Bunda silik cizgiyi goruyomusunuz

Kan sonucunu dr a göstermedinmi canm erken baktirmissn zaten 2 gun sonra tekrar baktirmalisin artisa bakilmasi gerekiyo.ilk defa duydum erken cikan bhcg lerin dusukle sonuclandigini bilemiyorm

Ayen canım supriz oldu bana dilerim.Rabbim su mübarek günlerde sana da nasip.eder ona gore bana da haber veririsin inşallah

Ayen canım supriz oldu bana dilerim.Rabbim su mübarek günlerde sana da nasip.eder ona gore bana da haber veririsin inşallah
Amin inşallah güzel haberler veririm bende Bir de bişey daha soranilir miyim adet olma zamanınızda ağrılarınız ya da başka belirtileriniz oldumu acaba

Amin inşallah güzel haberler veririm bende Bir de bişey daha soranilir miyim adet olma zamanınızda ağrılarınız ya da başka belirtileriniz oldumu acaba
Vala canım benim adetime m de olacağım gün karnm ağrır ve o dk adet olurum.bunda yine böyle sancı girdi tamam dedim adet oldum dedim pet ile lavabo ya gittim birşey yoktu sadece adet okuyormusum gibi oldu hep ama olmadim tam.tersi su gibi sıvı geldi

Canım demekki hakkında hayırlısı olan buymuş. Zaten 10 aylık bebeğin varmış inşallah tekrar hamiş kalırsın

Peki bu yerleşme kanaması ne Zaman oluyor acaba

Adetimden 10 yada 11 gün sonra oldu bende canım kişiden kişiye değişiyor mu biomiyorum
Benim adet gecikmesinin 4ncü gnü ve bgün sadece pembe leke geldi devamı yok anlamadm Bnde acaba sizin kaç gün sürdü bu yerleşme kanaması nasıldı bide canm ya bilgilendirirsen çok sevinirim

Benim adet gecikmesinin 4ncü gnü ve bgün sadece pembe leke geldi devamı yok anlamadm Bnde acaba sizin kaç gün sürdü bu yerleşme kanaması nasıldı bide canm ya bilgilendirirsen çok sevinirim
Bir gün sürdü açık.kahverengiyi canım inşallah senin de vardır bebeğin canim

Merhaba kizlar adet gunu test yaptim silik cizgi kan testi 33 2 gun sonra kan testi yaptirdim 23 o gunden beri yatip adet olmayi bekledim ama hala adet olmadim adet olmadan bhcg sifirlanir mi pzrtsi doktora gitcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…