Bunalımdayım

Haftada bir yapanlar var, tam olarak nasıl işlediğini bilmiyorum. Acaba Instagram nasıl olur nilu ? O da bir seçenek.
Birde şunu ekleyeyim o pastayı oğlumun öğretmenlerine verdim kızımınkiler de whatsapta paylaşınca gördüler ve onlara da yapacagımı söyledim onun da fotosunu atarım bakarsın

Ağlamak istiyorum
Yaşdan dolayı değil de sanki bir şeyleri, zamanı kaçırıyormuş gibi hissediyorsunuz galiba. Bence yaşadığınız her an' a, yanınızda bulunan sevdiklerinize şükredin.

Çok gençsiniz, burda çok güzel öneriler verenler olacaktır. Sağlığınız yerinde olsun hepsini yaparsınız.

Teşekkürler

Instagram'da mümkün mü? Bu da link
Like attım ama bu şekilde fazla izlenmez nilu. Yaşadığın ülkeden bahsedebilirsin, marketi gezip fiyatları anlatabilirsin. Bu şekilde daha çok izleyiciye hitap edebilirsin. Başka fikirler de gelebilir ama yemek, pasta konulu çok var. İlgi çeken başka şeyler üretmelisin.

Ama ben Rusya'da yaşıyorum fiyatları anlatırken Rusça konuşmam gerek değil mi?

Nilü'nün yeni yaşından bekledikleri yaş alıyo olman hikâye bence

Eklentiler

• Screenshot_20221211-005016_Instagram.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 29
O yaşlar gitti artık geriye ne kaldı ki?30 da mı layıkıyla yaşayacağım beyaz saçlarla kırışmış yüzümle mi artık 3 tane beyaz telim var 25 yaşta ilk kez beyaz tüy başımda yarandı
Nilu şimdi usulca profildeki yaşıma bak,hâlâ daha yaşıyorum ve sağlıklıyım çok şükür

Ben de bu ay 28 oluyorum napak yav illa yaşlanacağız. İş güç bende de yok hatta az önce vasfım yok diye az bir şey ağladım sonra geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…