- 31 Mayıs 2016
- 794
- 822
- 53
- 29
- Konu Sahibi laviienrose
-
Kızlar merhaba.
Derdim ne gerçekten bilmiyorum. 22 yaşındayım. Çalışıyorum, güzel bir ilişkim var, ailemde problemim yok, istediğim arabayı aldım, ailemle yaşıyorum zaten geçim derdim yok. Ama içimde bi boşluk var. Bi şarkıya taktım mesela şimdi, sabah açıyorum, akşam işten çıkana kadar aynı şarkıyı dinleyip hüzünleniyorum ağlamak istiyorum. Hayır sevgilim olmasa diyeceğim aşk acısı çekiyorum. Ama yok yani. Çözemiyorum sebebini. Psikoloğa git diyeceksiniz biliyorum, ama psikoloğa gitmek istemiyorum annem gittiği için biliyorum nasıl olduğunu ve ilaç kullanmak istemiyorum. Mevsimden mi böyle oldum acaba diyorum bazen ? Benim gibi olan var mı aranızda nedir derdim yani rahat mı battı anlamıyorum ki ?
Surekli ayni sarkiyi dinlemekten vazgec. Ben böyle huzunlu oldugum zamanlarda haraketli yabanci sarkilar dinlerim, tavsiye ederim
Derdin olmadığına göre cann sıkılıyor
Canın dayak istiyor o zaman. :))
Bir dahiliye uzmanina git ,vitamin troid vs olcsunler ,inanilmaz duygu durum bozuklugu yaratir boyle seyler
Her psikologa giden ilaç kullanmıyor *
Bir sey olmuş ve sen bunu buraya yazmıyorsun *
İstediğin bir duyguyu yaşayamamış ve bunun için duygu birikimi sende hüzün yaratmış.
Sürekli ayni şarkıyı dinleyip hüzünlenmek ben de başka bir açıklama oluşturmuyor.
Ya da içsel bir hastalığın var.*
Erkek arkadaşın varken bir başkasından mi hoşlandın?
Bi şeyleri eksik anlattığını düşünüyorum
tamam sorunu bulduk. Sen romantik seviyorsun adam romantik değil. Bu konuda onunla açık açık konuşmadan çözemezsin çünkü adamın karakterinde yok. Mesela benim de içimde bi öküz yatıyor. Eşimin doğumgünlerinde dümdüz hediye alıp vermişliğim var. Baktım adam baya içerliyor zoraki bşyler ayarlıyorm. Benim için önemsiz. Çok aşığım ama romantik değilim. O da sana aşıktr emin ol.Dinliyorum onu da ama yok yani direkt elimde olmadan öbür şarkıya geçiyorum gün böyle geçiyor.
Bunlar da güzel seçenekler
Geçen haftasonu gittim, kansızlık çıktı sadece o da doğuştan olan bir şey her zaman böyleyim yani
Bilmem gerçekten eksik anlatmış da olabilirim, yani olmuş ama bana artık normal gelen şeyler var tabi ki. Erkek arkadaşımla iyiyiz güzeliz ama ne bileyim benim sanki çok fazla beklentim var ona karşı. Hiç romantik değil. İlk kız arkadaşı benim, bu yüzden ne romantiklik biliyor ne başka bir şey. Asla başka birinden hoşlanmadım o varken. 1,5 senedir hayatımda kör kütük aşığım. Çok mutluyum onunlayken ama mesela her haftasonu ben plan yapıyorum ne yapacağımıza dair, 1.5 senedir 5-6 kere farklı bir şey yapmamız dışında sürekli avm'ye gitmişizdir. Bunaldım sanırım bundan. Romantik olmamasından. Bugün iş yerine iki tane kız başladı. Sabahtan beri güller, çiçekler, çikolatalar kesilmiyor. Kıskanıyorum galiba içten içe sonra sevgilime kızıyorum ben bunu hak etmiyor muyum diye. Çocuk böyle romantik değil yani, beni çok sevdiğini de biliyorum ama yok yani öküz ne yapacağım bilmiyorum
Dinliyorum onu da ama yok yani direkt elimde olmadan öbür şarkıya geçiyorum gün böyle geçiyor.
Bunlar da güzel seçenekler
Geçen haftasonu gittim, kansızlık çıktı sadece o da doğuştan olan bir şey her zaman böyleyim yani
Bilmem gerçekten eksik anlatmış da olabilirim, yani olmuş ama bana artık normal gelen şeyler var tabi ki. Erkek arkadaşımla iyiyiz güzeliz ama ne bileyim benim sanki çok fazla beklentim var ona karşı. Hiç romantik değil. İlk kız arkadaşı benim, bu yüzden ne romantiklik biliyor ne başka bir şey. Asla başka birinden hoşlanmadım o varken. 1,5 senedir hayatımda kör kütük aşığım. Çok mutluyum onunlayken ama mesela her haftasonu ben plan yapıyorum ne yapacağımıza dair, 1.5 senedir 5-6 kere farklı bir şey yapmamız dışında sürekli avm'ye gitmişizdir. Bunaldım sanırım bundan. Romantik olmamasından. Bugün iş yerine iki tane kız başladı. Sabahtan beri güller, çiçekler, çikolatalar kesilmiyor. Kıskanıyorum galiba içten içe sonra sevgilime kızıyorum ben bunu hak etmiyor muyum diye. Çocuk böyle romantik değil yani, beni çok sevdiğini de biliyorum ama yok yani öküz ne yapacağım bilmiyorum
tamam sorunu bulduk. Sen romantik seviyorsun adam romantik değil. Bu konuda onunla açık açık konuşmadan çözemezsin çünkü adamın karakterinde yok. Mesela benim de içimde bi öküz yatıyor. Eşimin doğumgünlerinde dümdüz hediye alıp vermişliğim var. Baktım adam baya içerliyor zoraki bşyler ayarlıyorm. Benim için önemsiz. Çok aşığım ama romantik değilim. O da sana aşıktr emin ol.
