• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunalttilar artik

Valla eşin nasil rahatsiz olmuyor bu durundan pazar günp sabhin köründe kapiI caliyorlar. CikmIormu evden ozaman sen cikacan ya cikariz yada boşaniriz bitti. Madem.laftan anlamiyor anlatacaksin. Ben olsam.bir dakikka durmam ne demek kapi acik durcak belki din atletle dolaşcam evde. Kocanda iş yok senin kusura bakma. Annenin evine git ciddi oldugunu anlasin
bencede

Laftan anlamiyorsa boşanirim köle gelmedim ben annesine babasina ne demek isten gelcem banyo yapcam hepsi kapida bir zahmet birsaha don atmet ac kapiyda terbiyesizlik etigini anlasinlar. Ben durmazdim ama babamin evine dönerdim.ztn bu alt üst ayni ev gibi bastan oturmakla hatta etmisin. Babanin evinw dön evini ayirirsan cagir ayirmazsan boşancagiz de bitti.yoksa ömär boyu cekersin böyle

Inan böyle bayanları anlamiyorum kusura bakma.koku sahibi ama eşim beni korunucaksa işten gelip benim.karim.yorgun siz ne yapiyorsaniz demiyorsa pazar günü deki evlisiniz nasil 7de kapi calarlar ayip denen birsey var bunlara ses etmiyorsa ap acik bir pısırıktır ve bu böyle devam eder hic ümitlenme.babanin evine dön ayri ev acarsan gelirim acmazsanda boşanirim

Inan böyle bayanları anlamiyorum kusura bakma.koku sahibi ama eşim beni korunucaksa işten gelip benim.karim.yorgun siz ne yapiyorsaniz demiyorsa pazar günü deki evlisiniz nasil 7de kapi calarlar ayip denen birsey var bunlara ses etmiyorsa ap acik bir pısırıktır ve bu böyle devam eder hic ümitlenme.babanin evine dön ayri ev acarsan gelirim acmazsanda boşanirim
gercekten konu sahibine demek istedigim seyleri diyosunuz bravo .ayni kafadaniz :)

Ne is yapıosun maasın iyiymiş bence rest cek.. kızları yokmu o hazırlasın elinizi çekinde mutlu olak de..

Okuma be yaa demekki heryerde sinir bozan insanlar varmis

Biraz ceki duzen verin kendinize hanfendi!
Dk bir gol bir hemen bi uyemizin kalbinizi kirmissiniz bile okuma ozmn diyip.
Kiz cagiz orda ne demis?
Sizin hayatinizi kv ve kp nin yaptiklarini okuyunca ay daraldim demis.
Size hak vermis arkdasimiz orda.

Burda kk hanimlarimizdan care istiyosaniz o ayni hanimlarimizi kirma hakkini nerden aliyosunz siz?
Yok oyle dunya.
Simdide bu arkdasimizi bosmussunz.
Kendinize gelin.
Okuma diyosaniz yazmiycaksinz, beyin bedavami ne be.

Sinir bozucu sizsiniz, Kib.

Babanın evine git hatta evinde bir Çıldır nasılsa peşinden gelecekler ayrı ev olmadan dönmem de kuzu kesilirler

Ben derdimi anlatiyorum siz dalga gecik gibi kerc edip baydim diyosunuzbe n zaten sinirde kopurmus bir haldeyim
Baydın dememiş sana
Ay daraldım ne zor durum demiş yani
Ben okurken darlandım daha, yaşarken nasıldır gibisinden demiş yani

Keskin sirke küpüne zarar, burda ki millet kayınpederin kadar art niyetli değildir bence

Sen bu ana kuzusu kocan ve pisikopat kv kp ile tez zamanda oteki tarafa göçersin. Bu ne yahu, insanda yaşam enerjisi birakmazlar. Kimsenin kölesi olma. Taviz verme. Evi tasimiyorsan bende gidiyorum o zaman de cik git. Bosanmak dunyanin sonu degil. Kocanda anasiyla yasasin. Kac kurtul bu ne ya.

Bu ne yahu? Sizinkiler ana baba değil mi? Sizin canınız yok mu? Bildiğin kullanıyorlar seni, hem de terbiyesizce. Ben olsam çoktan kaçmıştım oradan. Bu gidişle ruh sağlığınız bozulur. Aman deyim çocuk işine hç kalkışma.

Senin eşinden adam olmaz kibarcası..hiç durma o ne demiş nu ne demiş kendin için birşey yap ve BOŞAN..
Net..

