- 5 Mayıs 2017
- 157
- 130
- 103
- 41
- Konu Sahibi Saklamakutusu
Merhaba arkadaşlar. İçimi dökmek istiyorum çok bunaldım çünkü. Birlikte oturuyorum oturmaz olaydım aptalca aklım dursaydı. Aslında evde hiçbir sorunumuz tartışmamız yok. Kv ve kp ile anlaşıyoruz. Benim hiçbir şeyime karışmıyorlar. Kızma bağırıp çağırma azarlama baskı yok. Sorun şu ki kv rahatsız 70 yaşında yatalak değil çok şükür ayakta ama hiç bi iş yapamıyo. Ayakta 3 dk dan fazla duramıyo. Ayrıca oturduğu odada hem balkon hem oda kapısı açık olmayacak yani cereyan yapmayacak. Ben diğer tarafları açıyorum ama onun olduğu odaya giremiyorum sıcaktan. Ve bu beni bunaltıyo. Tv konusuna çözüm bulacaz çünkü tv o odada. Asıl sorun bi yere gidemiyo olmam. Annemlere 2 yada 3 ayda bir gidip 2 gece kalıp gelmek zorunda kalıyorum. Hava çok sıcak onlarda gelmek istemiyorlar kv yanında sadece cam açık oluyo yada kapı o yüzden. Millet geliyo tozuyo ben bakıyorum. Eşim çıkarmak istiyo ama onu da boş bırakmıyorlar bi türlü. İstanbul dan halam geldi geziyorlar ve bana "benim kv yok geziyorum" diye laf vurdu. İster istemez dokunuyo. Yarı kapalı cezaevinde gibiyim. Kendimi genelde motive ediyorum herkesin imtihanı başka benim ki de böyle diye. Bi kuzenimin çocuğu doğdu ve sağlığından oldu o çocuk ömrü boyunca engelli kalacak. Diğer kuzenim evlendi ve bir yıl sonra eşi vefat etti doğumda enfeksiyon kaptı. Oğluyla yalnız kaldı. Başka bi kuzenimin çocuğu olmuyo. Yani herkesin imtihanı başka buna şükür ama yine de bunalıyorum nefes almak istiyorum biraz özgür olmak istiyorum. Ev ayırmak gibi bi olasılık ancak boşanırsam. Eşim çok düşkün annesine çünkü yıllarca annesini hep hasta görmüş hiç sağlıklı halini görmemiş. Beni de çok sever ve stres atayım diye çıkarır dolaştırır maddi imkansızlığına rağmen tatil ayarlar. Ama ne bileyim yine de bunaltıyo bu durum beni çünkü genellikle evdeyim. Dört duvar arasında.