Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ama bir çok fotoğrafçı yapıyor bunu, vesikalık resmî anahtarlık olarak hediye veriyor.
Zaten kalabalık iş ortamı, anahtarlığı takayım da işe yarasın bari diye düşündü belki.
Başka biri olsa, niye onun resmini anahtarlık olarak hediye etsin? Çok saçma buna takınların kuruntuları.
Ama bir çok fotoğrafçı yapıyor bunu, vesikalık resmî anahtarlık olarak hediye veriyor.
Zaten kalabalık iş ortamı, anahtarlığı takayım da işe yarasın bari diye düşündü belki.
Başka biri olsa, niye onun resmini anahtarlık olarak hediye etsin? Çok saçma buna takınların kuruntuları.
evimizin anahtarına taksaydı tamam derdim ki kaynım ve kardeşim kendi ev anahtarları için yaptırdı ama iş yerinin anahtarı sonuçta kendine ait değil bana saçma geldi
evimizin anahtarına taksaydı tamam derdim ki kaynım ve kardeşim kendi ev anahtarları için yaptırdı ama iş yerinin anahtarı sonuçta kendine ait değil bana saçma geldi
baya bildiğiniz daire anahtarı bi kaç irili ufaklı anahtar var tek bi anahtar değil üstelik bana ilk sorduğumda herkes bu anahtarı kullanıyor demişti niye 16 kişinin ortk kullandığı anahtara kendi resminden anahtarlık yaptırsın ?