Bunda silik cizgiyi goruyomusunuz

Aynen canım eğer hamileysem ikisi bi arada büyüyüp gitcek. Seninde inş sikintisiz geçer hamileliğin. Sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın.

İnşallah canım amin. En yakın arkadaşımın da bebeği 9 aylıkken hamiş kaldı tekrar bu ay sonu doğurucak ama onun biraz zor geçti anne ve kayınvalide yanında yok tek başına biraz çekti. İnşallah senin öyle olmaz

Bende gördüm inşallah Rabbim dualarını kabul eder canım ve kucağınada almayı nasip eder bendede aynı durum oldu Benim paylaşımına bakarmısınız bide

Bu sabah hastalandim malesef nasip umudumuz bi dahaki aya kaldı napalım. .

canm cizgide silik cıktı sonra adet mı oldun benm on gun va rsarı akıntı basladı ılkkes olyo nedemkse

Canım biraz daha bekle kırmızıları görmeden umudunu yitirme bekle azıcık daha

Valla 10 gün sonra yaptım canım.onu da sırf heyecan olsun diye yaptım yani dalgasına yaptım.pozitif çıktı sonra ir kaç gün geçti testi tekrar yaptım bu sıra da kan da vermiştim tahlil için testi tekrar yatigimda sonuç yine pozitif çıktı

Ne güzel ya maşşallah:)) nası beklediniz on gün boyunca insan bekleyemiyo

Bidaha test yapin bence yada sabah ilk iş kan testi adetiniz gecmis cunku ..

Ne güzel ya maşşallah:)) nası beklediniz on gün boyunca insan bekleyemiyo
Ben adetime bir gün kala doktora gittim doktor bana bebek falan yok dedi ben umudu kestim direk nisan ayına yönlendm hiç oldu mu hamile miyim falan diye düşünmedim bekledim ha geldi dedim ha gelecek dedim öyle geçti günler sükûr hamile kaldım bu sırada ama hep ağır işler yaptım allahtan birşey olmadı bebeğine cuma günü doktora gideceğim kalp atışı dinlemek için kese ye bakacağız bir de kaç aylık bakacağım

kızlarr, ben de adetime 5 gün kala earyl prediktör ile idrar testi yaptım ve çift çizgi gördüm hemen kan testi verdim ve 55 geldi bhcg. ilki 6 haftalıkken düşmüştü. şimdi hesabıma göre 4. haftam bugun dolmuş oluyor ve 3-4 gündür karnımın sağ alt kısmınca arada minik sancılar oluyor sanki adet olacakmışım gibi oluyor. akıntım var beyaz renkli. tuvalete gitmeye korkar oldum ilkinde kanama olup düşmüştü. yine düşecek diye çok korkuyorum. az önce gebelik.org da okudum beklenen adet tarihinden erken pozitif çıkan bhcg lerin %60 ı düşer diyor, bu yuzden adetiniz gecikmeden test yaptırmayın diyor. çok çaresizim, sizce düşer mi:-(((((lütfen yardım

Çok sevindim inş kontrolünüzde de herşy yolunda gider evet aslnda adet gecikti mi kan testi yaptrp varsa var yoksa yok die durumu bilmek gerek sonradan olduğunu öğrenince seviniriz sizin gbi Tabi bu arada ağır işler yapmamak lazım doğru diosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…