- 7 Aralık 2014
- 1.022
- 726
- 123
- 33
- Konu Sahibi Besuchencoffee
-
Canım benim benimde 10 gün geçti ve adet gunlerimiz aynı ben test yaptığım da pozitif çıktı bence kan tahlili yaptirAdetimi gecti coktan 10gun gecti
Canım benim daha ilk hamilelilğim, bulantılarım başladı ve uyku var sadece onun dışında allaha şükür iyiyim. Maşşallah ikiz gibi büyüyecekler seninkiler
Aynen canım eğer hamileysem ikisi bi arada büyüyüp gitcek. Seninde inş sikintisiz geçer hamileliğin. Sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın.
Bu sabah hastalandim malesefEvet canım o 10 günlük dönemde kasık ağrım bel ağrım çok oldu. Ama benim normal adet zamanlarımda kasık ağrım pek olmazdı bel ağrısıda aynı şekilde ama bunda çok olduşiddetli ağrılar olabiliyo, hadi hayırlısı bakalım.
İnşallah canım amin. En yakın arkadaşımın da bebeği 9 aylıkken hamiş kaldı tekrar bu ay sonu doğurucak ama onun biraz zor geçti anne ve kayınvalide yanında yok tek başına biraz çekti. İnşallah senin öyle olmaz
Canım az önce idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. Biraz daha mi beklesem yoksa hamile değil miyim bilemedim. Amann sonuclansada kafam rahatlasa
Biraz daha bekle çizgi varKizlaaarrr bi bakin lutferrnnnn
Acaba siz kan testi mi yaptrdnz idrar testinde hata olabiliomuCanım benim benimde 10 gün geçti ve adet gunlerimiz aynı ben test yaptığım da pozitif çıktı bence kan tahlili yaptir
Anladım peki idrar testini gecikmenizden ne kadar sonra yaptnz yanılma payı var mı sizceİki idrar testi yaptım.sonra kan testi yaptırdım
Ne güzel ya maşşallah:)) nası beklediniz on gün boyunca insan bekleyemiyoValla 10 gün sonra yaptım canım.onu da sırf heyecan olsun diye yaptım yani dalgasına yaptım.pozitif çıktı sonra ir kaç gün geçti testi tekrar yaptım bu sıra da kan da vermiştim tahlil için testi tekrar yatigimda sonuç yine pozitif çıktı
Ben adetime bir gün kala doktora gittim doktor bana bebek falan yok dedi ben umudu kestim direk nisan ayına yönlendm hiç oldu mu hamile miyim falan diye düşünmedim bekledim ha geldi dedim ha gelecek dedim öyle geçti günler sükûr hamile kaldım bu sırada ama hep ağır işler yaptım allahtan birşey olmadı bebeğine cuma günü doktora gideceğim kalp atışı dinlemek için kese ye bakacağız bir de kaç aylık bakacağımNe güzel ya maşşallah:)) nası beklediniz on gün boyunca insan bekleyemiyo
Çok sevindim inş kontrolünüzde de herşy yolunda gider evet aslnda adet gecikti mi kan testi yaptrp varsa var yoksa yok die durumu bilmek gerek sonradan olduğunu öğrenince seviniriz sizin gbiBen adetime bir gün kala doktora gittim doktor bana bebek falan yok dedi ben umudu kestim direk nisan ayına yönlendm hiç oldu mu hamile miyim falan diye düşünmedim bekledim ha geldi dedim ha gelecek dedim öyle geçti günler sükûr hamile kaldım bu sırada ama hep ağır işler yaptım allahtan birşey olmadı bebeğine cuma günü doktora gideceğim kalp atışı dinlemek için kese ye bakacağız bir de kaç aylık bakacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?