Bunalimmm

davetsizkullanici

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2012
4.145
6.666
448
Iyi geceler kizlar. Bu aralar niyeyse surekli mutsuzum. Her seyin en kotusunu dusunuyorum. Psikolojik olarak karamsarliga dusuyorum. Bu karamsarliktan cikmam da cok zaman aliyor. Arkadaslarima bahsetmek istemiyorum cunku arkadaslarim ya burun kivirarak cevap veriyor ya da dinliyormus gibi yapip hı-hı diyor. cok iyi bir dinleyici olmama ragmen beni can kulagiyla dinleyecek bir arkadasim yok. Hepsi kendi derdinde. Hayatimda cok deger verdigim bir insan son konusma ypmadan birden bire yok oldu. Varligina alistigim icin birden bosluga dusmus gibi oldum. Karamsarligimin sebebi bu sanirim. Kendisiyle konusup konusmamak arasinda ikilem yasiyorum. Gururumdan ödün vermek istemiyorum. Yaklasik bir haftadir gorusmuyoruz ve bir haftadir nerdeyse hemen hemen herseyimi yarim yapiyormus gibi hissediyorum. Cok duygusal bi insanim. Balik burcunu bilenler bilir. Insanlari aslinda olmamasi gereken cok buyuk bir deger veriyorum. Sonucunda da sudan cikmis balik gibi oluyorum. Psikolojim yeme-icme, uyku duzenimi, ay basimi hatta sindirim sistemimi bile etkiliyor. Ooff ne yapacagimm bennn

Sizi oyalayacak seylere yonelin. Calismiyor ev hanimiysaniz kurslara katilin. Dil kurslari,el becerileri kurslari.

Universite ogrencisiyim. Pazaresi okul basliyor ama niyeyse bu zamanlar saatler hic gecmiyor gibi , surekli gozum telefonda. Aranma veya mesaj bekleme modundayim. Cins bir durum :/
Hep kavga ettiginiz anlari dusunun. Size yaptigi gicikliklari hatirlatin kendinize. Ay bir de böyle durumlarda beynimiz error veriyor hep iyi gunler geliyo akıla sanki hic kotu gun gecmemis gibi

Hep kavga ettiginiz anlari dusunun. Size yaptigi gicikliklari hatirlatin kendinize. Ay bir de böyle durumlarda beynimiz error veriyor hep iyi gunler geliyo akıla sanki hic kotu gun gecmemis gibi

İnsan kötü günler hiç geçmeyecekmiş gibi hissediyor. Aslında dünyaya bir kere geliyoruz üzülmeye, kırılmaya hiç gerek yok. Yarın ne olacağım belli değilken değer verdiğim insanlarla haftalarca konuşmamak zoruma gidiyor.

merhaba, bende seninle aynı durumdayım, sevgilimden ayrıldım, onunla mutsuzdum evet ve bitmeliydi ama yine de boşluğa düştüm
bende balık burcuyum, buaralar canım hiiiiçbişey yapmak istemiyor uyumak dışında işe gidiyorum eve gelip yatıyorum ki gayet sosyal bir insanımdır ama yok yani olmuyor depresyon sanırım

kitap oku arkadaşım
sürükleyici kitaplar bulursan emin ol bütün dikkatini çalacaktır

(diğer onlarca olumlu etkisinin yanında)

Universite ogrencisiyim. Pazaresi okul basliyor ama niyeyse bu zamanlar saatler hic gecmiyor gibi , surekli gozum telefonda. Aranma veya mesaj bekleme modundayim. Cins bir durum :/
en iyi dostun kendin olmalı..başkalarından sürekli ilgi beklersen hep hüsrana uğrarsın..

Senin ki mutsuzkem biten bir seymis en azindan. Beklemedigim bir anda geldi bu sey bana. Gelisi de gidisi deee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…