• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunalımdayım...:(

Yalnız konu sahibi tebrik ediyorum. 8 ayda hem tanımış, hem söz ve nişan yapılmış... Ben 3 senede anca tanışma oldu. İstemeden 4 ay sonra nişan oldu. Bendemi bir problem var anlamadım.

merhaba, nasıl anlatacağımı bilemiyorum. ben erkek arkadaşımla tanışalı 8 ay oldu. İlk 4 ay içinde sözlendik. Nasıl olduğunu ben de anlamadım .. İlk zamanlar hoşlanmıştım, ama yakışıklı değildi. Bunu biliyordum ve ondan önce ayrıldığım kişiden dolayı yeni biri ile başlamaya güvenim kalmamıştı sözlüm ise çok değer veren benı çiçeklerle mutlu eden her seferınde sevgısını ifade eden biriydi. Bazen onun boyuna posuna, duruşndan bile hoşlanmıyordum. Hatta söz atmayı düşündüm olmayacağını düşündüm. O Beni ikna etti .ama bir araya gelınce güzel geçiyordu. Sonra bız sözden 4 ay sonra da nişan yaptık. Nişandan sonra aramızda daha da bır yakınlaşma oldu . Beni öperken bende öptüm, evet aradığım kişi buymuş dedim. İğrenmedim . Çevredekıler yakıştığımızı söylüyorlarmış anneme, resimlerimize baktığımda gülümsüyorum yakıştığımızı düşünüyorum .ama ben bazen yınede daha yakışıklısı olur mu , diye salakça bir düşünce içerisine giriyorum. Kalabalığa gırınce sanki ikimiz hakkında olumsuz yorum yapacaklarmış gibi geliyor. Bu zamana kadar hiç aşık olmadım. Mantık benım için hep ön plandaydı ama , ilk başta sevmeseydım ciddi bişeyler olmasına izinde vermezdim. Neden aklım karışıyor ? yardımcı olur musunuz?:(:(

aşk yok tutku yok
belki saygı ve sevgi vardır
ama bence bir ayağı tökezleyen bir at a binmiş ya nasip diyorsun
:50::50::50::50:

merhaba, nasıl anlatacağımı bilemiyorum. ben erkek arkadaşımla tanışalı 8 ay oldu. İlk 4 ay içinde sözlendik. Nasıl olduğunu ben de anlamadım .. İlk zamanlar hoşlanmıştım, ama yakışıklı değildi. Bunu biliyordum ve ondan önce ayrıldığım kişiden dolayı yeni biri ile başlamaya güvenim kalmamıştı sözlüm ise çok değer veren benı çiçeklerle mutlu eden her seferınde sevgısını ifade eden biriydi. Bazen onun boyuna posuna, duruşndan bile hoşlanmıyordum. Hatta söz atmayı düşündüm olmayacağını düşündüm. O Beni ikna etti .ama bir araya gelınce güzel geçiyordu. Sonra bız sözden 4 ay sonra da nişan yaptık. Nişandan sonra aramızda daha da bır yakınlaşma oldu . Beni öperken bende öptüm, evet aradığım kişi buymuş dedim. İğrenmedim . Çevredekıler yakıştığımızı söylüyorlarmış anneme, resimlerimize baktığımda gülümsüyorum yakıştığımızı düşünüyorum .ama ben bazen yınede daha yakışıklısı olur mu , diye salakça bir düşünce içerisine giriyorum. Kalabalığa gırınce sanki ikimiz hakkında olumsuz yorum yapacaklarmış gibi geliyor. Bu zamana kadar hiç aşık olmadım. Mantık benım için hep ön plandaydı ama , ilk başta sevmeseydım ciddi bişeyler olmasına izinde vermezdim. Neden aklım karışıyor ? yardımcı olur musunuz?:(:(

Bana kalırsa siz nişanlınızı sevmiyorsunuz :50: sizin ondaki sevgi düşünceniz seviyorum ama insan olarak seviyorum gibi bir düşünce oluştu bende nedense acaba daha yakışıklısı olur mu kelimesini kullanmanız bende bir takım düşüncelere sebep oldu herkese göre yakışıklılık anlayışı farklıdır ne yakışıklılar var şu hayatta açlıktan nefesi kokar dayakçı geçimsiz huysuz bir adamın tekidir ne insanlar vardır yakışıklılık yoktur belki ama konuşması kendini ifade etmesi anlayışı bakışları sahiplenmesi sana güven vermesi o bütün yakışıklı adamların yanında bir tık önüne geçer bence çok fazla yakışıklılığa takılmayın derim ben evliyim eşim belki dışarıdan bakan birine göre yakışıklı gelmeyebilir ama benim gözümde dünyamda ondan başka yakışıklı karızmatık sahıplenici güven veren beni benden daha çok seven adam yok o yüzden ki bu hayata yeni adımlar atarken iyi düşünün evlilik çocuk oyuncağı olmasın sizin için doğru kararlar verin gerçekten sevdiğiniz adam ile evlenin ne ona nede kendinizin hayatını mahfetmeyin bana kalırsa sonrası çok büyük hüsran ve pişmanlık olmasın o zaman daha çok üzülürsünüz :34:

Çok yüzeysel birisiniz. Adama yazık olmuş. Keşke bu yazdıklarınızı okusa da hayatını mahvetmese, kendine iç güzelliğini önemseyen birini bulsa...

