millet dediğin senin kocan babnın evinde çekmezsin çekersin kimse sorgulamaz ama evlenince mecbur çekceksin çekmesen kapıyı gösterirler kimse gözünün yaşına bakmaz kusura bakma o adam çalışıyo akşam eve gelince oflayan puflayan eş deil annesi bile olsa ters teper erkak bunlar ona sorarsan o bütün sorumluklarını yapıyo akşam geldiğinde güler yüz bekliyo sen nekadar kızssanda bana erkekler hep böyle her söyledğine karşı çıkan kadınlardan sürekli dert yakınan kadınlardan erkekler soğur senin eşin seni seviyordur ben bilemem ben genel olarak konuşuyorum böyle devam edersen kusura bakma ama eşini kendinden uzaklıştırırsın dışarı çıkmasına pencereden bakmasına izin vermeyen eşler var saçma sapan şeylerden evde kavga çıkarn eşler bi diğer konularada bak istersen belki biraz hayata daha zor pencerden kadınlar var onlar gibi olmak zorunda deilsin ama en azından seni biraz olsun rahatlatır ben senin için konuşuyorum seni bilinçlendirmek adına kötü amaçlı değil anlıyomusun beni
uzaklşaşırsa uzaklaşsın kim kimi kapıdan atıyor...erkek bekler ama kadın bekleyemezmi yani bumudur..okadarda yüz vermeyin şunlara..güçlü olun..