Kabus gibi resmen çin işkencesi ayrı eve çıksanda rahat bırakmazlar Allah sabır versin..

Meraba arkadaslar biraz sıkacağım sizi ama icimi dokmezsemde cok kotu patlicam. Bir senelik evliyim herkezin sorunu kayinvalide elti olur benim ise ucuncu sotunum kayinbaba bir senelik evliyim esimin ailesinin evinin altinda oturuyoz ama nasil oturuyoz burnumdan fitil fitil getiriyolar ufacik biseyde evden cikin diyolar. Calisiyorumda cok sukur gunduzleri yuzlerini gormuyorum kaynananam cok sırtakci bir kadin dir dir dir hic susmaz kayinbabada oyle bes bucukta eve geliyorum nasil geliyorum uzerime cikarmadan kapi calmaya basliyo tan tan tan cok anlayissiz bir aile kaynanamda kayinbabada hic demiyolar bu gelin isten yeni geldi izeri deyistirsin falan yik banyoya giriyorum banyodan cikana kadar tan tan tan insan iki dk susar ya beni disari cagriyolar islerine yardim etmem icin yada yukari cagriyolar yemek yapmam icin dogrusu evimiz ayri ama birakmiyolar benim dus kapim hep acik olacakmis istediklerigibj girip cikacaklarmis nasil insan bunlar ya evin arkasinda ahirda fare cardin hersey var iceri girer diyorum dusuncesizler ya umursamiyolar bile bir pazar gunu tatilim pazar gunleride sabahin 7 sinde kapim calmaya basliyo ya ben bir hafta gunduz iste calisiyom aksam evde birakinda evimde uyuyayim. Saat 7 d ne uykusu bu diyolar evimiz ayri sizene kahvaltiyi ben hazirlicakmisim kaynanamin basi agriyomus oylen yemeklerinideb en yapiCakmisim neyse onada tm ama kayinbaba akeabalarinida yoldan gecen oldumu gelin yemek yiyelim yada arayip yemek yiyelim diyo kendi evigibi rahat davraniyo bu pazarda babam piknige goturecekti hazirlandim kapi caldi saat 8 yine kahvalti istediler esime dediler benim esimde kirmamak icin tm hazirlar demis cildirdim resmen kafami duvarlara vuruyom babamgil disarda bekliyolar esime kizdim bagirdim cagirdim niye piknige gidecek demedin dedim azima geleni saydim ciktim gittim evden osandim biktim artik onlar yuzune esimle kalga etmekten osandim artik gocelim diye yalvariyorum esimde hatanin coguda gocmuyor neymis kiraci olmak zormus soyle boyle ha bu arada kayinbabaning ozu benim maasimda aylik gunumu hesapliyo aylik gununde para istiyo adamin cebinde desteyle para var masallah ama cok paraci oldugu icin bizinkindende meded umuyor gozu uc kurusumuzda baba elimizde para kalmiyo diyirum iki milyari napiyon diyo baba biz ac susuzmu yasiyoz elektirik su var cehiz taksidi oduyoz yemesi icmesi tupu odunu var hersey para elimizde para kalmiyo diyorum adam inanmiyo arkadas Allah gozuni doyursun paradanda gectim azicik rahat biraksinlar rahatca uyuyayim butun param kendilerin olsum kafam rahat etsin yeterki sizleride bunalttim kb.
inşallah çocuğun yoktur bir an evvel çık o evden bu evlilik değil hatta sen yaşamıyorsun bile bana göre böyle hayat olmaz elalem ne der yok kocamı sevıyorum bahaneleriyle sürdürme bu evlılığı o kocandan eş olmaz sana işin de varmış boşan kurtul allaha güven hayat uzun heba etme kendini lütfen

Allah yardımcın olsun, sabır verssin inşallah.Zor bi imtihanın varmış.Kv ve Kp biraz dengesiz o aşikar da bence en büyük suç eşinde!Demek ki yüz buluyorlar böyle davranabiliyorlar.bu ne cüret?Eşin bu kadarına izin vermemeli tavrını koymalı.Seni sahiplenmeli.İnşallah dank eder aklı başına gelir de biraz bunları yapabilir.Yoksa başka biyere taşınsanız bile zehir eder bunlar hayatı insana.(tabi yine de bundan iyi olur başka biyere taşınmanız)Boşanmam diyorsan tek çözüm taşınmak olabildiğince uzağa

Back
X