Bunalıyorum.....

ecrinnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2008
3.780
0
0
34
İzmir
2 kere üniversite sınavına girdim.ailevi nedenlerden dolayı hiç çalısamadıgımdan 2 yıllık tuttu sadece. 7 ay öncede erkek arkadasımla evlendim. temizlik yemek yatak ücgeninde gecio hayatım. arada sülalecek kahvaltıya gidioruz.nedense 2 kişi dısarı cıkmadık evlendigimizden beri.bi kac kere aksam dısarı cıktık yine birilerini topladı.ilk dogumgünümde eve gec geldi hediyemi almayı unuttu.sevgililer gününe kandil dedi bi sap cicek bile almadı.kendi evimiz die garip bi semte tasındık. sokakta yürürken bile rahat yürüyemiyorum. heryer yokus zaten. insanlarla aramızda kültür farkı var.rahat rahat giyinemiyorum bile.evlenmedn önce calısıyordum avm oldugu ve uzak oldugu için mecburen bıraktım.simdi arıyorum daha uygun bi iş te bulamıyorum. evin içinde tıkılıp kaldım. sehir içinde arkadasımda yok liseyi baska bi yerde okudugum için. merkeze insem simit keyfinde kayınvalidemle oturuyorum ancak.napıcagımı bilemiyorum. üniversite sınavına hazırlanıyım diyorum. sonra acıkögretimden okuyorum zaten die düsünüyorum. işi bulamıyorum. ehliyet aldım bu zaman zarfında. gitmek istedigim her kurs para. kocamdan para istemeyede alısamadım henüz. durup durup aglıyorum evin içinde. asabilesiyorum esimlede kavga ediyoruz sonra. neyse ben seni bunalımınla basbasa bırakıyım dio. odunsun diyorum bende anlamıyosun beni. ev hanımlıgı denio buna dio. ev işlerinide erteliyorum artık. 13 kilo aldım bu zaman zarfında. ne yapıcagımı bilemiyorum. kendimi sıkısmıs gibi hissediyorum. :43:

Halk Eğitim'e falan gitseniz,onun fiyatları çok uygun..

Bu tür durumlarda aklıma bir tek şu geliyor. Ya bu deveyi güdeceksiniz ya da..... Maalesef eşinizden birşey beklememeyi öğrenmeniz gerekiyor mutlu olabilmek için. Oysa ne kadar farklı zannediyoruz evliliği. Laleee yine doğru bir öneri getirmiş. Kendinize zaman ayırmanız gerekiyor

bence acilen kendine gelmelisn.. çok yeni evlisin.. ve bıkkınlık başlamış.. eşin de henüz evliliğe alışamamış olabilir.. ona da hak vermeli.. rejim yapmaya başlayabilirsin.. biraz kilo vermek seni iyi hissettirir.. oturduğun yeri düşünürsek yürüyüş falan yapma durumun pek yok.. bence en önemlisi part time falan da olsa bir işe gir.. evde oturdukça sen iyice bunalım olursun.. en kötü kurslar var ücretsiz önceki mesaj da arkadaş yazmış gidip bi meslek öğrenebilirsin..

Son düzenleme:
iş bulma kurumuna başvurmayı deneyin işsizlik maaşı falan bağlıyolar hatta kurslar acıyolar hem iş öğreniyosunuz hem maaş alıyosunuz olgunlaşma enstütüleri var bunları bi araştırın bulundugunuz ilde
belki bi yardımı olur

gercekten cok zor bır durummus..bence hayatına renk katmak için uğraaşmalısın.demek kolay tabi ama daha cok yenı evlıyken pes etmek olmaz.bence yeni arkadaslar edınmeye calıs.calısmasan bıle gun ıcınde onlarla gorusmek farklı olur.kilo olayına cok takıldıysan bu da senı bunalıma surukluyo olabılır.once bıraz kendıne bakmakla baslayabılırsın ıse.

