyosun yani kadinlari anlamak cok guc

Böyle adamların yatacak yeri var mıdır acaba. Nasıl bir nefsdir bu herseyi alt üst etmeye deger mıydı. Ama sevmediğini birgün muhakkak girecektir.

Altı yıllık mutlu bir Evliliğin ardından, tam da hamile kalmışken eşim sebepsiz yere boşanmak istediğini söyledi. Bir ay ayrı yaşadık. Ben ailemin yanında kaldım. Bir ayın ardından Eylül başında evime gittiğimde eşimin benim evimde benim eşyalarımın üzerinde bir başka Kadınla yaşadığını gördüm. Şok geçirdim. Üç gün içinde anlaşmalı bir şekilde boşandık. Şu an beş buçuk aylık hamileyim. Kafam allak bullak. Resmen dumura uğradım. Önümde önemli bir sınav var ama Kafamı toplayıp ders çalışamıyorum. Mutlu günlerimizi unutamıyorum. Bebeğimi babasız nasıl büyüteceğim, bundan sonra nasıl ayakta duracağım... Kafamda binlerce soru... Ben ne yapmalıyım? Lütfen yardım edin...
Canım benim yemin ederim okurken kahroldum. Allah senin yardımcın olsun. Rabbim sana sabır versin hayırlı kapılar açsın. Çok zor çok ama tutunacağın masum bir meleğin var. Kaybeden kişi sana bunu reva gören adam. Bir gün çok pişman olacak. Seni ve bebeğini yaşama tutunmuş dimdik duran kaybettiği ailesini görünce karşısında bir gün çok pişman olacak. Sakın ona tekrar aldanma affetme bu acıların bebeğini hayırlısıyla kucağına aldığında hafiflicek allah yar yardımcın olsun.

Back
X