Bunalımdayım :(

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
Merhabalar,

Büyük umutlarla 4 yıllık üniversite mezunu olduktan sonra doğru düzgün iş bulamadım bulduklarımla devam ediyorum..Çünkü ben aileme çok yük olmak istemedim.Babam emekli oldu ve yüklü para aldı. Benimde devlete kyk borcum var faizin tamamen silinmesi için para gerekiyordu bende istedim fakat vermedi, sen ödemeye başla işten çıkarsan ben biraz yardım ederim dedi ve gitti!! Benim babamla zaten aram soğuktur çünkü öyle büyüttü bizi.Bende bu duruma çok içerlendim ve ağladım annem beni o halde görünce işte sen babana nie sitem ediyorsun vs diyerek bana bağırdı uğraşamıyormuş benle çık git dedi!!Yıkıldım resmen benim annem nasıl dedi bana Üzerine birde müdürüm performasımın hızlanmasını istediğini (ki zaten çoğu şeyi ben yapıyorum) yoksa çıkarabileceğini alelen beyan etti.. bir kamyon cümle kurdu ..O kadar zoruma gitti ki çekip kapıyı çıkamadım çünkü ödemelerim var diye Bunalımdayım psikiyatriye gittim ilaç verdi sadece.. Yaşım 25. tekrar geleceği olan meslek mi okusam? Kpss çalışıyorum ama lisans beni zorluyor açıkcası umudum kırıldı..
Ben ne yapmalıyım bana bir akıl verin nasıl çizeyim yolumu kayboluyorum

Kardesim hiç moralini bozma. Inan zamanla hersey yoluna girer. Iyi kötü bir işin var zaten. Okul olayıni hiç kasma. Dersleri geç yeterli.

Mesleğin nedir kardeş?

Annen baban çok ayıp etmiş. Annenin çık git demesi gerçekten hem gereksiz hem saçma hem ayıp.

Müdüre gelince müdürlerin çoğu gibi o...u çocuğu kafaya takacak bir durum yok.

Ailenin sozleri seni uzmesin onlar sinirle soylenmis laflar asli yoktur.bu yasadiklarini gozonune getir ve kps ye iyi hazirlan kazaninca bak nasil hersey degisiyor.

Şuan nerde kalıyorsun peki

bence fazla karamsar ve takıntılı bi insansınız. biraz pozitif olmayı deneyin.

iş hayatında iniş çıkışlar olur mükemmeliyet bekleme sabırlı ol

Kpss çalışıyorum ama lisans beni zorluyor açıkcası umudum kırıldı..
diğer yazdıklarınıza bir yorumum yok ama inanın ders çalışmak herkesi zorluyor… daha geçen yazmıştım burda, gündüz çalıştığım konuyu akşam okuduğum zaman "bunları çalıştım mı ben ya?!" diyecek kadar unutuyorum. olmuyor diyip çalışmaktan vazgeçerseniz olmaz. üstüne gittiğiniz sürece çalışmanız ve anlamanız kolaylaşacaktır

Az dayan sabret işinde sebat edersin herşey gönlünce olsun cnm

iş konusunda eğer o işten memnun değilseniz sevebileceğiniz bir iş bulmaya ve kendinizi geliştirmeye çalışın. hayat her zaman istediğimiz gibi mükemmel olmaz. bazı şeyler zaman ister ve meslek hayatınızdaki en önemli şey iş ve eş bunlar sizin hayatınız eğer memnun değilseniz mesleğinizden değiştirin mesleğinizi tekrar okumaktan da korkmayın hem çalışıp hem okuyan çok insan var çevremde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…