- 7 Nisan 2016
- 15
- 5
- 1
- 31
- Konu Sahibi Besuchencoffee
-
9 gün öncesi idrar testi için biraz erken canım bence bekle ve kafaya takma şöyle mi böyle mi die çnkü taktıkça adetin de gecikiyor:/
SaraklMamedovaYeni ÜyeÜye
Selam.Ben azeriyim ve aranıza yeni katıldım.
17Mart da regl oldum.adetime 9 gün kala v3 bugün idrar testi yaptım negatif..ama göğüslerimde,kasıklarımda ağrı var 10 gün sanki şimdi adet olacakmışım gibi ağrıyorum .Hamile ola bilirmiyim..
benim son adet tarihim 19eylül idi her iki testide 17 ekimde yaptım normalde 15ile 19u arasında bir tarihte adet olmam lazımdı hatta kan testine göre değerim 707 çıktı çok şükür bugüne kadar en ufak bir sıkıntı yaşamadımkızlarr, ben de adetime 5 gün kala earyl prediktör ile idrar testi yaptım ve çift çizgi gördüm hemen kan testi verdim ve 55 geldi bhcg. ilki 6 haftalıkken düşmüştü. şimdi hesabıma göre 4. haftam bugun dolmuş oluyor ve 3-4 gündür karnımın sağ alt kısmınca arada minik sancılar oluyor sanki adet olacakmışım gibi oluyor. akıntım var beyaz renkli. tuvalete gitmeye korkar oldum ilkinde kanama olup düşmüştü. yine düşecek diye çok korkuyorum. az önce gebelik.org da okudum beklenen adet tarihinden erken pozitif çıkan bhcg lerin %60 ı düşer diyor, bu yuzden adetiniz gecikmeden test yaptırmayın diyor. çok çaresizim, sizce düşer mi:-(((((lütfen yardım
Evet ya çok umutlanmıştım:/ hayırlısı canım bu aya inşallahG
Gerçek mi tuh
Yok hamile degilim ya ben tekratdan yaptim test bikac tane cikmadi bende doktora gitmedim kan vermeye gerek yok dedimbenim polikistik overim var kizlar yine gecikti belliki
Valla cok net :)))nil o aslinda polikistik overle alakali degl allah nezaman verirse ozamanla alakali valla benm cok arkadasim tanidigim var bizim gibi poliskistik overli ama iki cocuk uc cocuk ve hic beklemeden olan var bide benim gibi 4yildir bekleyende olabilir ilahi takdir bence sende var cok gzl kahve fali bakarim :))
Ayy yemin ederim nil annemin amcasinin kizinin kizi var duygu diye valla yilda iki defa adet olurdu ama evlendi iki ay sonra hamilelik haberiini aldik biz hep o tup bebek yapar diye bekliyoduk:)ben yapacam tup bebegi onun kocaman oglu oldu allah verince adetin 4ay olmamis olmus bunlarin onemi yok
Nil banada haber et olur mu kan testinden sonra insallah bebis gelir :)
Canım hayırlı olsun bebiş var gibi duruyocanım bende de pko var emin olamıyorum ama çizgi de çok net
Nil noldu yaptirdiniz mi cok
Merak ediyorum egerki hamile degilsen sende sogan kuru yap benim gibi polikistik overi yok ediyomus 15gun kullandm bugun adet oldum acaip bisey normalde uc ayda bir iki ayda bir belli olmuyodu ii etkisini gosterdi ve sogan kuruyle bu dertten cok kisi kurtulmus sokup atiyomus polikistleri hamile kalmamizi kolaylastirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?