bunca sıkıntı içinde ne gereksiz işlerle uğraşıyorum

blue_ismyheart

evlenince düzelmez...
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2011
10.944
9.686
248
merhabalar hepinize.şu dönemde çok zor şeyler yaşıyorum.ailemde sağlık sorunları, iş sorunlarımız ,bakıcı falan derken çok saçma bir durumla karşı karşıyayım.bu durumda sizin yardımınız gerekli.
dediğim gibi bu kadar şeyle uğraşırken,kendimce çözümler bulup,psikolojimi ayakta tutup ,normalleşmeye çalışırken ,ex sevgili instagramdan bulmuş beni.bu arada eşimle 11 yıldır beraberiz ve 9 yıllık evliyiz.bu adam ex olalı epeyce uzun yıllar oluyor yani.
neyse şimdi durum şu ki,eşim bu adamın adını biliyor,telefonda eklediğini görür diye çekiniyorum.zira bu kadar karmaşa içinde bir huzursuzluğa daha tahammülüm yok.kaç kere reddettim ama uslanmıyor devam ediyor.
önce düşündüm ekleyeyim,sonra derdi neymiş öğreneyim,sonra da bir daha eklenemez diye düşündüm.ama içim elvermedi bu duruma.bunu yapmazsam eşim görürse dediğim gibi sıkıntı istemiyorum.
ne yapayım bir akıl verin.

bence hiç bulaşmaman mantıklı.
zaten aklı başında biri olsa 11 sene sonra, evli çocuklu bir bayanı eklemezdi.
sorma asmu ,profil fotomda kendi resmin vardı değiştridim aile resmimizi koydum,olmadı eşimle fotomuzu koydum..ne desem bilmiyorum.şimdi akşamlar yüreğim ağzımda.

engelleyin. eklemeyin. derdi neyse kendine saklasın.

eşiniz sağduyulu, normal, aklı başında biri ise durumdan haber edin. ama müdahale etmesin veya sizin canınızı sıkmasın. huyunu bilirsiniz heralde.

Direk eşine söyle bence bir defa ekledi reddettim ama şimdi yine eklemiş de bırak o halletsin

sorma asmu ,profil fotomda kendi resmin vardı değiştridim aile resmimizi koydum,olmadı eşimle fotomuzu koydum..ne desem bilmiyorum.şimdi akşamlar yüreğim ağzımda.
başka işi yok herhalde. evlenmiş mi kendisi?
engelle. olmadı kapat gitsin.
instegramda kullanıcı adı değiştirmeyi de dene.
meseala blue_ismyhearts sa sadece blue yap filan. çok anlamam ama.

diğer sorunların için kolay gelsin. geldi mi üst üst gelir zaten:KK51:

Sosyal medya hesabınız olmazsa olmasınız değilse , kapatın .

11 yıldır inatla iletişim halinde olmak isteyen biri , sana ulaşamazsın mümkünse.
sadece insta. hesabım var zaten.bir de kapatırsam eşim şüphelenir diye düşünüyorum.ayrıca böyle adamlar yüzünden sevdiğim birşeyden geri kalmak ağırıma gitti.

Öncelikle sağlık sorunlarınızdan dolayı geçmiş olsun. Sizi bilen biliyor , 11 seneniz geçmiş kocanızla bir şey olacağını sanmam.Adamla hiç muhatap olmayın eklemeyi falan aklınızdan bile geçirmeyin.İyice tepenize çıkar yoksa

instagramda engel var mı bilmiyorum.varsa söyleyin lütfen.profilim kapalı zaten.ekldediğinde reddediyorum.1 gün olmadan tekrar ekliyor.
Ben kullanmıyorum o yüzden bir fikrim yok ama mutlaka engelleme vardir diye dusunuyorum. Ya da kapatın hesabınızı evliliğinizden kıymetli değil sonuçta değil mi ? Ne diye hala peşinizde ?!

engelleyin. eklemeyin. derdi neyse kendine saklasın.

eşiniz sağduyulu, normal, aklı başında biri ise durumdan haber edin. ama müdahale etmesin veya sizin canınızı sıkmasın. huyunu bilirsiniz heralde.
normal zaman değil şu an,bir sürü sorunla uğraşıyoruz...o sebeple hıncını çıkarabilir adamdan..söyleme taraftarı değilim.

Back
X