bütün aksilikler hep beni buluyor kesin en saçma sapan olmıcak biri çıkar karşımaevlenince mutlu olmuyacagini nerden cikardin
Daha çok gençsin evlenirsinmerhabalar canım çok sıkkın uzun zamandır 25 yaşındayım bütün arkadşlarım evlendi sayılır 2 çocuklu olanlar dahi var 3 gün önce en yakın arkadaşım sandığım kişide sözlenceği akşam ben sözleniyorum yazmış çok şaşırdım
benimde evlenme imkanım vardı ama 3 yıldır sevdiğim biri vardı internetten üzerinden tanıştık en ufak hatasını görmedim
yaklaşık 2 ay önce bitti annem istemedi işi gücü uzaklık felan herşeyi koydu araya bende söledim istemeyerek bitirdim artık acı çekmiyorum eskisi gibi
kimi görsem nişanlı evli sözlenen arkadaşım ise ayağımı sürtüyom acele ete diyor
o kadar bunaldım ki sanki ben hiç evlenemicekmişim sürekli insanların hayatlarına özenecekmişim gibi geliyor
kimsem yok sanki kimi arkadaşım görsem hata yaptığımı anlıyorum
evlenince de multu olmucam bunu da biliyorum
bu düşünceler beni çok boğmaya başladı
ben herşeye üzülüyorum inan saçım bile beyazlamaya başladı herşeyi kafama takmaktanDaha çok gençsin evlenirsin
Bekarlıgın tadını cıkart bence
Hayatı kendine neden zehir ediyorsun
Benim de cocugum yok, çocugu olanlara bakıp bakıp üzüleyim mi?
aynen öyle kimi dostum bildiysem hepsi fos çıktıBende senin gibiyim.. 24 yasındayım. Ve biri yok diye üzülüyorum dostum da yok. Ne acı
kısmet çok oluyor ama ben istemiyom nedenseGençsin daha bu kadar milletin baskisi altinda kalma.Geç olsun güç olmasın.
Zamani gelince seninde kapini çalar kısmet:)
Ben de çok ince düşünürüm kırılganım ama hayatta hersey kader kısmet biraz manevi yönden düşünürseniz belki daha az takarsınızben herşeye üzülüyorum inan saçım bile beyazlamaya başladı herşeyi kafama takmaktan
bende öyle yapıyorum zaten dua ediyorum hayırlısı olması için herşeyinBen de çok ince düşünürüm kırılganım ama hayatta hersey kader kısmet biraz manevi yönden düşünürseniz belki daha az takarsınız
25 yasında ben de evli değildim bu arada
tabiki haklısın ama en yakın arkadaş bildiğim insan bile sözlenmek üzere olduğu anda yazıyor ben evleniyorum diyeSenden daha buyuk ve bekariz ben veDonusunboylemiolacakti kader boyle seyler.ayrica evlenmis olmak.icin evlenilmez.dogru insan cikar bi gun gelinligini suruyerek cikarsin baba evinden takma boyle seyleri yasin daha kucuk
Seni son anda hatirlayani sen unuttabiki haklısın ama en yakın arkadaş bildiğim insan bile sözlenmek üzere olduğu anda yazıyor ben evleniyorum diye
isteseydim evlenirdim çok küçük yaşta taliplerim oldu ama istemedim
yine var nasip demekkki diyorum ama insanların yapmacık hareketlerine katlanamıyorum
oyle herseyi taka taka kafaya hasta olursun ya da erkenden olursun.hem yasin cok genc daha neler olacaktir hayatinda sabret.ben herşeye üzülüyorum inan saçım bile beyazlamaya başladı herşeyi kafama takmaktan
merhabalar canım çok sıkkın uzun zamandır 25 yaşındayım bütün arkadşlarım evlendi sayılır 2 çocuklu olanlar dahi var 3 gün önce en yakın arkadaşım sandığım kişide sözlenceği akşam ben sözleniyorum yazmış çok şaşırdım
benimde evlenme imkanım vardı ama 3 yıldır sevdiğim biri vardı internetten üzerinden tanıştık en ufak hatasını görmedim
yaklaşık 2 ay önce bitti annem istemedi işi gücü uzaklık felan herşeyi koydu araya bende söledim istemeyerek bitirdim artık acı çekmiyorum eskisi gibi
kimi görsem nişanlı evli sözlenen arkadaşım ise ayağımı sürtüyom acele ete diyor
o kadar bunaldım ki sanki ben hiç evlenemicekmişim sürekli insanların hayatlarına özenecekmişim gibi geliyor
kimsem yok sanki kimi arkadaşım görsem hata yaptığımı anlıyorum
evlenince de multu olmucam bunu da biliyorum
bu düşünceler beni çok boğmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?