Bu arada neden kızdım? Dayımın kızı bu düşüncelerle evlendi ve kocasını bir yakışıklıyla(!) aldattı. Adamcağızın birşeyden haberi yok tabii...

Son düzenleme:
sizi seven o adama yazık! yakışıklılık görecelidir. yola çıkmışsınız geleceğe adım atmışsınız çocukluk sizin yaptığınız! o insan size güvenmiş! ayrılın bencede ve o insanın günahına girmeyin!

Siz karşınızdakine aşıksanız başkasının ne düşündüğünün ne önemi olabilir? Çok yüzeyselsiniz. Önemli olan anlaşmak ve karşılıklı sevgi. Bu arada nişanlınız tek taraflı seviyor sanırım sizi.

Yalnız konu sahibi tebrik ediyorum. 8 ayda hem tanımış, hem söz ve nişan yapılmış... Ben 3 senede anca tanışma oldu. İstemeden 4 ay sonra nişan oldu. Bendemi bir problem var anlamadım.
yok canım sende bir problem yok bende 4 yıl tanışma evresi geçirdim :) isteme söz nişan 3 ay sürdü :) 5 yıldır da evliyim :) şimdiki nesil baya hızlı:9:

yok canım sende bir problem yok bende 4 yıl tanışma evresi geçirdim :) isteme söz nişan 3 ay sürdü :) 5 yıldır da evliyim :) şimdiki nesil baya hızlı:9:

Allah mutlulugunuzu bozmasın... Bende düşündüm adamı isteyerek öptüm ondan mı geç oldu herşey dedim :1: kusuru kendimde aramaya başlamışdım ki sen yetişdin:9::9::9:

Allah mutlulugunuzu bozmasın... Bende düşündüm adamı isteyerek öptüm ondan mı geç oldu herşey dedim :1: kusuru kendimde aramaya başlamışdım ki sen yetişdin:9::9::9:
amin canım cümlemizinkini :) :60: konu sahibi evlendim geldim dicek diye ödüm kopuyor :60:

Konu sahibi senin eksiğin aşık olmaman. Enişte bey azıcık triplensin seni kendine aşık etsin de bak ondan başkasını gözün görüyor mu ?
Kuzguna yavrusu anka görünür derler ama bu kuzgun daha sana yavru olamamış :27:

Yanı dediğiniz gibi kendımızı bazen çok güzel sanıyoruz :25: Adamlar haklı ben bir makyajsız çıksam evde ki perişan hallerimi görse sevgisinden vazgeçer :50: En azından erkekler doğal ne bi pudra ne bir parlatıcı var :52: Hem ben kıskancım arkadaş çirkin olsun tek ben bakayım kafasına geçtim artık :21:

Bende bu mantıktayım valla :23::23::23:

Yakışıklı prensi öpmeden önce, birilerini öpmek zorundasın.... gibi bir söz vardı o aklıma geldi:1::1::1:
Yakışıklı prensi öpmeden önce bir kurbağayı öpmek zorundasın...

Ya huy daha önemli açıkçası bana yakışıklı olanlar itici geliyor kendini beğenen tavır oluyor.
Çok dogru ! Yakışıklı erkekler böyle aman istemem yan cebime, hayatımda sen olsan da olur olmasan da modunda ve ben onlardaki bu şımarık tavırdan nefret ediyorum ve çoğu zaman silip atıyorum onlara pek şans vermeden....

nasıl başarıyosun bu ceylanları kacırmayı aklım almıyor arkadaş:22::22:
nabtınızda kactı bu hatun:ssz:

Eski sevgiliden darbe yiyince bosluk aninda sana iyi gelen seninle ilgilenen biriyle biseyler baslamis. Buradaki tek hatan nisan yapip isi resmiyete dokmen olmus. Keske bu kadar acele etmeseydin. Evlilik ciddi sorumluluk. Karsi tarafa tutku hissiyle baglanmazsan tum yukun altindan kalkamazsin gozune batar adamin herseyi. Gozlerine baktiginda askla icinin titredigi bir adami sevmek dunyadaki en guzel duygulardan biridir. Genc yasinda mantik evliligi yapma. Pisman olabilirsin.

Son düzenleme:

Tatlım,nişanı boz ve evlilik konusunda tam bir olgunluğa erişmeden bu tür düşüncelerle,her kimle olursa olsun evlenme kararı alma.:19:

Son düzenleme:
Back
X