Bunalımın eşiğinden...

Bir kalp damar cerrahinin soyledigi cumleyi aynen aktariyorum:

“acik kalp ameliyati sanilanin aksine bizim icin en kolay ameliyatlardan biridir; cunku vucudu makineye baglayip kalp uzerinde istedigimiz sekilde duzeltme yapabiliyoruz.”
Gecmis olsun, daha once de soylemistim ne zaman istersen yaz 🌺🙏🏻

Emziriyorum... bu duygular anksiyete mi oluyor ?

Bilmem ki ben de uzman degilim asla yani endiseli olmaniz cok normal ama cok bunalmissiniz dayanamiyorsunuz o yuzden icinizin bir nebze olsun rahatlamasi en azindan uyuyabilmeniz guclu kalabilmeniz acisindan belki yardimci olabilir bu tur psikolojik psikiyatrik destekler diye dusundum.

Benim bile okurken göğsüme bir acı oturdu ama ,Bu süreçte senin güclü olmam çok önemli canım sakın bırakma kendini. Rabbim evladına ŞAFİ adıyla şifa versin inşallah. inşallah bugünleri kötü anılar diye hatirlayacağın güzel günler gelir prensesinle. Bol bol dua edicem. Herkesten dua iste kimin duası kabul olur bilinmez.

Allah'ın izniyle iyi olacak böyle düşün lütfen
Oğlum yeni yürümeyi ögrendiği ilk günler açık kalp ameliyatı oldu
Ameliyattan sonra yürürken hep düşecek canı yanacak diye ne kadar üzülmüştüm
Şuan 13 yaşında
O günleri ben yaşamamış gibiyim
Sende atlatacaksın , Eylül'de iyi olacak insaAllah ❤

Annem emekli genel cerrahi uzmani benim, kalple ilgisi yok uzmanligu kalp degil ama sonucta ameliyatci ondan biliyorum, doktorlar bir ameliyat oncesi butun riskleri soyluyorlar. En basit ameliyatta bile soyluyorlar en dusuk riski bile. Apandisit bile olsan ameliyat oncesi doktoru dinlersen yandin butun riskleri siralar. Ameliyat oncesinde sizi telkin etmezler iyi gececek demezler negatiftirler cunku en ufak riski bile size soylemek bilgi vermek sizi en kotu olasiliga hazirlamak zorundalar etik olarak. Bu yuzden karamsarliga kapilmamalisiniz bence.

Çocuklar çok güçlüler emin olun ve lütfen kötü dusunmeyin çok sağlıklı olup küçücük bir bademcik ameliyatta kalbi duran da var bunu bilemeyiz bence. Düşünmeyin biseyleri evet anne olmak zor bana gelsin ona gelmesin istyr insan. Umarım oda iyileşir sizde iyi olursunuz ama inain gececek duam sizinle

Annem emekli genel cerrahi uzmani benim, kalple ilgisi yok uzmanligu kalp degil ama sonucta ameliyatci ondan biliyorum, doktorlar bir ameliyat oncesi butun riskleri soyluyorlar. En basit ameliyatta bile soyluyorlar en dusuk riski bile. Apandisit bile olsan ameliyat oncesi doktoru dinlersen yandin butun riskleri siralar. Ameliyat oncesinde sizi telkin etmezler iyi gececek demezler negatiftirler cunku en ufak riski bile size soylemek bilgi vermek sizi en kotu olasiliga hazirlamak zorundalar etik olarak. Bu yuzden karamsarliga kapilmamalisiniz bence.
Zaten doktorlara kulak asmamaya çalışıyorum ama söyledikleri şeyler hep olumsuz.. %80 riski var diyorlar sürekli. Herşeye hazırlıklı olun diyorlar... motive edenine rastlamadım :(

Çocuklar çok güçlüler emin olun ve lütfen kötü dusunmeyin çok sağlıklı olup küçücük bir bademcik ameliyatta kalbi duran da var bunu bilemeyiz bence. Düşünmeyin biseyleri evet anne olmak zor bana gelsin ona gelmesin istyr insan. Umarım oda iyileşir sizde iyi olursunuz ama inain gececek duam sizinle
♥️

Allah'ın izniyle iyi olacak böyle düşün lütfen
Oğlum yeni yürümeyi ögrendiği ilk günler açık kalp ameliyatı oldu
Ameliyattan sonra yürürken hep düşecek canı yanacak diye ne kadar üzülmüştüm
Şuan 13 yaşında
O günleri ben yaşamamış gibiyim
Sende atlatacaksın , Eylül'de iyi olacak insaAllah ❤
Keşke Eylül de 1 ameliyatla kurtulabilseydi bu ilk değil son da değil. Ve tam düzeltme olamıyor.. o yüzden sürekli erteleyici ameliyatlar yapıyorlar. Benim kızım da en güzel aylarını hastane köşelerinde geçirdi... :( kucağım hep boş kaldı.
böyle şeyler duymak çok güzel inşallah darısı benim kızıma🌸 oğlunu öpüyorum ama kalbinden

Benim bile okurken göğsüme bir acı oturdu ama ,Bu süreçte senin güclü olmam çok önemli canım sakın bırakma kendini. Rabbim evladına ŞAFİ adıyla şifa versin inşallah. inşallah bugünleri kötü anılar diye hatirlayacağın güzel günler gelir prensesinle. Bol bol dua edicem. Herkesten dua iste kimin duası kabul olur bilinmez.
♥️

Bir kalp damar cerrahinin soyledigi cumleyi aynen aktariyorum:

“acik kalp ameliyati sanilanin aksine bizim icin en kolay ameliyatlardan biridir; cunku vucudu makineye baglayip kalp uzerinde istedigimiz sekilde duzeltme yapabiliyoruz.”
Gecmis olsun, daha once de soylemistim ne zaman istersen yaz 🌺🙏🏻
Canım benim ♥️

Keşke Eylül de 1 ameliyatla kurtulabilseydi bu ilk değil son da değil. Ve tam düzeltme olamıyor.. o yüzden sürekli erteleyici ameliyatlar yapıyorlar. Benim kızım da en güzel aylarını hastane köşelerinde geçirdi... :KK43: kucağım hep boş kaldı.
böyle şeyler duymak çok güzel inşallah darısı benim kızıma🌸 oğlunu öpüyorum ama kalbinden
Anlayabiliyorum seni :(
😢

Back
X