bunaltan iş - istifa mı devam mı?

Bir evim bir arabam var, şükür ki üç beş bi şeyler de attım kenara, e tabi bunun üst limiti yok her şeyin daha iyisi daha fazlası var lakin en azından bana bu yeter dediğim durumdayım
Mâdem öyle o taktirde aylık ‘pasif gelir’inizi alacağınız ‘eksik’ ücreti şu an ki bütçenize denk hâle getirmek için ne gerekir diye düşündüm. Sizin aklınıza muhakkak çok daha güzel ve verimli yollar da gelir ama KABA TASLAK olarak:
ŞU AN 4,5Mio₺’yi faize yatırsanız ayda eksik’ ücretinizi karşılıyor.

Bu meblağ şu anda hazır değilse de 18 ay boyunca mevcut gelirinizi biriktirecek kadar dişinizi sıkabilirseniz hazır olmuş olacak.

Elbette 18 ay boyunca olağan yaşam giderleriniz vesaire olacağından HADİ 2,5 sene diyelim.

Diğer yer sizi 2,5 sene sonra da kabul etme eğiliminde görünüyor, siz de az daha nefesinizi sakin tutabileceğinize inanıyorsanız en azından maddî imkanlarınız düşmeden HARBİ FERAHLAyabilirsiniz.

Eğer buna benzer bir yol seçecekseniz de LAFIMI GERİ ALIYORUM: Patronla konuşmayalım hiç, işimize bakalım

Çok parayı bırakın eşiniz kazansın.Maddiyat için strese girilecekse eşiniz girsin.Yönetici olmak iş yükünüzü hafifletmediyse,ne gereği var o yöneticiliğin?Saçınızı beyazlatacak boyuta geldiyse stres,diğer işi seçip kendinize vakit ayırın.

Yeni maaşınız standardınızı düşürmeyecekse kesinlikle istifa edin.
Benzer bir süreç yaşadım. Önemli olan ailene, kendine vakit ayırmak, huzur ve sağlık. Şu an daha az kazanıyorum ama en azından kafam rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…