- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
Johnny Depp benim yalnız bi dakika noluyoruz![]()
önce ben dedim :) kuman olurum coww

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Johnny Depp benim yalnız bi dakika noluyoruz![]()
ninem erkeğin çirkini olmaz derdi. tipi Allah yaratmış. onu, değiştirmesi kendi elinde olan şeylerle değerlendir. mesela insan çirkin olabilir ama bakımlı olmak , güzel giyinmek kendi elindedir.
merhaba, nasıl anlatacağımı bilemiyorum. ben erkek arkadaşımla tanışalı 8 ay oldu. İlk 4 ay içinde sözlendik. Nasıl olduğunu ben de anlamadım .. İlk zamanlar hoşlanmıştım, ama yakışıklı değildi. Bunu biliyordum ve ondan önce ayrıldığım kişiden dolayı yeni biri ile başlamaya güvenim kalmamıştı sözlüm ise çok değer veren benı çiçeklerle mutlu eden her seferınde sevgısını ifade eden biriydi. Bazen onun boyuna posuna, duruşndan bile hoşlanmıyordum. Hatta söz atmayı düşündüm olmayacağını düşündüm. O Beni ikna etti .ama bir araya gelınce güzel geçiyordu. Sonra bız sözden 4 ay sonra da nişan yaptık. Nişandan sonra aramızda daha da bır yakınlaşma oldu . Beni öperken bende öptüm, evet aradığım kişi buymuş dedim. İğrenmedim . Çevredekıler yakıştığımızı söylüyorlarmış anneme, resimlerimize baktığımda gülümsüyorum yakıştığımızı düşünüyorum .ama ben bazen yınede daha yakışıklısı olur mu , diye salakça bir düşünce içerisine giriyorum. Kalabalığa gırınce sanki ikimiz hakkında olumsuz yorum yapacaklarmış gibi geliyor. Bu zamana kadar hiç aşık olmadım. Mantık benım için hep ön plandaydı ama , ilk başta sevmeseydım ciddi bişeyler olmasına izinde vermezdim. Neden aklım karışıyor ? yardımcı olur musunuz?[/QUOTE
kusura bakma ama sözlünü çantada keklik sanıyosun. ondan daha yakışıklısını bulsan bırakırsın. kimsenin günahına girme sevmiyosan bırak. sevmek sevdiğin kişinin en çirkin halini bile sempatik bulmak demek.![]()
merhaba, nasıl anlatacağımı bilemiyorum. ben erkek arkadaşımla tanışalı 8 ay oldu. İlk 4 ay içinde sözlendik. Nasıl olduğunu ben de anlamadım .. İlk zamanlar hoşlanmıştım, ama yakışıklı değildi. Bunu biliyordum ve ondan önce ayrıldığım kişiden dolayı yeni biri ile başlamaya güvenim kalmamıştı sözlüm ise çok değer veren benı çiçeklerle mutlu eden her seferınde sevgısını ifade eden biriydi. Bazen onun boyuna posuna, duruşndan bile hoşlanmıyordum. Hatta söz atmayı düşündüm olmayacağını düşündüm. O Beni ikna etti .ama bir araya gelınce güzel geçiyordu. Sonra bız sözden 4 ay sonra da nişan yaptık. Nişandan sonra aramızda daha da bır yakınlaşma oldu . Beni öperken bende öptüm, evet aradığım kişi buymuş dedim. İğrenmedim . Çevredekıler yakıştığımızı söylüyorlarmış anneme, resimlerimize baktığımda gülümsüyorum yakıştığımızı düşünüyorum .ama ben bazen yınede daha yakışıklısı olur mu , diye salakça bir düşünce içerisine giriyorum. Kalabalığa gırınce sanki ikimiz hakkında olumsuz yorum yapacaklarmış gibi geliyor. Bu zamana kadar hiç aşık olmadım. Mantık benım için hep ön plandaydı ama , ilk başta sevmeseydım ciddi bişeyler olmasına izinde vermezdim. Neden aklım karışıyor ? yardımcı olur musunuz?![]()
jason statham gibi bi kocam olsun 10000000000000000 borcum olsun esasda![]()
merhaba, nasıl anlatacağımı bilemiyorum. ben erkek arkadaşımla tanışalı 8 ay oldu. İlk 4 ay içinde sözlendik. Nasıl olduğunu ben de anlamadım .. İlk zamanlar hoşlanmıştım, ama yakışıklı değildi. Bunu biliyordum ve ondan önce ayrıldığım kişiden dolayı yeni biri ile başlamaya güvenim kalmamıştı sözlüm ise çok değer veren benı çiçeklerle mutlu eden her seferınde sevgısını ifade eden biriydi. Bazen onun boyuna posuna, duruşndan bile hoşlanmıyordum. Hatta söz atmayı düşündüm olmayacağını düşündüm. O Beni ikna etti .ama bir araya gelınce güzel geçiyordu. Sonra bız sözden 4 ay sonra da nişan yaptık. Nişandan sonra aramızda daha da bır yakınlaşma oldu . Beni öperken bende öptüm, evet aradığım kişi buymuş dedim. İğrenmedim . Çevredekıler yakıştığımızı söylüyorlarmış anneme, resimlerimize baktığımda gülümsüyorum yakıştığımızı düşünüyorum .ama ben bazen yınede daha yakışıklısı olur mu , diye salakça bir düşünce içerisine giriyorum. Kalabalığa gırınce sanki ikimiz hakkında olumsuz yorum yapacaklarmış gibi geliyor. Bu zamana kadar hiç aşık olmadım. Mantık benım için hep ön plandaydı ama , ilk başta sevmeseydım ciddi bişeyler olmasına izinde vermezdim. Neden aklım karışıyor ? yardımcı olur musunuz?![]()
jason dedin içim bi hoş oldu bakişte öyle yakışıklı kkocalar olunca da böyle içi hoş olanlar olur o yüzden kocanın yakışıklısı makbul değil yakışıklının derdi çok olur
![]()
Nasıl kadının çirkini olurmuymus:18:
yani erkekte güzellik aramayın diyo işte. tersini düşünmedim:44:
enüştendir kendileri
ona göre haaaa
takım elbiseyle dövsün girişsin bana
türk kadınlarına karşı nasıl korusammki:26:
elektrikli telle çevir etrafını birde telefonuna casus programlar yükleama benden koruyamazsın nihahahah
![]()
Bir de şey soracağım ayyyy hiç beğenmiyorum diyerek adamı nasıl öpebildin?![]()
Bir de şey soracağım ayyyy hiç beğenmiyorum diyerek adamı nasıl öpebildin?![]()