Evlenmedim henüz ama
Evlenince bazı kadınlar bu tür bunalımlar yaşayabiliyormuş tüm alışkanlıklarının değişmesinden dolayı.
Oturduğunuz semtte binada bir arkadaş edinseniz kendinize,
Yada ufak bir tatile çıksanız eşinizle mumkunse tabi,
Kurslara giderseniz ücretsiz veya ücretli ordada kafanızı dağıtırsınız arkadaş çevrenizde olur.
Ama eşinizle zıtlaşarak bu işi çözemezsiniz dahada sıkılır bunalırsınız daha sakince konuşmayı anlaşamayı deneyebilirsiniz.

gercekten cok zor bır durummus..bence hayatına renk katmak için uğraaşmalısın.demek kolay tabi ama daha cok yenı evlıyken pes etmek olmaz.bence yeni arkadaslar edınmeye calıs.calısmasan bıle gun ıcınde onlarla gorusmek farklı olur.kilo olayına cok takıldıysan bu da senı bunalıma surukluyo olabılır.once bıraz kendıne bakmakla baslayabılırsın ıse.

işe kendime bakmakla baslayamıyorum cünkü markete cıkınca etegi pardesüyü üstüne gecirmiş garip tipler görüyorum. admlar da ona keza. sacıma fön cekip makyaj yapıyorum degişiklik olsun die. sokakta sırıtıyorum resmen. kendimi kötü hissediyorum. elbise giyiyorum esimde burda bu giyilirmi dio. bi esofman bi ceket giyip cıkıorum artık:50:

Evlenmedim henüz ama
Evlenince bazı kadınlar bu tür bunalımlar yaşayabiliyormuş tüm alışkanlıklarının değişmesinden dolayı.
Oturduğunuz semtte binada bir arkadaş edinseniz kendinize,
Yada ufak bir tatile çıksanız eşinizle mumkunse tabi,
Kurslara giderseniz ücretsiz veya ücretli ordada kafanızı dağıtırsınız arkadaş çevrenizde olur.
Ama eşinizle zıtlaşarak bu işi çözemezsiniz dahada sıkılır bunalırsınız daha sakince konuşmayı anlaşamayı deneyebilirsiniz.

yazarken kendimde süphe ettim ama abartmıyorum gercekten.dört gözle bekledim apartmana tasınsınlar die. biz tasındıgımızda bostu cünkü. en alt 2 yi saymıyorum bile. girise biri tasındı evde kac kişi yasıolar bilmiyorum. yaratık gibi 3 cocugu var. kapının önünde 50 cift ayakkabı. okadar tekmeledik attık bana mısın demio merdivene merdivene diziolar onları. kapıyı carpa carpa duvarı göcertti o cocuklar. kadın da normal olsa onlara engel olur. o kadar söyledik ayakkabıları bizde giriste oturmaya meraklı degiliz demiş. alt katta yeni tasındı. kocası bütün gün evde.playstation oynayıp bagırıo. böle garip bi yer iste arasam bulamam:58:

yazarken kendimde süphe ettim ama abartmıyorum gercekten.dört gözle bekledim apartmana tasınsınlar die. biz tasındıgımızda bostu cünkü. en alt 2 yi saymıyorum bile. girise biri tasındı evde kac kişi yasıolar bilmiyorum. yaratık gibi 3 cocugu var. kapının önünde 50 cift ayakkabı. okadar tekmeledik attık bana mısın demio merdivene merdivene diziolar onları. kapıyı carpa carpa duvarı göcertti o cocuklar. kadın da normal olsa onlara engel olur. o kadar söyledik ayakkabıları bizde giriste oturmaya meraklı degiliz demiş. alt katta yeni tasındı. kocası bütün gün evde.playstation oynayıp bagırıo. böle garip bi yer iste arasam bulamam:58:

Anladım en azından oturduğunuz çevrede bir arkadaş iyi olurdu ama olmamış kafanıza göre biri.
Hangi şehirdesiniz?

iki yıllık demeyip okusaydın keşke ben de istanbulda iki yıllık okudum sonra Dgs ile dört yıllığa geçtim. Yabancı dil öğrendim şimdi Ales'e gireceğim. Bu arada da yedi yıldır çalışıyorum. Yaşın kaç bilmiyorum ama kendini eve kapatma yapabileceğin çok şey var. Dershaneye gitme imkanın yoksa bile kitap alıp evde çalış tekrar öss'ye gir.

