Bunalımdayım

Nilu12

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
3.823
37
53
Selam hepinize!nasılsınız?ve Aralık geldi doğum günüm yaklaşıyor ve o gün yaklaştıkça bunalıma giriyorum ya üzülüyorum ne ara ben bu yaşa geldim yaş oluyor 27.belki de saçmaladığını yazacaksınız ama şu yaş konusuna da çok kompleksliyim.geçenlerde kv benden “kaç yaşın olacak?”diye sordu ben de “27” dedim ve ardınca da “yaşlanıyorum”dedim,o da bana “evet yaşlanıyorsun da gençleşmiyorsun ki”dedi,ya bu laf beni çok incitti.keşke şu doğum günleri olmasaydı ve ben yaş geçtikçe daha da bunalıma giriyorum hala elimde bir iş bir kazanç yok,demin konu açmıştım YouTube’da video falan koymakla para kazanılır mı?birisi bana vergi vermem lazım olduğunu söyledi ve ben Rusya’da yaşadığım için burada reklamlar attık yayınlanmıyor para nasıl gelir bilmiyorum?

Selam hepinize!nasılsınız?ve Aralık geldi doğum günüm yaklaşıyor ve o gün yaklaştıkça bunalıma giriyorum ya üzülüyorum ne ara ben bu yaşa geldim yaş oluyor 27.belki de saçmaladığını yazacaksınız ama şu yaş konusuna da çok kompleksliyim.geçenlerde kv benden “kaç yaşın olacak?”diye sordu ben de “27” dedim ve ardınca da “yaşlanıyorum”dedim,o da bana “evet yaşlanıyorsun da gençleşmiyorsun ki”dedi,ya bu laf beni çok incitti.keşke şu doğum günleri olmasaydı ve ben yaş geçtikçe daha da bunalıma giriyorum hala elimde bir iş bir kazanç yok,demin konu açmıştım YouTube’da video falan koymakla para kazanılır mı?birisi bana vergi vermem lazım olduğunu söyledi ve ben Rusya’da yaşadığım için burada reklamlar attık yayınlanmıyor para nasıl gelir bilmiyorum?
Bende 27 yım yas kompleksını at, her yasın ayrı bı guzellıgı var tatlımm

Alışveriş, bakim, yemek, çocuğunuz varsa onla ilgili videolar çekip youtube da paylasabilirsiniz bence
Mesela Rusya da gezilip görülecek yerleri de atabilirsiniz
Burda da youtube kanalınızn ismini yazarsiniz takipçiniz artar

Önce siz yaşlanıyorum demişsiniz oda öyle demiş kırılmışsınız ama önce kendinizle barışık olmalısınız bir işim kazancım yok demissiniz okul hayatınız nasıldı bir meslek bölümünden mezun musunuz veya ilginizi çeken bir meslek varsa eğitimlerine katılıp sertifika alıp bir yerde çalışmaya başlayabilirsiniz , her yaş kendine özeldir

Alışveriş, bakim, yemek, çocuğunuz varsa onla ilgili videolar çekip youtube da paylasabilirsiniz bence
Mesela Rusya da gezilip görülecek yerleri de atabilirsiniz
Burda da youtube kanalınızn ismini yazarsiniz takipçiniz artar
Kendimi göstermek istemiyorum başka konulara odaklanmak istiyorum

Yaslaniyorsun,yıllar geriye doğru saracak değil.
Neden zoruna gitti onu çözemedim..
Yaşlanıyorum demişsin,KV de evet demiş.
Sen pas atmışsın o da gelişine vurmuş işte 🤣
Sana komik gele bilir ama ben çok üzülüyorum ağlıyorum

Önce siz yaşlanıyorum demişsiniz oda öyle demiş kırılmışsınız ama önce kendinizle barışık olmalısınız bir işim kazancım yok demissiniz okul hayatınız nasıldı bir meslek bölümünden mezun musunuz veya ilginizi çeken bir meslek varsa eğitimlerine katılıp sertifika alıp bir yerde çalışmaya başlayabilirsiniz , her yaş kendine özeldir
Demin internette baktım 27 yaşa yaşlı diyorlarmış çok üzüldüm

Niye yaşınızı kompleks yapıyorsunuz? Herkes gittikçe gençleşiyor bir siz yaşlanmıyorsunuz. Yaşamın kanunu bu. Doğarız, büyürüz, yaşlanırız ve ölürüz.
Ben anne olduğum an müthiş bir duygu yoğunluğu yaşadım. Ben kızımın doğumuna şahit oldum, o benim ölümüme şahit olacak dedim. Bakın ne güzel profil fotografınızda kızınızın elini tutuyorsunuz. Yaşlandığımızda onlar bize el verecek.
Yaşınız için endişe edeceğinize kayınvalideniz ile sınırlarınızı çizmeye gayret gösterin. Mümkün mertebe konuşmayın. Siz onla sohbet etmezseniz, o da size laf sokma fırsatı bulamaz.,

Sana komik gele bilir ama ben çok üzülüyorum ağlıyorum
Bence senin başka derdin tasan yok nilüfer..
Para kazanmak için bile youtube'yi düşünmen, bunu destekliyor..
Zaten aylak bakkal canı sıkıldikca bir yerlerini tartar..
Seninkisi de o hesap bence 🤷

Azeriler, İranlilar Türklerden cok farkli değil ki kulturel olarak.

Back
X