Meraba arkadaslar biraz sıkacağım sizi ama icimi dokmezsemde cok kotu patlicam. Bir senelik evliyim herkezin sorunu kayinvalide elti olur benim ise ucuncu sotunum kayinbaba bir senelik evliyim esimin ailesinin evinin altinda oturuyoz ama nasil oturuyoz burnumdan fitil fitil getiriyolar ufacik biseyde evden cikin diyolar. Calisiyorumda cok sukur gunduzleri yuzlerini gormuyorum kaynananam cok sırtakci bir kadin dir dir dir hic susmaz kayinbabada oyle bes bucukta eve geliyorum nasil geliyorum uzerime cikarmadan kapi calmaya basliyo tan tan tan cok anlayissiz bir aile kaynanamda kayinbabada hic demiyolar bu gelin isten yeni geldi izeri deyistirsin falan yik banyoya giriyorum banyodan cikana kadar tan tan tan insan iki dk susar ya beni disari cagriyolar islerine yardim etmem icin yada yukari cagriyolar yemek yapmam icin dogrusu evimiz ayri ama birakmiyolar benim dus kapim hep acik olacakmis istediklerigibj girip cikacaklarmis nasil insan bunlar ya evin arkasinda ahirda fare cardin hersey var iceri girer diyorum dusuncesizler ya umursamiyolar bile bir pazar gunu tatilim pazar gunleride sabahin 7 sinde kapim calmaya basliyo ya ben bir hafta gunduz iste calisiyom aksam evde birakinda evimde uyuyayim. Saat 7 d ne uykusu bu diyolar evimiz ayri sizene kahvaltiyi ben hazirlicakmisim kaynanamin basi agriyomus oylen yemeklerinideb en yapiCakmisim neyse onada tm ama kayinbaba akeabalarinida yoldan gecen oldumu gelin yemek yiyelim yada arayip yemek yiyelim diyo kendi evigibi rahat davraniyo bu pazarda babam piknige goturecekti hazirlandim kapi caldi saat 8 yine kahvalti istediler esime dediler benim esimde kirmamak icin tm hazirlar demis cildirdim resmen kafami duvarlara vuruyom babamgil disarda bekliyolar esime kizdim bagirdim cagirdim niye piknige gidecek demedin dedim azima geleni saydim ciktim gittim evden osandim biktim artik onlar yuzune esimle kalga etmekten osandim artik gocelim diye yalvariyorum esimde hatanin coguda gocmuyor neymis kiraci olmak zormus soyle boyle ha bu arada kayinbabaning ozu benim maasimda aylik gunumu hesapliyo aylik gununde para istiyo adamin cebinde desteyle para var masallah ama cok paraci oldugu icin bizinkindende meded umuyor gozu uc kurusumuzda baba elimizde para kalmiyo diyirum iki milyari napiyon diyo baba biz ac susuzmu yasiyoz elektirik su var cehiz taksidi oduyoz yemesi icmesi tupu odunu var hersey para elimizde para kalmiyo diyorum adam inanmiyo arkadas Allah gozuni doyursun paradanda gectim azicik rahat biraksinlar rahatca uyuyayim butun param kendilerin olsum kafam rahat etsin yeterki sizleride bunalttim kb.