• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunalttilar artik

Bir defa ayrilirim dedim tehtit ettim esim oturdu aglamaya basladi ben de dayanamiyorum aglamasina
Dayanamazsan otur çek o zaman ne diyeyim.Kocanda ağlayacağına bu işe bir çözüm bulsun.İnsan karısınıda düşünür biraz.Ya gider başka eve ya da ailesiyle konuşur bu şekilde davranmayın der.Madem bir çözüm bulamayacaktı evlenmeseydi o zaman.

Dayanamazsan otur çek o zaman ne diyeyim.Kocanda ağlayacağına bu işe bir çözüm bulsun.İnsan karısınıda düşünür biraz.Ya gider başka eve ya da ailesiyle konuşur bu şekilde davranmayın der.Madem bir çözüm bulamayacaktı evlenmeseydi o zaman.
Gunahi boynuna da kaynanamin akrabalari buyucuyle cok ugrasiyo bizede bisey yaptirdimi acaba diye dusunuyorum :KK17:

Bir defa ayrilirim dedim tehtit ettim esim oturdu aglamaya basladi ben de dayanamiyorum aglamasina
Sende ağla
Senin göz yaşına bakan yok ama dimi, sen niye bakıyosun
Ayda yılda bir kendi babanlarla pikniğe gidecekken, kayınpeder istedi diye tamam gelir şimdi size kahvaltı hazırlar diyen eşinin göz yaşından ne olur. Sana değer verse, bari bu kez pikniğe gidecek baba siz kendi kahvaltınızı kendiniz yapın derdi. Atla deve değil hani basit bi cümle..

Sizin basinizdadami boyle bir olay var:cry:
Yok canm. Ben başka bişey kastetmiştim. Diğer üyelerden anlayan çıkacaktır mutlaka. Benim kayınbabam ve kv muhteşem insanlar. Ayrıca başka şehirdeler. Haa yakınımda olup sana yapılan bana yapılsaydı ikisininde ağzının payını verir birdaha kapımın önünden bile geçemeyecek kıvama getirirdim emin ol ;)

Gunahi boynuna da kaynanamin akrabalari buyucuyle cok ugrasiyo bizede bisey yaptirdimi acaba diye dusunuyorum :KK17:
Böyle konulara girme hiç,yasak çünkü konun kapanır yoksa.Büyüyü falan boşver sen ne yaparlarsa yapsınlar.Sen kocanla konuş taşın ordan,kabul etmezsen ben boşanıyorum de başka yolun yok.Ya da oturup çekeceksin hayatın boyunca.

Bunu cozecek olan sizsiniz. Ya esiniz onlara tavrini koyacak, ya siz esinize tavrinizi koyacaksinuz.

Onada tamam dedigin kisimdan sonrasini okumadim..herseye tmm tmm kabahat sende kardesim..

o kıyamadığınız eşiniz sizi her gün ağlatıyor sanırım. üstüne anne babasına hizmetçi etmiş. buda yetmez birde kazancınızı onlara hediye etmiş. bu şekilde belki bir süre daha gidersiniz ama elbet patlar bu evlilik. çözüm bulmazsanız

Hayir kiraya cikamammiz esimi ikna edememem oraya bagli kalmamiz anlatabildimmi
Bence saçma
Aile binası diye tutturan bir sürü erkek var
Öyle yetişmişler çünkü
Hepsine büyü mü yapılıyo

Yok oğlum burası bizim bina, gidemezsin edemezsin, birliğimiz bozulmasın, sen kılıbık mısın, bir geline değiştin bizi gibi saçmalıklarla büyütülüyorlar
Sen en baş kabul etmesen anlardın aslında, ille de sen mi diyo ailem ne derse o mu diyo

Back
X