Ben kendi anne babamdan çok yüklü miktarda borç aldım borçlarını kapatmak için ama gitti yine oynadı. Kendi annesine söyledim. Bana akıl veremiyor. İşin sonunda oğlunun kumar oynadığı duyulacak diye sürekli geri çekiyor kendini. Kendi anne babama zaten söyleyemiyorum. Hiç bişe olmamış gibi devam ediyor şuan hayatına.Aile büyüklerini araya sokun ailesine durumdan yuvanızın dağılacağından haberdar edin borçlarına yardım etsinler sizde çalıştıkca geri ödeyin ve piskolog yardımı almasını sağlayın başka türlü barışmayın çünkü son oturağa inmeden bu işi bırakanı görmedim
Evet bu sefer cesaretimi topladım evden çıktığı gibi peşine düştümAracını takip etmiştiniz benzinlik falan dimi , kalk git bak demiştik , takip cihazı arızalıymış demiştiniz , kocamın günahını aldım demiştiniz dimi ...
İçim kan ağlıyor diyor sonra yine eskisi gibi oluyor. Bana sürekli ters cevaplar veriyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Ayrılmak evet ama çok kolay değil kendimi bitiriyorum düşüne düşüneKumardan bahsediyoruz maddeden degil beyni komut felan vermiyor bence gayette iradesi ile gidiyor vicdanen kötü hissetmeyin
Eşiniz rahatsız olmalı vicdanen
Ben sizin konuları biliyorum , yazık ediyorsunuz kendinize! Niye yapıyorsunuz ki bunu, eşiniz düzelmez, bunu kabul etmeniz lazım, geçen zamana, döktüğümüz gözyaşına yazık.Ben kendi anne babamdan çok yüklü miktarda borç aldım borçlarını kapatmak için ama gitti yine oynadı. Kendi annesine söyledim. Bana akıl veremiyor. İşin sonunda oğlunun kumar oynadığı duyulacak diye sürekli geri çekiyor kendini. Kendi anne babama zaten söyleyemiyorum. Hiç bişe olmamış gibi devam ediyor şuan hayatına.
Sen ben boşanıyorum diye bi tavrını koy bak nasıl ellerini katacaklar taşın altına tedaviyi dayat eşine kabul etmezse çıkamaz bu bataklıktan çok zor allah yardımcın olsun ama tavsiyem bidaha sakın eşinin kumar borcundan için ailenden yardım talep etme kıymeti bilinmez çünküBen kendi anne babamdan çok yüklü miktarda borç aldım borçlarını kapatmak için ama gitti yine oynadı. Kendi annesine söyledim. Bana akıl veremiyor. İşin sonunda oğlunun kumar oynadığı duyulacak diye sürekli geri çekiyor kendini. Kendi anne babama zaten söyleyemiyorum. Hiç bişe olmamış gibi devam ediyor şuan hayatına.
Ben açıkçası kumarın bir hastalık olduğuna inanmıyorum. Bir psikolojik rahatsızlığın belirtisi olabilir ama yalnızca bir semptom olmakta kalır. Gerçekten hasta olsa muhtemelen hastalığı sana karşı kabul etmezdi. Suçunu bastırmak için öyle söylediğini düşünüyorum. Ağzının payını verip bir daha oynarsan suratımı göremezsin diyip burnuna bir yumruk çak. Bak bakalım bir daha oynuyor mu... (Denendi, onaylandı.)Kizlar bana akıl verin lütfen.
Ben dün henüz 9 aydır evli olduğum kocamı kumar oynarken olduğu yerde karşısına çıktım. Sonra konuşmasına izin vermeden arabama bindim bastım gaza. Çok kötüydüm. Aradı açmadım. Sonra eve gittim yüzleşmek için. Bana sen haklısın kendimi savunmicam dedi. Ben borca girdim işin içinden çıkamıyorum bu yüzden kazanırım diye gidiyorum dedi. Ona açık açık güvenimi mahvettiğini söyledim. Aslında kafama koymuştum ayrılacaktım bidaha oynadıysa ama bi çok kez bunun bi hastalık olduğunu okuduğum için kendimi kötü hissettim. Zaten sürekli kendimi asıcam dayanamıyorum artık diyordu. Pisikolojik baskı vardı üzerimde. Bi sıfıra çıksam gitmek için sebebim zaten olmaz diyor ama ben tükendim. Olur olmaz ondan gizli ağlıyorum annemi babami çok özlüyorum. Karşımda beni anlamayan bi adam var. Çok sevdiğim ama yavaş yavaş soğumaya başladığım. İşin kötüsü evliliğimi kurtarmak istiyorum ama tükendim. Nerden tutsam olmuyor. Pisikologlarla görüştüm bunun bi hastalık olduğunu söylediler. Yani beyni o gitmicem desede komut veriyormuş. İnan’ın ne yapıcam bilmiyorum. Kendimi çok yalnız çaresiz hissediyorum. Böyle bağıra bağıra ağlamak istiyorum. Bana akıl verin ama kırıcı olmayın lütfen.
Gerçekten işe yaradı mı yani ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kumarın kurtuluşu var mı bilmiyorum çok bunaldımBen açıkçası kumarın bir hastalık olduğuna inanmıyorum. Bir psikolojik rahatsızlığın belirtisi olabilir ama yalnızca bir semptom olmakta kalır. Gerçekten hasta olsa muhtemelen hastalığı sana karşı kabul etmezdi. Suçunu bastırmak için öyle söylediğini düşünüyorum. Ağzının payını verip bir daha oynarsan suratımı göremezsin diyip burnuna bir yumruk çak. Bak bakalım bir daha oynuyor mu... (Denendi, onaylandı.)
Evet kuzenim kumar bağımlısı ve yalancı kocasını süpürge hortumuyla dövdü bir çok kez de aşağıladı alçak hain çocuğunun rızkını benim rızkımı orta yediriyosun diye adam artık çift işte çalışıyor o da bayağı bir şey denemişti yemin ettiriyim ağlayım tehdit edeyim boşanmakla diye de yok yani tek çaresi erkeğin gururuna oynayıp sonra da dövmekGerçekten işe yaradı mı yani ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kumarın kurtuluşu var mı bilmiyorum çok bunaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?