• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenim... Yardim edin lutfen

Açıkçası yaşınız kaç bilmiyorum ama benden 7 yaş küçük kuzenimi en yakın arkadaşım olarak göremem. Her zaman o benim kardeşim olabilir, ben de ablası. Gerisi gelmez.
Sizin problemleriniz ya da konulara bakış açınız bu aradaki yaş farkı dolayısıyla ona mantıksız geliyor olabilir.
Zamanla sıkılmıştır. Artık dertlerinizi dinlemek istemiyordur çünkü onları dert olarak görmüyordur.
Ayrıca başkasıyla seni kötülediğini kendi kulaklarınla duyduğun halde nasıl ona en yakın arkadaşım diyebiliyorsun?

Daha güçlü bir tedavi görmek için başka doktorlara başvurun. Kuzeninize olan takıntınız sağlıklı görünmüyor burdan. Geçmiş olsun.

Kuzeniniz sizi seviyor bile olsa, sanırım saygısını kaybetmiş, sürekli zayıf bir intiba oluşturan ve her daim depresif bir insana karşı çoğu insan tahamülsüz olur. Ayrıca deminde dediğim gibi en önemli nokta saygısını kaybeder. Çizdiğiniz bağımlı kişilikten kurtulun, eğer çok gerekliyse profesyonel yardım alın. İnsanlar normal şeylerden de bahsetmek istiyorlar ve nerede mutlularsa orada olmayı uygun görüyorlar.Kendinize bunu yapmayın.

Ben bu kadar dertli insanlarla pek samimiyet kurmak istemem. İntiharlar, dertler, sürekli ağlmalar, sürekli dert yakınmalar karşındaki insanında psikolojisini bozuyor. Küçük çaplı moral verirsin de, bu kadar desteğe yürek dayanmaz.

Sizin beklentilerinizi psikiyatr karşılar. Tedavinizi olun. Kuzeninize kuzen muamelesi yapın. Anneniz değil o. Çok fazla beklenti içine girmeyin.
+1

O sizin anneniz degil kuzeniniz. Sizin ona verdiginiz degeri o size vermiyor demekki. Aslinda mecbur da degil beklentilerinize karsilik vermeye. Istedigi ile vakit gecirmekle ozgur. Kendisi psikolog da degil ki elinizden tutsun. Siz bence bi uzmanla gorusun!

Benim bi arladaşım vardı
Sevgilisiyle sorunları vardı
Her an sorunları anlatırdı e gözünün içine bakmaktan yoruluyodum artık
Kafamı çevirsem bile susmazdı
Düşündükçe şuan daralıyorum
Bir şey anlatırdım hiç yorum yapmaz yine derdini anlatmaya başlardı
Bütün enerjimi emdi kız
Görüşmüyorum

Siz de böyle olursanız insanlar kaçar
Mutlu oldukları yerlerde bulunmak ister herkes

Sevgili kk
Dün cidden kötü bir gün geçirdim ve her iki konumada bana tavsiyelerinizden dolayı sizlere çok teşekkür ederim. Bayağı bir tarttım yaptıklarımı, bana yapılarları. Sayenizde kendime başka bir pencereden bakmayı öğrendim. Umarım bundan sonra hayatımda her şey bambaşka olacak. :KK200:

Back
X