Aslında henüz aşkınızın süresi dolmamış ve genelde evlilere öneririm ama sana da önereyim, Beş sevgi dili var. Chapman çok güzel anlatmış. Okumani ve sevgiline okutmanı tavsiye ederim
Ne şekilde davranacağı konusunda yardımcı olur.
Tabi ki sen karşına alıp konusabilirsin bu durumu. Beklentilerini anlatabilirsin fakat uzman dili ayrı oluyor.
Çözümsüz dert değil. Sevgi boşluğunu doldurursa sen böyle hüzünlü şarkılar dinlemeyi kesersin.
Aşık olduğunu çok iyi biliyorum, bakışı öpüşü sarılışı anlatıyor. Ama bazı kadınlar benim gibi işte böyle şeylere önem veriyorum istemeden. Her zaman yapsın demiyorum ondan da sıkılırım. Ama insan arada sırada şımartılmak istiyor. Onunla konuştum bu konuyu haklısın dikkat etmeye çalışacağım diyor ama bana önemsiz geliyor ben seni seviyorum ne gerek var böyle şeylere diyor benimde hevesim kaçıyor haliyle.
Çok teşekkür ederim hemen açıp okuyacağım ve benim öküzüme okutacağım. Ben dediğim gibi karşıma alıp konuştum, ama ben sevgimi bu şekilde gösterebiliyorum diğer türlüsü bana yapmacık geliyor diyor. Benim için önemli arada sırada yap desem de 1-2 yapıyor, sonra yine aynı. Sevgi boşluğu değil de romantiklik boşluğu diyelim ona, sevgisini hissediyorum biliyorum çünkü
bi de romantikler çok tatlış oluyor. Eşimin iş yerine pasta yolladığım günü adam hala unutamıyor anlatırken bıcır bıcır böyle Allahım diyorum ben bu adama hep yapayım böyle :) sevgilin de anlayacaktır seni neyin mutlu ettiğini. Farketmesi için biraz ipucu verebilirsinAşık olduğunu çok iyi biliyorum, bakışı öpüşü sarılışı anlatıyor. Ama bazı kadınlar benim gibi işte böyle şeylere önem veriyorum istemeden. Her zaman yapsın demiyorum ondan da sıkılırım. Ama insan arada sırada şımartılmak istiyor. Onunla konuştum bu konuyu haklısın dikkat etmeye çalışacağım diyor ama bana önemsiz geliyor ben seni seviyorum ne gerek var böyle şeylere diyor benimde hevesim kaçıyor haliyle.
Çok teşekkür ederim hemen açıp okuyacağım ve benim öküzüme okutacağım. Ben dediğim gibi karşıma alıp konuştum, ama ben sevgimi bu şekilde gösterebiliyorum diğer türlüsü bana yapmacık geliyor diyor. Benim için önemli arada sırada yap desem de 1-2 yapıyor, sonra yine aynı. Sevgi boşluğu değil de romantiklik boşluğu diyelim ona, sevgisini hissediyorum biliyorum çünkü
bi de romantikler çok tatlış oluyor. Eşimin iş yerine pasta yolladığım günü adam hala unutamıyor anlatırken bıcır bıcır böyle Allahım diyorum ben bu adama hep yapayım böyle :) sevgilin de anlayacaktır seni neyin mutlu ettiğini. Farketmesi için biraz ipucu verebilirsin
Bence kaşınmaKızlar merhaba.
Derdim ne gerçekten bilmiyorum. 22 yaşındayım. Çalışıyorum, güzel bir ilişkim var, ailemde problemim yok, istediğim arabayı aldım, ailemle yaşıyorum zaten geçim derdim yok. Ama içimde bi boşluk var. Bi şarkıya taktım mesela şimdi, sabah açıyorum, akşam işten çıkana kadar aynı şarkıyı dinleyip hüzünleniyorum ağlamak istiyorum. Hayır sevgilim olmasa diyeceğim aşk acısı çekiyorum. Ama yok yani. Çözemiyorum sebebini. Psikoloğa git diyeceksiniz biliyorum, ama psikoloğa gitmek istemiyorum annem gittiği için biliyorum nasıl olduğunu ve ilaç kullanmak istemiyorum. Mevsimden mi böyle oldum acaba diyorum bazen ? Benim gibi olan var mı aranızda nedir derdim yani rahat mı battı anlamıyorum ki ?
dinledigin sarkinin nakaratani yazarmisin..
Aşk acısı illa ayrılınca olmuyor..
Birlikte iken belki ufak ufak içinize attığınız şeyler soru işaretleri var..
Hassas bi kişiliğiniz de varsa birikim çıkıyor açığa belki..
Sizin yoksa bile baskalarinin dertleri de sizi uzuyor olabilir..
Biraz kendinizi sorgulamayin derim.. mutlu oldugunuz şeylere odaklanın..
Let's raise a glass or two to all the things I've lost on you
Haklısınız. İçime attığım şeyler çıkıyor sanırım. Etrafıma bakıyorum, ulan ne güzel aşklar var ne güzel şımartılıyor millet instagramda. Arkadaşlarımın yollarına güller dökülüyor, ellerinde balonlar uçuşuyor. Bende ne var ? Hiçbir şey. Bunların acısı çıkıyor galiba
Şarkının sözleri çok uygunmus duygu durumunuza bu arada..
Madem sizin ihtiyacınız olan ama bulamadığınız şeyler var iliskinizde sevgiliniz ile konuşun.. belki farkında bile değildir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?