Bak sana su kadarini soyleyebilirim o ikisi asla mutlu olamayacaklar bundan emin ol..
Seni hamile hamile aglatan ,bunu yasatan o kaltak ve eski kocan olacak pisligin yakasi boktan kurtulmaz ..Hic adetim degildir kufretmek ama o kadar icten soyledim ki bu sefer ..
Ikincisi her serde bir hayir vardir unutma belki de Rabbim seni kurtardi bu mikrobun elinden ilerde kimbilir cok mutlu bir evlilik yaparsin bu gunlerin aklina bile gelmez onlar surunurken ..
Benim eski kaynim karisini komsusuyla aldatmis ,ustelik bu iki kadin birbirlerinden cikmayan,yedikleri ictikleri ayri gitmeyen iki arkadasmis ama maalesef kadinin yuvasini yikmislar ..Ustelik bu kadinin da iki cocugu varken ..Sonra ne oldu biliyor musun adam bu ikinci kadini insan yerine koymadi bir sure sonra,dovdu,sovdu parasiz birakti ,ve bir sure sonra ayrildilar cunku adam yine aldatti ,ama ilk karisi o kadar mutlu ki,ikinci evliligini yapti bir kizi oldu ,duzeni oldu..Eski kaynim hep der ben cok buyuk hayvanlik yaptim diye ama gecmis olsun .
her gecenin bir sabahi vardir ,Allah sorar hesabini merak etme