- 12 Ekim 2014
- 3.280
- 1.993
- 63
- Konu Sahibi Besuchencoffee
-
Kan sonucunu dr a göstermedinmi canm erken baktirmissn zaten 2 gun sonra tekrar baktirmalisin artisa bakilmasi gerekiyo.ilk defa duydum erken cikan bhcg lerin dusukle sonuclandigini bilemiyormkızlarr, ben de adetime 5 gün kala earyl prediktör ile idrar testi yaptım ve çift çizgi gördüm hemen kan testi verdim ve 55 geldi bhcg. ilki 6 haftalıkken düşmüştü. şimdi hesabıma göre 4. haftam bugun dolmuş oluyor ve 3-4 gündür karnımın sağ alt kısmınca arada minik sancılar oluyor sanki adet olacakmışım gibi oluyor. akıntım var beyaz renkli. tuvalete gitmeye korkar oldum ilkinde kanama olup düşmüştü. yine düşecek diye çok korkuyorum. az önce gebelik.org da okudum beklenen adet tarihinden erken pozitif çıkan bhcg lerin %60 ı düşer diyor, bu yuzden adetiniz gecikmeden test yaptırmayın diyor. çok çaresizim, sizce düşer mi:-(((((lütfen yardım
Ayen canım supriz oldu bana dilerim.Rabbim su mübarek günlerde sana da nasip.eder ona gore bana da haber veririsin inşallahÇok sevindim inş kontrolünüzde de herşy yolunda gider evet aslnda adet gecikti mi kan testi yaptrp varsa var yoksa yok die durumu bilmek gerek sonradan olduğunu öğrenince seviniriz sizin gbiTabi bu arada ağır işler yapmamak lazım doğru diosun
Amin inşallah güzel haberler veririm bendeAyen canım supriz oldu bana dilerim.Rabbim su mübarek günlerde sana da nasip.eder ona gore bana da haber veririsin inşallah
Vala canım benim adetime m de olacağım gün karnm ağrır ve o dk adet olurum.bunda yine böyle sancı girdi tamam dedim adet oldum dedim pet ile lavabo ya gittim birşey yoktu sadece adet okuyormusum gibi oldu hep ama olmadim tam.tersi su gibi sıvı geldiAmin inşallah güzel haberler veririm bendeBir de bişey daha soranilir miyim adet olma zamanınızda ağrılarınız ya da başka belirtileriniz oldumu acaba
Evet silik cizgi var hayırlı olsun ..
Canım biraz daha bekle kırmızıları görmeden umudunu yitirmebekle azıcık daha
Cnm sabak hafif pembe bi leke gelmiş adet olcam sanırım bekelyimde durumu yazarım:)
Hmmm tamam canım hayırlısı olsunCanım sabah hafif leke gelmiş adet olcam sanırım. Durumu yazarım :)
Hmmm tamam canım hayırlısı olsun
Canım adet oldum rahatlasin beklemek çok kotuydu. Hayırlısı bakalım
Peki bu yerleşme kanaması ne Zaman oluyor acabaVala canım benim adetime m de olacağım gün karnm ağrır ve o dk adet olurum.bunda yine böyle sancı girdi tamam dedim adet oldum dedim pet ile lavabo ya gittim birşey yoktu sadece adet okuyormusum gibi oldu hep ama olmadim tam.tersi su gibi sıvı geldi
Benim adet gecikmesinin 4ncü gnü ve bgün sadece pembe leke geldi devamı yok anlamadm Bnde acaba sizin kaç gün sürdü bu yerleşme kanaması nasıldı bide canm ya bilgilendirirsen çok sevinirimAdetimden 10 yada 11 gün sonra oldu bende canım kişiden kişiye değişiyor mu biomiyorum
Bir gün sürdü açık.kahverengiyi canım inşallah senin de vardır bebeğin canimBenim adet gecikmesinin 4ncü gnü ve bgün sadece pembe leke geldi devamı yok anlamadm Bnde acaba sizin kaç gün sürdü bu yerleşme kanaması nasıldı bide canm ya bilgilendirirsen çok sevinirim
İnşallah canım çok teşekkür ederimBir gün sürdü açık.kahverengiyi canım inşallah senin de vardır bebeğin canim
Rica ederim canım hamile olursa haber ver bizeİnşallah canım çok teşekkür ederim
Adet oldm bu sabah canm:-/Rica ederim canım hamile olursa haber ver bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?