Bunalımdayım

polyana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
115
27
98
46
Kahramanmaraş
Bir aylık hamileyim.İsteyerek hamile kaldım.Yalnız birkaç gündür içim çok sıkılıyor..Yüzüm hiç gülmüyor.Bu buhrandan kurtulamıyorum.Bir oğlum var.İlk hamileliğimde böyle durumlar yaşamamıştım.Tam aksine çok mutluydum.
Neden böyle oldum.Herşeyi kendime sorun ediyor ve mutlu olamıyorum.Hiçbirşeyden keyif alamıyorum.
Sevgili hamişler sizlerin psikolojisi nasıl.

Son düzenleme:

bende aynıyım ilk hamileligim bebegim geliyo diye seviyorum ama içimde bi mutsuzluk bi sıkıntı var hep ..bu hormonlar mahwediyo bizi canm..kocamın bana ilgisini yetersiz görüyorum oda canımı sıkıyo cok ..kısacası depresyon hali bunu nasıl atlatıcam bilmiyorum :S

Zaman zaman her gebelikte oluyor bence. insan yalnız olduğunu umutsuz olduğunu hissediyor ne kadar istese de çocuğun varlığını. belki sorumluluk korkutan belki de tecrübenizle ilk çocuktaki zorluklardır bilemiyorum iç dünyanızdadır o farkında olmadığınız. belki de hiç biridir hormonlar dediği gibi arkadaşın insanı duygudan duyguya sevkediyor bazen ne kadar çok istediysem de ne yaptım ben diyorum dünyam değişecek onunla hamilelikte bile böyle etkilediyse hayatı doğunca neler olacak diyorum ama çoğu kez de onun gülüşünü görünce bana bakacağını seveceğini benden sevdiğimden bir parça olacağını düşününce içim ısınıyor. bence de hormonal dengesizliktir canım hayırlısı hakkında temiz havaya çık sevdiğin şeyleri yap diğer çocuğunun küçüklük hallerine bak fotoğraflara anılara göz gezdir eminim zamanla iyi olacaksın.. Hakkımızda hayırlısı..

aynı durumdayız kızlar benimde dört yaşında bir oğlum var hamile oldugumu öğrendim ilki gibi heyecan vermedi bana henüz kan testi vermedim ama yüzde yüz haimleyim ben üç ay önce yiğenimi şehit düştü onun acısını hala içimde dindiremeden bebek olayını öğrendim duygularım çok bitik durumda yiğenimin acısını unutamıyorum oğlum gibiydi çünkü böyle bir durumda inş. hamilelik sürecim sıkıntılı geçmez ...yine meşakatli serüven bizi bekliyor tam cocuk büyüdü rahata erdik dedik ikinciyi düşündük

kızlar maalesefe gebelik depresyonu geçiriyorsunuz bende yeni yeni atlattım ya da ne kaar atlattım denilirse. hala bende iç sıkılmaları umutsuzluk mutsuzluk yaşadığım anlar oluyor. bebek sağlıklı mı nasıl doğacak ya birşey olursa bana bebeğe ya bakamazsam hayatım eskisi gibi rahat olmayacak diye korkuyorum. birde bende trafik kazası geçirdim zamnında panik atak da var ara ara geliyor.düşünün halimi bebeğe alışmam nasıl zor oldu anlatamam hala da tam olarak alışmış değilim. bazen eski hamile olmadan önceki hallerimi düşünüyorum ne rahatmışım meğerse falan oluyor ne kadar acı ama işte engel olamıyor insan bu düşüncelere. bende aşırı korku var çünkü doğum ve sonrasından. niye korunmadı diyenleriniz olabilir korundum hem de ilaçla ama yinede hamile kaldım ve hiç beklemiyordum şoka girmiştim ilk görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…