2 kere üniversite sınavına girdim.ailevi nedenlerden dolayı hiç çalısamadıgımdan 2 yıllık tuttu sadece. 7 ay öncede erkek arkadasımla evlendim. temizlik yemek yatak ücgeninde gecio hayatım. arada sülalecek kahvaltıya gidioruz.nedense 2 kişi dısarı cıkmadık evlendigimizden beri.bi kac kere aksam dısarı cıktık yine birilerini topladı.ilk dogumgünümde eve gec geldi hediyemi almayı unuttu.sevgililer gününe kandil dedi bi sap cicek bile almadı.kendi evimiz die garip bi semte tasındık. sokakta yürürken bile rahat yürüyemiyorum. heryer yokus zaten. insanlarla aramızda kültür farkı var.rahat rahat giyinemiyorum bile.evlenmedn önce calısıyordum avm oldugu ve uzak oldugu için mecburen bıraktım.simdi arıyorum daha uygun bi iş te bulamıyorum. evin içinde tıkılıp kaldım. sehir içinde arkadasımda yok liseyi baska bi yerde okudugum için. merkeze insem simit keyfinde kayınvalidemle oturuyorum ancak.napıcagımı bilemiyorum. üniversite sınavına hazırlanıyım diyorum. sonra acıkögretimden okuyorum zaten die düsünüyorum. işi bulamıyorum. ehliyet aldım bu zaman zarfında. gitmek istedigim her kurs para. kocamdan para istemeyede alısamadım henüz. durup durup aglıyorum evin içinde. asabilesiyorum esimlede kavga ediyoruz sonra. neyse ben seni bunalımınla basbasa bırakıyım dio. odunsun diyorum bende anlamıyosun beni. ev hanımlıgı denio buna dio. ev işlerinide erteliyorum artık. 13 kilo aldım bu zaman zarfında. ne yapıcagımı bilemiyorum. kendimi sıkısmıs gibi hissediyorum.