Bunda silik cizgiyi goruyomusunuz

SaraklMamedovaYeni ÜyeÜye
Selam.Ben azeriyim ve aranıza yeni katıldım.
17Mart da regl oldum.adetime 9 gün kala v3 bugün idrar testi yaptım negatif..ama göğüslerimde,kasıklarımda ağrı var 10 gün sanki şimdi adet olacakmışım gibi ağrıyorum .Hamile ola bilirmiyim..

9 gün öncesi idrar testi için biraz erken canım bence bekle ve kafaya takma şöyle mi böyle mi die çnkü taktıkça adetin de gecikiyor:/

benim son adet tarihim 19eylül idi her iki testide 17 ekimde yaptım normalde 15ile 19u arasında bir tarihte adet olmam lazımdı hatta kan testine göre değerim 707 çıktı çok şükür bugüne kadar en ufak bir sıkıntı yaşamadım

Yok hamile degilim ya ben tekratdan yaptim test bikac tane cikmadi bende doktora gitmedim kan vermeye gerek yok dedimbenim polikistik overim var kizlar yine gecikti belliki

canım bende de pko var emin olamıyorum ama çizgi de çok net

Eklentiler

• 20160411_085319.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 83
Valla cok net :)))nil o aslinda polikistik overle alakali degl allah nezaman verirse ozamanla alakali valla benm cok arkadasim tanidigim var bizim gibi poliskistik overli ama iki cocuk uc cocuk ve hic beklemeden olan var bide benim gibi 4yildir bekleyende olabilir ilahi takdir bence sende var cok gzl kahve fali bakarim :))

Canım 4 aydır adet olamıyorum. doktor tarlusal vedi öyle adet oldum geçen ay. Ben yine adet olamadım diye düşündüm öylesine yaptım testi. Hiç aklımda yoktu ki şaşırdım ikinci çizgiyi görünce eşime bile söyleyemedim daha. İşten de izin alamıyorum bu aralar. Kafam karıştı iyice:)

Ayy yemin ederim nil annemin amcasinin kizinin kizi var duygu diye valla yilda iki defa adet olurdu ama evlendi iki ay sonra hamilelik haberiini aldik biz hep o tup bebek yapar diye bekliyoduk:)ben yapacam tup bebegi onun kocaman oglu oldu allah verince adetin 4ay olmamis olmus bunlarin onemi yok

haklısın tabi canım kan testi yaptırdıktan sonra inanıcam galiba ben :) darısı başına olsun inşallah :)

Aminnn nillll aminn bu arada benm kayinvalidemde bizim gibiymis uc cocugi var biriyle ben evliyim:)))vede gecen yil bi arkadasim doktora gitti yumurtalik rezervi azalmis ablasi dan alcakti yumurta biseyler biseyler derken o ay hamile oldugunu ogrendi sok oldu kendiside kadin doktoruydu arkadasim mumkun degl diyodu dogurdu simdi uc aylik yine hamile olunca allah verince soz bitiyo

Nil noldu yaptirdiniz mi cok
Merak ediyorum egerki hamile degilsen sende sogan kuru yap benim gibi polikistik overi yok ediyomus 15gun kullandm bugun adet oldum acaip bisey normalde uc ayda bir iki ayda bir belli olmuyodu ii etkisini gosterdi ve sogan kuruyle bu dertten cok kisi kurtulmus sokup atiyomus polikistleri hamile kalmamizi kolaylastirir

Canım benim bu hafta iş yerinden bir saatliğine bile çıkabilmem imkansız. Yerime bakabilecek kişi şehir dışında, ben olmazsam burası allak bullak olur. Psikolojik mi bilmiyorum ama sol kasığımda hafif batma oldu dün gece ve saat 9'da uyukluyordum. Bu ay kafamı kaldıramadım zaten yastıktan. Eşimin iş değişikliği oldubi kaç günlüğüne şehir dışına gönderiyor firma. Haftaya gidelim doktora yine geçen ay ki gibi gecikmedir belki diyo :) Tabi benim yaptığım testten haberi yok :) Önümüzdeki hafta gidicem mecburen teste. Bakalım nolcak :)

Soğan kürü yaptım 2 ay hakikaten etkili oluyor. Yaptığım zaman kahverengi parçacıklar geldi hep, kistlerin çoğu temizlenmiş anladığım kadarıyla. Çünkü Doktora en son gittiğimde çok kist yok büyük bi tane kist var dedi. oda biraz küçülmüş dedi. Sonra bide 1,5 aydır felan günde bir bardak hayıt tohumu içmeye başlamıştım. Tadı berbat ama galiba düzene girdi benim hormonlarım.

Gercekten mi nil bende adet oldum bu sabah cok kahverengi parcalar geliyo biran korktum bu ne diye demek ki normal dimi:)iyi madem o tohum aktarlarda mi satiliyo ben yurt disindayim marketlerde olur mu burda aktar yokta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…