Bu tür durumlarda aklıma bir tek şu geliyor. Ya bu deveyi güdeceksiniz ya da..... Maalesef eşinizden birşey beklememeyi öğrenmeniz gerekiyor mutlu olabilmek için. Oysa ne kadar farklı zannediyoruz evliliği. Laleee yine doğru bir öneri getirmiş. Kendinize zaman ayırmanız gerekiyor[/QUOTE

düsünüyorum o pazar günü mac izliyor playstation oynuyor gazete okuyor falan. bende ondan bagımsız birseyler yapayım diorum. ben sinemaya gideyim diorum sen otur. dönüste beni duraktan alırsın falan. gülüo benim seni tek basına göndercegime nasıl inanıyosun dio. ablamla git falan dio. o anda kimseyi bulamıyorum işte. eve internet bile istemdi laptop un yarı parasını ben ödedim. telefon ve internet faturasını da ben ödüyorum kendi harclıgımdan. kapattır daha ii dio. meshur sosyal paylasım sitesinde falan da profilim yok yani. izin vermiyor. bende acarım sonrada ayrılırız bak milet o yüzden ayrılıo dio. dans kursunada izin vermio karısık gruplar die.. onun yüzünden bende kıskanc garip biri oldum. bide üzerine evde oturmak eklenince insan paranpyak oluo. evdeyken hepp sarılıyorum sana dibindeyim dio daha nasıl ilgileneyim dio. sürekli tensel temas demek ilgilenmek demek mi anlamadım ki? ben mi abartıyorum:59:

Yaratık derken?:53:
İnsanlara böyle mi hitap ediyorsunuz yoksa arkalarından konuşurken mi bu tarz kelimeleri kullanıyorsunuz?:26:

Yaratık derken?:53:
İnsanlara böyle mi hitap ediyorsunuz yoksa arkalarından konuşurken mi bu tarz kelimeleri kullanıyorsunuz?:26:

:17: hiç böyle bir insan degilim aslında gercekten.. ama onlar da cocuk degil.korku yok cekinme yok. giriste bisiklet merdivende ayakkabı biri bi ucta biri bi basta. sürekli carpan apartman kapısı. beni bile cıgırımdan cıkardı:59:

iki yıllık demeyip okusaydın keşke ben de istanbulda iki yıllık okudum sonra Dgs ile dört yıllığa geçtim. Yabancı dil öğrendim şimdi Ales'e gireceğim. Bu arada da yedi yıldır çalışıyorum. Yaşın kaç bilmiyorum ama kendini eve kapatma yapabileceğin çok şey var. Dershaneye gitme imkanın yoksa bile kitap alıp evde çalış tekrar öss'ye gir.

sence evliyken okuyup bitirebilirmiyim?? gerci kazanamama durumuda söz konusu ama. :59: o iki yıllıgı okusam simdiye kadar bitmişti gercekten.:50:

canım seni çok iyi anlıyorum bende aynen bu duruma geldiğim oldu.:14: :14: :14: sürekli eşimden beni anlamasını bekledim ama erkekler kadınlar kadar duygusal olmuyor malesef :50: :50: ve sen israrla kendini anlatmaya çalıştıkca sonuç aynı eşinden bişi beklemekten vazgec ve bir arkadaş edin dertleşe bilecegin biri ayrıca arkadaş güzel fikir vermiş halk egitimlerde çok uygun. :46: :46: :46: kitap oku neşeli müzik dinle.. ben pasta yaparım güzel oldukçada mutlu olurum bişeyi hobi edin ve ilerlemeye çalış. bu durum geciçi hiç kafana takma dedim ya aynısını bende yaşadım hiç bitmeyecek sanmıştım ama şükür geçti. sen de dert etme derim. umarım bir an önce atlatısın bu durumu... hoşş kall!!! :80: :80:

canım seni çok iyi anlıyorum bende aynen bu duruma geldiğim oldu.:14: :14: :14: sürekli eşimden beni anlamasını bekledim ama erkekler kadınlar kadar duygusal olmuyor malesef :50: :50: ve sen israrla kendini anlatmaya çalıştıkca sonuç aynı eşinden bişi beklemekten vazgec ve bir arkadaş edin dertleşe bilecegin biri ayrıca arkadaş güzel fikir vermiş halk egitimlerde çok uygun. :46: :46: :46: kitap oku neşeli müzik dinle.. ben pasta yaparım güzel oldukçada mutlu olurum bişeyi hobi edin ve ilerlemeye çalış. bu durum geciçi hiç kafana takma dedim ya aynısını bende yaşadım hiç bitmeyecek sanmıştım ama şükür geçti. sen de dert etme derim. umarım bir an önce atlatısın bu durumu... hoşş kall!!! :80: :80:

tek yasayan ben degilim demek ki bu bile bişi. tesekkür ederim. halk egitim banada mantıklı geldi.nasıl aklıma gelmedi:53:

Back
X