İranlılar oldukça farklı. Pers geleneği Türk ile asla bir olmadı..Azeriler, İranlilar Türklerden cok farkli değil ki kulturel olarak.
Birde şunu ekleyeyim o pastayı oğlumun öğretmenlerine verdim kızımınkiler de whatsapta paylaşınca gördüler ve onlara da yapacagımı söyledim onun da fotosunu atarım bakarsınHaftada bir yapanlar var, tam olarak nasıl işlediğini bilmiyorum. Acaba Instagram nasıl olur nilu ? O da bir seçenek.
Yaşdan dolayı değil de sanki bir şeyleri, zamanı kaçırıyormuş gibi hissediyorsunuz galiba. Bence yaşadığınız her an' a, yanınızda bulunan sevdiklerinize şükredin.Ağlamak istiyorum
TeşekkürlerYaşdan dolayı değil de sanki bir şeyleri, zamanı kaçırıyormuş gibi hissediyorsunuz galiba. Bence yaşadığınız her an' a, yanınızda bulunan sevdiklerinize şükredin.
Çok gençsiniz, burda çok güzel öneriler verenler olacaktır. Sağlığınız yerinde olsun hepsini yaparsınız.
Like attım ama bu şekilde fazla izlenmez nilu. Yaşadığın ülkeden bahsedebilirsin, marketi gezip fiyatları anlatabilirsin. Bu şekilde daha çok izleyiciye hitap edebilirsin. Başka fikirler de gelebilir ama yemek, pasta konulu çok var. İlgi çeken başka şeyler üretmelisin.Instagram'da mümkün mü? Bu da link
Ama ben Rusya'da yaşıyorum fiyatları anlatırken Rusça konuşmam gerek değil mi?Like attım ama bu şekilde fazla izlenmez nilu. Yaşadığın ülkeden bahsedebilirsin, marketi gezip fiyatları anlatabilirsin. Bu şekilde daha çok izleyiciye hitap edebilirsin. Başka fikirler de gelebilir ama yemek, pasta konulu çok var. İlgi çeken başka şeyler üretmelisin.
Diyorum belki örme öğrensem onu paylaşsamAma ben Rusya'da yaşıyorum fiyatları anlatırken Rusça konuşmam gerek değil mi?
Türkçe anlat. Rusya'yı merak eden bir sürü insan var. Genel olarak çok fazla siyasete kaymadan ülkeden bahsebilirsin.Ama ben Rusya'da yaşıyorum fiyatları anlatırken Rusça konuşmam gerek değil mi?
Dükkanın sahibinden izin mi almam gerek sizceTürkçe anlat. Rusya'yı merak eden bir sürü insan var. Genel olarak çok fazla siyasete kaymadan ülkeden bahsebilirsin.
Sıkıcı:) ilgi çeken şeyler üret.Diyorum belki örme öğrensem onu paylaşsam
Nilu şimdi usulca profildeki yaşıma bak,hâlâ daha yaşıyorum ve sağlıklıyım çok şükürO yaşlar gitti artık geriye ne kaldı ki?30 da mı layıkıyla yaşayacağım beyaz saçlarla kırışmış yüzümle mi artık 3 tane beyaz telim var 25 yaşta ilk kez beyaz tüy başımda yarandı
Mesela ne? Yardımcı olursanız sevinirimSıkıcı:) ilgi çeken şeyler üret.
Marketlerde çekim yapmadan önce izin alman lazım.Dükkanın sahibinden izin mi almam gerek sizce
Canım yaNilu şimdi usulca profildeki yaşıma bak,hâlâ daha yaşıyorum ve sağlıklıyım çok şükür
Gerçekten miBoşver herkesin derdi farklı… elbette herkes yaşlanıp ölecek. Ne güzel bir ailen var çocuğun var sen de bunun içim kendini şanslı say… iş ve para her zaman bulunur
Başka fikirler de gelir. Benim ilk aklıma gelen bu oldu. Bak komplo teorileri de çok gündemde :) Rağbet gören videolara bak ona göre yaparsın.Mesela ne? Yardımcı olursanız sevinirim
Yaşlanıyor mıyuzBen de bu ay 28 oluyorum napak yav illa yaşlanacağız. İş güç bende de yok hatta az önce vasfım yok diye az bir şey ağladım sonra geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?