- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
- Konu Sahibi davetsizkullanici
-
Sizi oyalayacak seylere yonelin. Calismiyor ev hanimiysaniz kurslara katilin. Dil kurslari,el becerileri kurslari.
Universite ogrencisiyim. Pazaresi okul basliyor ama niyeyse bu zamanlar saatler hic gecmiyor gibi , surekli gozum telefonda. Aranma veya mesaj bekleme modundayim. Cins bir durum :/
Hep kavga ettiginiz anlari dusunun. Size yaptigi gicikliklari hatirlatin kendinize. Ay bir de böyle durumlarda beynimiz error veriyor hep iyi gunler geliyo akıla sanki hic kotu gun gecmemis gibi
en iyi dostun kendin olmalı..başkalarından sürekli ilgi beklersen hep hüsrana uğrarsın..Universite ogrencisiyim. Pazaresi okul basliyor ama niyeyse bu zamanlar saatler hic gecmiyor gibi , surekli gozum telefonda. Aranma veya mesaj bekleme modundayim. Cins bir durum :/
en iyi dostun kendin olmalı..başkalarından sürekli ilgi beklersen hep hüsrana uğrarsın..
kitap oku arkadaşım
sürükleyici kitaplar bulursan emin ol bütün dikkatini çalacaktır
(diğer onlarca olumlu etkisinin yanında)
merhaba, bende seninle aynı durumdayım, sevgilimden ayrıldım, onunla mutsuzdum evet ve bitmeliydi ama yine de boşluğa düştüm
bende balık burcuyum, buaralar canım hiiiiçbişey yapmak istemiyor uyumak dışında işe gidiyorum eve gelip yatıyorum ki gayet sosyal bir insanımdır ama yok yani olmuyor depresyon sanırım
Tanıdığım en ruhsuz insan eşim, balık burcudur kendisi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?