- Konu Sahibi kibritcikiz91
[QUOT"h2oh2o, post: 37080890, member: 559295"]Eşinize soylemeyin olan biteni. Yaninizda miydi?[/QUOTE]
Ewet o da sahit oldu
Ewet o da sahit oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hanimlar. Sorunum gorumcem. (Duzeltiyorim gorumcem degil esim)Gorumcem kizimi cok ozlemis.ozledim onu buraya geldiginizde onu alicam bende kalacak dedi. ( o kendi evinde biz k.validemle kalacagiz) ben de o zaman beni de alicaksin dedim. Vayy ben bunu nasil dermisim. Ozlediginden diyormus ablasi. Hayret birsey bunda ne var soyler misjniz? Neden ben kizimi ona vericem ki? Ayrica bunu onun soylemesi dogruda benim soylemem mi yanlis !!!
Yaaa evet sonradan okudum mevzu kocaymış. Başka bir dert var demiştim ama. görümceyle sorun yokmuş,hatta görümceye nazı geçebiliyormuş,sorunla kocayla ilgiliymiş![]()
Esin durduk yere sana carlamaz, onu gorumcen doldurmustur yuzde yuz ama inkar ediyolar. Erkekler saf valla kadinlar ara kizistirmasa... Neyse muhim mevzu degil uzatmaya degmezHanimlar sorun gorumcem degil. Evet uslubu sert biraz. Ama ben ona da takilmiyorum. Taniyorum gorumcemi. Sorun esim. Esim ben rahatsiz oldum diyor. Ne var bunda dedigim sey bu. Sordum gorumceme yoo kirilmadim. O seni ister kokunu ister dedi. Tabi ki senke kalacak dedi. O da anne sonucta biliyor bunun olmayacagini. Esim bana oyle ters cikinca ben de benm cocugum alamaz dedm. Cnku esim bana gorumcem kirilmis gibi konustu. Bunda kirilcak bisey yok olsa da benm cocugum istedhm yerde kalir dedim. Guzellikle istese verirdim. Sartli olarak verirdim ama.
Ben olsam "olur abla rahat ederim ben de biraz hahaha" der geçiştirirdim. Sonrasında bırakmak istemiyorsam bırakmazdım. Böylece koca da laf edecek şey bulamazdı.
Çocukların anneye bağımlı olmaması açısından eğer meme sorunu da yoksa 6-7 aydan itibaren ara sıra hala, teyze anneanne ya da babaanneye bırakılması taraftarıyım. Daha kendine güvenli, biray olduğunun farkında olan çocuklar oluyorlar böylece. Etrafımda çok örneği var. Ablamın kızı 9 yaşında hala bizde bile kalmaz annesi olmadan. Arkadaşımın ikizleri 7 yaşındalar, anne baba çocuklar 5 aylıkken yurtdışına gittiler, öyle devam ediyor hala. Çocuklar 8 saatlik yol gelip arada bizde bile kalıyorlar.