bunalımdayım :(

çok haklısınız inş allah sizinde gönlünüze göre verir

hayatının merkezi neden evlilik? Evlenince mutlu olacağının garantisi varsa eğer Rabbim hemen bir evlilik nasip etsin sana o zaman. Bu arada demeden edemeyeceğim, pek takılmam aslında böyle şeylere ama noktalama işareti kullanmadığın için "uzun zamandır 25 yaşındayım" diye okudum yazını, bir de oturup düşündüm ne demek istiyor diye :)

26 yaşındayım, henüz üniversiteden mezun olmadım,5.yıla uzattım son yılım inşallah olacağım. Sevgilim de 6.yılına uzattı.bazen ya mezun olamazsa yine diye bunalıyorum.birbirimizi çok seviyoruz ama Nasıl olacak ne olacak vs hala belirsiz. zaten evlendik ettik vs diyene kadar 1 yıl geçer en az.ben bile şu şartlarda gayet umutluyum. İnsan sonunda hep kaderini yaşar :)

acele yazıyordum o yüzden yazım hatası

acele yazıyordum o yüzden yazım hatası
evlilik değil aslında ben hayatımdan memnunm ama insanların baskıları
birde en yakın ardaşım dediğim insan bile farklı davranıyor daha yeni sözlendi
bu devirde doğru insanı bulmak zaten zor

evlilik değil aslında ben hayatımdan memnunm ama insanların baskıları
birde en yakın ardaşım dediğim insan bile farklı davranıyor daha yeni sözlendi
bu devirde doğru insanı bulmak zaten zor
Canim zaten niyeyse kocayi sevgiliyi bulanlara bi havalar oluyo buldumcuk falan oluyirlar

Gecen bi arkadasim biriyle gorusmeye baslamis anladim tabi kiz dedim sevgili durumlari falan mi var ne dese begenirsin artik oyle birsey olursa kimseye soylememe karari aldim dedi

Tani bi kac seferde onu nazar ettigimden dolayi derslerinin kotu oldugunu ima etti herhalde sevgilisinide nazar edicem diye dusundu

Yaslilarin degimiyle hayir gorsun pazarindan Allah biliyo ya gozum falanda yok

Elbet bugun Rabbim bizimde karsimiza hayirli birini cikaracak ben inaniyorum

Haaa acaba bende buldumcuk olurmuyum diye korkmuyirda dwgilim dogruya dogru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…