Komplo teorileri ne?Başka fikirler de gelir. Benim ilk aklıma gelen bu oldu. Bak komplo teorileri de çok gündemde :) Rağbet gören videolara bak ona göre yaparsın.
Ben senin ve konularinin gercek olduguna hic inanmadim. Guya eltini tokatlamistin, esin dis parasini almisti vs vs daha abuk subuk konularin var. Dikkat cekmeye calisiyorsun bir sekilde, muhtemelen gercek hayatinda cok silik kimsenin farketmedigi ve haliyle takmadigi bir tipsin, gelip burda insanlar sana cevap verince kendini onemli zannediyorsunSelam hepinize!nasılsınız?ve Aralık geldi doğum günüm yaklaşıyor ve o gün yaklaştıkça bunalıma giriyorum ya üzülüyorum ne ara ben bu yaşa geldim yaş oluyor 27.belki de saçmaladığını yazacaksınız ama şu yaş konusuna da çok kompleksliyim.geçenlerde kv benden “kaç yaşın olacak?”diye sordu ben de “27” dedim ve ardınca da “yaşlanıyorum”dedim,o da bana “evet yaşlanıyorsun da gençleşmiyorsun ki”dedi,ya bu laf beni çok incitti.keşke şu doğum günleri olmasaydı ve ben yaş geçtikçe daha da bunalıma giriyorum hala elimde bir iş bir kazanç yok,demin konu açmıştım YouTube’da video falan koymakla para kazanılır mı?birisi bana vergi vermem lazım olduğunu söyledi ve ben Rusya’da yaşadığım için burada reklamlar attık yayınlanmıyor para nasıl gelir bilmiyorum?
Теория заговораKomplo teorileri ne?
Alış veriş marketlerinde en çok ilgi alanı ne? Giysi mi?Теория заговора
Muhakkak biri keyfimi kaçırmalı ya muhakkak yalanım doğruyum bu benim işim benim problemim sen dert etme bunu.!Ben senin ve konularinin gercek olduguna hic inanmadim. Guya eltini tokatlamistin, esin dis parasini almisti vs vs daha abuk subuk konularin var. Dikkat cekmeye calisiyorsun bir sekilde, muhtemelen gercek hayatinda cok silik kimsenin farketmedigi ve haliyle takmadigi bir tipsin, gelip burda insanlar sana cevap verince kendini onemli zannediyorsun
Fal günah o işlere girmeyeyimHaftalık Tarot falı açıp video yapanlar bile var :) Bak işte ilgi çeken şeylere.
Benden bu kadar nilu. Yeğenin konusunda sevgi kıvılcımı görünce bir şeyler yazmak istedim, artık araştırır bakarsın.Alış veriş marketlerinde en çok ilgi alanı ne? Giysi mi?
ben niye dert edeyim? Bos yapma demek istedim ilk mesajimdaMuhakkak biri keyfimi kaçırmalı ya muhakkak yalanım doğruyum bu benim işim benim problemim sen dert etme bunu.!
Çok teşekkür ederim umarım beni artık sevmişsin ❤Be
Benden bu kadar nilu. Yeğenin konusunda sevgi kıvılcımı görünce bir şeyler yazmak istedim, artık araştırır bakarsın.
Üzülüyorum amaNilü'nün yeni yaşından bekledikleriyaş alıyo olman hikâye bence
Ay derde bak AllahımSelam hepinize!nasılsınız?ve Aralık geldi doğum günüm yaklaşıyor ve o gün yaklaştıkça bunalıma giriyorum ya üzülüyorum ne ara ben bu yaşa geldim yaş oluyor 27.belki de saçmaladığını yazacaksınız ama şu yaş konusuna da çok kompleksliyim.geçenlerde kv benden “kaç yaşın olacak?”diye sordu ben de “27” dedim ve ardınca da “yaşlanıyorum”dedim,o da bana “evet yaşlanıyorsun da gençleşmiyorsun ki”dedi,ya bu laf beni çok incitti.keşke şu doğum günleri olmasaydı ve ben yaş geçtikçe daha da bunalıma giriyorum hala elimde bir iş bir kazanç yok,demin konu açmıştım YouTube’da video falan koymakla para kazanılır mı?birisi bana vergi vermem lazım olduğunu söyledi ve ben Rusya’da yaşadığım için burada reklamlar attık yayınlanmıyor para nasıl gelir bilmiyorum?
Derdim çok ama ...yani oturup düşünüyorum hepAy derde bak Allahım
Sağlığın yerinde mi arkadaşım ? Gözün görüyor mu kulağın duyuyor mu ?
Bunlar varsa kazanç da olur elbet. Allah bu geçen ömrünü de yeni gelen yaşını da sağlıklı geçirmeyi nasip etsin. Diğerleri bir şekilde hallolur. 30 olmak üzereyim çok şükür. Bir kere aklıma gelmedi yaşım. Çünkü diğer dertlerden sıra gelmiyor. Sanırım senin yaşlandığını düşünmeye bolca vaktin var derdin de yok…
Demeyin öyle babaannemin 75 yaşı var onu çok severim canımdır o27 yaş da fazlaysa 70 ine gelmişler ne etsin?
E ne desin Benjamin Button gibi gençleşiyorsun mu desin?Ben oma yaşlanıyorum demedim “yaşlanıyor muyum?yaşlanmak istemiyorum dedim.o da bana “yaşlanıyorsun tabi genç olmuyorsun ki”dedi
Sana sormadım illa ki biri keyfimi bozmalı ya illa ki,ben bunun beyinle alakalı olduğunu düşünüyorum hiç de yaşlı değilim gençliğin baharındayım sen her halde yaşlısın kv gibi “gençleşiyorsun” mu desin falan filan benim sinirimi mahsustan bozmaklarE ne desin Benjamin Button gibi gençleşiyorsun mu desin?
Sen önce haddini bilmeyi bir öğren. 27 yaşa yaşlı diyen sensin akıl tutulması yaşıyorsun gerçekten. Hı hı sinirini mahsustan bozmaklarSana sormadım illa ki biri keyfimi bozmalı ya illa ki,ben bunun beyinle alakalı olduğunu düşünüyorum hiç de yaşlı değilim gençliğin baharındayım sen her halde yaşlısın kv gibi “gençleşiyorsun” mu desin falan filan benim sinirimi mahsustan bozmaklar
Bak bunu beğendimSen önce haddini bilmeyi bir öğren. 27 yaşa yaşlı diyen sensin akıl tutulması yaşıyorsun gerçekten. Hı hı sinirini mahsustan bozmaklar
Yok yaşlı değilim 39 yaşında ömrümün baharındayımyaş takıntım hiç olmadı yaş almaktan keyif alıyorum. Senin gibi hayatımda çok ciddi sorunlar dururken 27 yaşıma geldim ühüüü yaşlanıyorum diye komik komik halleri dert etmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?